Görüş Bildir
Haberler
Üç Ayrı Suçtan Ceza Aldı: Futbolcu Arda Turan'a 2 Yıl 8 Ay Hapis

etiket Üç Ayrı Suçtan Ceza Aldı: Futbolcu Arda Turan'a 2 Yıl 8 Ay Hapis

Ulaş
11.09.2019 - 11:27

Yaşadıkları kavga sonrası futbolcu Arda Turan ile şarkıcı Berkay Şahin hakkında açılan davada, sanık Turan'ı 3 ayrı suçtan 2 yıl 8 ay 15 gün hapis cezasına çarptıran mahkeme, verilen hükmün açıklanmasını geri bıraktı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Emirgan'daki bir eğlence mekanında futbolcu Arda Turan ile popçu Berkay arasında yaşanan tartışma sonrası açılan davanın son duruşması bugün görüldü.

Emirgan'daki bir eğlence mekanında futbolcu Arda Turan ile popçu Berkay arasında yaşanan tartışma sonrası açılan davanın son duruşması bugün görüldü.

Habertürk'ten Serdar Kulaksız'ın haberine göre, futbolcu Arda Turan ve şarkıcı Berkay Şahin arasında yaşanan kavga ile ilgili açılan davada karar çıktı.

Arda Turan'a 3 ayrı suçtan ceza verildi.

Arda Turan'a 3 ayrı suçtan ceza verildi.

Arda Turan, yaralama, silahla ateş etme ve ruhsatsız silah taşıma suçlarından toplam 2 yıl 8 ay 15 gün hapis cezasına çarptırıldı. Mahkeme, hükmün açıklanmasını geri bıraktı.

Berkay Şahin'e ise hakaretten ceza verilmedi.

Ne olmuştu?

Emirgan'da bir mekanda Arda Turan ile Berkay arasında kavga çıkmış ve Berkay'ın burnu kırılmıştı. Daha sonra Berkay'ın bulunduğu hastaneye tabanca ile giden Arda Turan'ın silahı ateşlenmişti.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
364
63
33
17
8
6
2
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Söyledim gitti

Şu "hkmün açıklanmasının geri bırakılması" ne güzel şey yaa. Hepimizin bir defalık joker hakkı var demek ki. 5 yılda bir defayı geçmemek üzere silahla hastan... Devamını Gör

dmttt

aynen yaaa..Ben bu bir kerelik jokerimi hakaret davasında kullandım,bilsem daha vatana millete yarayacak birşey yapardım

alper arslan

ben yapsam şimdi içerdeydim. muhtemelen ertelenir sonra paraya çevrilir. çevrilen para da muhtemelen arabasının lastiği kadar etmez. yaşasın adalet.

unclebukowski

O an Arda Turan hapishanenin giriş kapısında belirdi, bir Arda Turan hapishane kapısında ancak bu kadar belirebilirdi.. Neden? Çünkü Barcelona'dan hapishaney... Devamını Gör