Görüş Bildir
Haberler
8 Ocak 2022 Cumartesi Reyting Sonuçları Açıklandı! İşte 8 Ocak Dünün Reyting Sonuçları...

8 Ocak 2022 Cumartesi Reyting Sonuçları Açıklandı! İşte 8 Ocak Dünün Reyting Sonuçları...

8 Ocak Cumartesi reyting sonuçları için heyecanlı bekleyiş devam ediyor. Severek takip edilen dizilerin reyting sonuçları sık sık araştırılıyor. Yapımların izlenme sayıları ekranda kalmaları ile doğru orantılı olarak işliyor. 8 Ocak 2022 Cumartesi akşamı Çakallarla Dans 3: Sıfır Sıkıntı, O Ses Türkiye, Maske Kimsin Sen? gibi yapımlar ekrana geldi. Peki reyting birincisi hangi dizi oldu? Peki, 8 Ocak 2022 Cumartesi reyting sonuçları açıklandı mı? Dün yayınlanan dizi ve yarışma programları arasında reytinglerde hangisi birinci oldu? İşte 8 Ocak 2022 Cumartesi reyting sonuçları...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Dün akşam yayınlanan dizi, film, yarışma ve haber programlarının reyting sonuçları izleyiciler tarafından merak ediliyor.

8 Ocak 2022 Cumartesi akşamı ATV'de Çakallarla Dans 3: Sıfır Sıkıntı, Kanal D'de Şarkılar Bizi Söyler, Star TV’de Yukarıdaki Tehlike, Show TV’de Güldür Güldür Show, FOX TV’de Maske Kimsin Sen?, TRT 1'de Gönül Dağı ve Tv8'de O Ses Türkiye yapımları yayınlandı.

Günlük olarak yayınlanan dizi ve programların izlenme oranları, AB ve 20+ABC1 olarak ölçülen reyting sonuçlarına göre sıralanıyor.

Peki 8 Ocak 2022 Cumartesi reyting sıralamasına göre en çok ne izlendi? Hangi dizi, film ve yarışma programları reyting birincisi oldu? İşte 8 Ocak 2022 Cumartesi reyting sonuçları…

8 Ocak 2022 Cumartesi Reyting Sonuçları Açıklandı mı?

8 Ocak 2022 Cumartesi Reyting Sonuçları Açıklandı mı?

Ocak 2022 Cumartesi günü yayınlanan dizi, program ve haberlerin reyting sonuçları açıklandı.

Total izleyici grubunda birinciliği Gönül Dağı, ikinciliği Gönül Dağı (ÖZET), üçüncülüğü ise Gülbin Tosun ile FOX Ana Haber Hafta Sonu aldı.

AB Grubunda ise birinci sırada Gönül Dağı, ikinci sırada Gülbin Tosun ile FOX Ana Haber Hafta Sonu, üçüncü sırada ise Gönül Dağı (ÖZET) yer aldı.

20+ABC 1 Grubunda ise birinci sırada Gönül DağI, ikinci sırada Gülbin Tosun ile FOX Ana Haber Hafta Sonu, üçüncü sırada ise Gönül Dağı (ÖZET) yer aldı.

Total İlk 10 Program

Total İlk 10 Program

ABC İlk 10 Program

ABC İlk 10 Program

20+ABC1 İlk 10 Program

20+ABC1 İlk 10 Program
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
3
1
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın