Görüş Bildir
Haberler
8 Soruda Baskın Karakter Özelliğini Söylüyoruz!

etiket 8 Soruda Baskın Karakter Özelliğini Söylüyoruz!

Kai Hiwatari
25.02.2021 - 17:00 Son Güncelleme: 04.03.2021 - 17:12

Senin baskın karakter özelliğin hangisi? Öğrenmek için yapman gereken çok basit. 8 soruyu cevapla ve sonucu gör!

Hazırsan haydi teste!

1. Haydi başlayalım! Sabahları hangi kokuyla uyanmak seni güne tam puanla başlatır?

2. Teknolojiyle aran nasıl?

3. Hangisi senden uzak, Allah'a yakın olsun?

4. Türk Edebiyatının hangi eseri senin ruhuna daha çok hitap ediyor?

5. Peki bu manzarada hangi renk seni daha çok etkiliyor?

5. Peki bu manzarada hangi renk seni daha çok etkiliyor?

6. Sence bir insanı, iyi bir insan yapan özellik daha çok hangisidir?

7. Duygularını belli etmekte zorlanır mısın?

8. Geldik son soruya! Ne kadar yeniliklere açık bir insansın? ( 1 en az, 6 en çok olacak şekilde puanla)

Güvenilir!

Güvenilir!

Verdiğin cevaplara göre senin en baskın karakter özelliğin: güvenilir olman. Etrafındaki insanların bileceği üzere sen tam bir sırdaş, tam bir dostsun. Mert ve dürüstsün. Bu hayatta en çok değer verdiğin şey samimiyet. Samimiyetsizliği gördüğün zaman içinde ne istek kalıyor ne de inanç. Ayrıca sözünde durmak senin belirgin özelliğin tabii ki de. Kısaca bu hayatta 'insanca' diyebileceğimiz en onurlu özelliğe sahipsin...

Cesur!

Cesur!

Verdiğin cevaplara göre senin en baskın karakter özelliğin: cesur olman. Korkusuzsun ve gözünü budaktan sakınmazsın. Bu cesaretin tabii ki kendine güveninden ileri gelmekte. Ancak asla aptal değilsin; cesaretle aptallığın arasındaki o ince çizginin gayet farkındasın yani. Zor durumları seviyorsun bir yandan da, baskının altında ezilmiyor; hatta daha da gaza geliyorsun. Senin hayatında vazgeçmek yok kısaca.

Sıcakkanlı!

Sıcakkanlı!

Verdiğin cevaplara göre senin en baskın karakter özelliğin: sıcakkanlı olman. Evet, sen tam bir sosyal insansın. Bu özelliğin sıcakkanlı olmandan ileri geliyor tabii. Oldukça dışa dönük bir yapın var: Sıcakkanlı, arkadaş canlısı ve girişken bir kişiliksin yani. Pozitifsin, bedeninden etrafa artılar saçılıyor ve bir adet tebessüm yüzünden hiç eksik olmuyor; işte tam da bu yüzden insanları kendine çekiyorsun. Sensiz plan yapılmaz, bir yere gidilecekse ilk sen aranırsın.

Hırslı!

Hırslı!

Verdiğin cevaplara göre senin en baskın karakter özelliğin: hırslı olman. Senin hayatını tek bir kelimeyle özetleyecek olursak o kuşkusuz mücadele olurdu. Sen her konuda zorluk çekebilirsin ama motivasyon ve odaklanma konusunda asla. Hedefe kitlendiğin anlarda hiçbir şey seni yolundan edemez. Ayrıca önünü görmeyi çok seviyorsun; bu yüzden her ne kadar tutmasa da plan yapmayı çok seviyorsun. Son olarak mental olarak çok güçlüsün!

Yardımsever!

Yardımsever!

Verdiğin cevaplara göre senin en baskın karakter özelliğin: yardımsever olman. Bu yüzden sana çok net olarak 'iyilik yap, denize fırlat' insanı diyebiliriz. Senin bu hayattaki yegane amacın başkalarına yardım etmek. Senin bu başkalarına yardım etmelerin, çoğu zaman kendini de unutmana neden oluyor. Olsun arkadaşlarının/ailenin/sevdiklerinin keyfi yerinde olsun da, sen bir şekilde kendi yaralarını iyileştirirsin değil mi?

Hassas!

Hassas!

Verdiğin cevaplara göre senin en baskın karakter özelliğin: incelikli ve hassas biri olman. Sen bu dünyanın küçük sevgi pıtırcığısın! Senin kocaman bir kalbin vardır ve bu kalbe hemen hemen herkes sığabilir. Dünyanın en hassas, en ince insanı olman kuvvetle muhtemel, öyle ki dünyanın en ücra köşesinde yaşanan acı bir olayı ta en derinlerinde hissetmen mümkün. Bu yüzden 'bana dokunmayan yılan bin yıl yaşasın'cı asla değilsin. Son olarak dikkatli, kibar ve nazik olduğunu da eklemek gerek.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
968
378
165
134
46
38
35
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Ceyda Smrz

6. soruya "Merhamet" mutlaka eklenmeli ve bence cevap o olmalı.

nilflora

Güvenilir.

İdil

Sıcakkanlı! Öyleyimdir B)