Görüş Bildir
Haberler
İsimleri Diğerleri Kadar Duyulmasa da Kan Dondurucu Cinayetlere İmza Atmış Dehşete Düşüren Seri Katiller

İsimleri Diğerleri Kadar Duyulmasa da Kan Dondurucu Cinayetlere İmza Atmış Dehşete Düşüren Seri Katiller

Sheida
24.01.2020 - 00:15

Dünya çapında ün yapıp film ve dizilere konu olan seri katiller gibi korkunç cinayetler işleseler de onlar kadar isimleri duyulmayan seri katilleri, sizin için bir araya getirdik.

Kaynak: https://thechive.com/2020/01/19/scary...
İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Pedro Rodrigues Filho

1. Pedro Rodrigues Filho

Pedro için gerçek hayattaki Dexter Morgan desek yanlış olmaz. Evet bir seri katildi ancak kurbanları hep suç geçmişi olan ve birilerini inciten insanlardı. Daha 18 yaşına gelmeden bile yozlaşmış bir politikacıyı, annesini istismar edip öldüren babasını ve birçok uyuşturucu satıcısını öldürmüştü. 1973 yılında suçlu bulunup tutuklandığında 71 kişinin ölümüne sebep olduğu açıklanmıştı. Hapisteyken de 41 kişinin daha ölümüne sebep oldu. 

2007 yılında hapisten çıktı ve o zamandan beri kendisinden bir daha hiç haber alınamadı.

2. Daniel Camargo Barbosa

2. Daniel Camargo Barbosa

70 ve 80'lerde Daniel Camargo Barbosa oldukça meşguldü. Yaklaşık 300'e yakın kadına tecavüz edip öldürdüğü tahmin ediliyor. Öldürdükten sonra ise cansız bedenlerinin insanlar tarafından bulunması için ortalıkta bırakıyordu. 

Yakalandığı zaman, elinde vücut parçalarının ve kanlı kıyafetlerin olduğu bir çanta taşıyordu. Şüpheli hareketleri yüzünden polisin dikkatini çekti. Sorgu sırasında ise işlediği cinayetlerin yarısını anlatıp polisleri olay yerlerine götürdü. Hapishanedeyken ise başka bir suçlu tarafından saldırıya uğrayıp öldürüldü.

3. The Bloody Benders / Kan Bükücüler

3. The Bloody Benders / Kan Bükücüler

Bloody Benders, 1871 ve 1873 yılları arasında otel işleten bir aileydi. Aile, John ve Elvira adında anne babadan ve çocukları John Jr ve Kate'den oluşuyordu. Ancak dedikodulara göre dördünün de kan bağı yoktu, ancak hastalıklı alışkanlıkları için bir araya gelen bir grup insan aile süsü veriyordu. 

Yetkililer, ailenin işlettiği otelde konaklayan turistlerin hiçbir zaman çıkış yaptırmadığını fark edince araştırmaya başladılar. Buldukları şey ise düzinelerce insan bedeni ve 'aile' olmayan bir 'aile' oldu.

4. The Werewolf of Chalons

4. The Werewolf of Chalons

1598 yıllarda isimsiz bir terzi, çocuklara sarkıntılık etmek, işkence etmek ve onları öldürmekle suçlanıyordu. İsmi her ne kadar zaman geçtikçe kayıplara karışsa da takma adı bugünlere kadar geldi: Chalons Kurtadamı. Yetkililer dükkanında araştırma yaparken içerisinde cesetler ve kemikler dolu variller buldu. 

Kazığa bağlanarak yakılmadan önce son nefesine kadar masum olduğunu suçlunun kurbanların aileleri olduğunu söyledi.

5. Carl Panzram

5. Carl Panzram

Carl hem seri katil, hem tecavüzcü, hem kundakçı hem de hırsızdı. Yani tam bir korku filmi canavarı gibiydi. 

İnanılmaz derecede güçlüydü, insanların soyup hırsızlık yaptıktan sonra onlara tecavüz ediyordu. Erkeklere tecavüz ettiğinde bunu eşcinsel olduğu için değil onları aşağılamak için yaptığını söylüyordu. 8 yıl boyunca cinayetleri çeşitli ülkelerde devam etti. Ta ki yatıyla Afrika'ya gitmeye çalışırken yakalandı. 

1930 yılında tutuklandı ancak hapishanedeyken aynı şeyleri mahkumlara yapmaya başlayınca idam edildi. Son sözleri ise şunlar oldu : “Keşke insan ırkının tek bir boynu olsaydı ve ellerimi dolayıp boğabilseydim.”

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. The Saltychickha

6. The Saltychickha

Rus soylusu Darya Nikolayevna Saltykov, 17. yüzyılda 100'den fazla kadını öldürmekle ve işkence etmekle suçlanan sadist ve seri katil biriydi. 

30 yaşında dul kalan ve eline yüklü miktarda miras kalan Darya, her yaştan kadını evine çağırıyor ve onları misafir ediyordu. Ancak hiçbir kadın bu evden bir daha çıkamıyordu. Oldukça dikkatli ve titiz olsa da bir süre sonra insanlar Darya'dan şüphelenmeye başladı. Yetkililer araştırmaya başlayınca ise 138 kişinin ölümüne sebep olmaktan suçlu bulundu. 

O zamanlar ölüm cezası kaldırılmıştı ve zamanın İmparatoriçesi her ne kadar Darya'yı suçlu bulsa da bir soyluyu büyük bir cezayla cezalandırmanın mümkün olmadığını biliyordu. Diğer soyluları karşısına alabilirdi. Bu nedenle boynuna seri katil yazılarak bir süre şehir meydanında zincirli kaldı. Daha sonra da bir manastırın bodrum katında 'hapishane' hayatı sürmeye devam etti.

7. “Pee Wee” Gaskins

7. “Pee Wee” Gaskins

Donald Henry Gaskins, 50'li ve 60'li yıllarda Amerika'ya korku salmıştı. Cinayetlerine 12 yaşında başlayan tecavüzcü, akıl hastanelerinde ve hapishanelerde vakit geçirmiş ancak son seferinde hapishaneden kaçarak bir sirke katılmıştı. Birkaç yıl içinde Amerika'nın birçok yerinde cinayetlere ve tecavüzlere imza atmıştı. 70'li yıllarda kendine bir cenaze arabası aldı ve otostopçulara, turistlere saldırmaya başladı. 1976 yılında 100'den fazla insanı öldürdüğünü itiraf etti. Müebbet hapis cezasına çarptırıldı ancak içeride mahkumlardan birini öldürdüğü için elektrik sandalyeyle idam edildi.

8. Amelia Elizabeth Dyer

8. Amelia Elizabeth Dyer

1837 yılında doğan Amelia Hobley, çok fazla ölüme sebep olsa da en az bilinen seri katiller arasında. 30 yıldan fazla süre hemşirelik yapan Amelia istenmeyen çocukları ailelerinden alıyor ve ücret karşılığında onlara bakıyordu. Ancak bu çocukların hiçbirisine bir aile olamayan Amelia, onları boğduktan sonra Thames nehrine atıyordu. Birkaç kere soruşturma için tutuklanıp akıl hastanesine gönderilse de bir şekilde cinayetlerine devam etti. En son tutuklandığında ise o zamana kadar 400'den fazla bebek ve çocuğu öldürdüğü iddia edildi.

9. Dr. H. H. Holmes

9. Dr. H. H. Holmes

Varlıklı bir eczacı olan H. H. Holmes, ilk başta bir eczane açarak başladığı binayı tamamına sahip olana kadar yavaş yavaş satın almaya başladı. Daha sonra ise binayı 1893 yılında Şikago Dünya Fuarı için otele çevirdi. Ancak bu bina sıradan bir otel değil, Holmes da sıradan bir eczacı değildi. 

Otelin inşası sırasından birden fazla işçiyle çalışmış her birini de inşaatı bitirmeden kovmuştu, böylece binanın bütün detaylarını ve içini bir tek o biliyordu. Otelin içinde camsız odalar, tuzak odaları, gaz odaları vardı. Odalardan birinde bir de kaydırak vardı ve kaydırağın sonu bodrum kattaki asit havuzuna ulaşıyordu. 

İnsan öldürme ve cesetlerini yok etme konusunda çok iyiydi, arkasında kanıt bırakmıyordu. Ancak yalancının mumu yatsıya kadar yandı ve sonunda yakalanıp idam edildi.

10. Robert Hansen

10. Robert Hansen

70'lerde Robert isimli seri katil 17 kadını alıkoyup onları Alaska'nın ıssız yerlerine bırakıyordu. Eşi ve çocukları olan Robert fırıncıydı. Kasap Fırıncı olarak da bilinen seri katilin Robert olduğu kurbanlarından biri kaçıp polislere robot resmini çizdirince ortaya çıktı. 

Soruşturma devam ederken 30'dan fazla kadına saldırdığı ve 17'sini öldürdüğü için hapis cezasına çarptırıldı. Cezasını çekerken hapishanede öldü.

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. Fred ve Rosemarie West

11. Fred ve Rosemarie West

Bu çift 60 ve 70'lerde İngiltere'ye korku saldı, kendi kızları dahil sayısız kız ve genç kadını öldürdüler. Seri cinayetleri kızlarının bakıcısına tecavüz edip onu öldürmeleriyle başladı. 

Kurbanlarından biri kaçıp çifti ele verdiğinde ise ne yaptıkları anlaşıldı ve tutuklandılar. Fred hapse girmeden önce intihar ederken, Rosemary suçlu bulunup hapishaneyi boyladı.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
153
55
29
10
10
9
3
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
nope nothing

Her insanın psikolojik tedavi alma zorunluluğu olsa keşke. Sonuçta hepimizin içinde birer cani var ve bu bazılarımızda baskın bazılarımızda ise bastırılmış.

Rain Soil

#8 Zafer Algöz???

Kadir Ulusoy

oh be tek değilmişim :D