Görüş Bildir
Haberler
8 Mart Burç Yorumları

8 Mart Burç Yorumları

Pegarose
08.03.2014 - 17:05 Son Güncelleme: 08.03.2014 - 18:05

8 Mart Burç Yorumları

İkizler burcunda ilerleyen Ay güne hareketli ve değişken enerjiler veriyor. Gün içerisinde bir çok farklı konuyla ilgilenebilir, yazılı, sözlü iletişimler yapabiliriz.

Yakın çevremizle birlikte olmak, kısa seyahatler, sohbetler, dedikodular yoğunlaşabilir. Venüs ve Merkür Kova burcunda olduğu için sosyal ve toplumsal konular da öne çıkabilir.

Öğleden sonraki saatlerde Güneş ve Ay arasında oluşacak kare açı içinde bulunduğumuz koşullar ve isteklerimiz arasında ikilemler yaratabilir. Bazı engel ve çelişkiler ile karşılaşabiliriz. Karşı cinsle olan ilişkilere de dikkat etmeliyiz.

Günlük yorumları öz burcunuz ile birlikte yükselen burcunuza göre de takip ediniz…

Bugün, hiçbir şeyin dikkatinizi dağıtmasına izin vermeyin. Planlarınıza odaklanıp gerçekçi değerlendirmeler yapın. Bu planlarla ilgili olarak bazı toplantılara katılabilir, çeşitli bilgiler sunabilirsiniz.

Maddiyat ile ilgili konular günün ana temalarını teşkil edebilirler. Elinizdeki maddi gücü en doğru şekilde değerlendirmek için yollar arayabilirsiniz. Yaratıcı bakış açılarıyla da bu yolları kolaylıkla bulabilirsiniz.

Yakın ilişki içinde olduğunuz kişiler ile bazı görüşmeleriniz olabilir. Programınız ve hayallerinizle ilgili bazı tartışmalar yapabilirsiniz. Uzun vadeli planlarınızı gündeme getirmeniz, günün konusu olabilir.

Bugün kendinizi biraz geriye çekebilirsiniz. Bunun nedeni, işlerinizi gizli yürütmeyi daha avantajlı bulmanız olabilir. Diğer taraftan, dış dünyaya açılmakla da bazı faydalar sağlayabileceğinizi aklınızda bulundurun.

Sosyal yaşamda çeşitli faaliyetlere katılma fırsatları yakalayabilirsiniz. Diğer taraftan, yanınızda bulunacağını umduğunuz kişi, bu faaliyetlere katılmak istemeyebilir. Onu tatlılıkla ikna etmeye çalışabilirsiniz.

Bugün ailevi sorumluluklarınız ile mesleki sorumluluklarınız arasında tatlı bir koşuşturmaca içine girebilirsiniz. Herkesin size ihtiyacı varmış gibi görünebilir. İstekli olursanız, çok kişiyi mutlu edebilirsiniz.

İkili ilişkilerinizde son derece anlayışlı olabileceğiniz bir gündesiniz. Tarafsızlığınızı gün boyunca koruyun ve herkesin görüşüne kulak verin. Fikirlerinizi ve görüşlerinizi olumlu ortamlarda, olumlu yaklaşımı olan kişilerle tartışabilirsiniz.

Parasal konularla ilgili düşünceleriniz günün konuları olacaksa da bu konuları başka bir güne bırakabilirsiniz. Bazı noktalara takılıp kalma şansınız olduğundan, rahatça ilerleyebileceğiniz bir işe yönelin ve rahat bir gün geçirmeye bakın.

İş yaşamınızdaki ufak tefek görüş ayrılıklarını, hoşgörü ile kolayca çözebilirsiniz. Grup çalışmaları içinde bulunarak insan topluluklarına uyum getirmeniz ve hedeflere doğru ilerlemelerine yardımcı olmanız mümkündür.

Rutin işleriniz ve bunların içlerinde barındırdığı detaylarla ilgilenebileceğiniz bir gündesiniz. Özellikle de maddi konulara yönelmeniz mümkündür. Dikkatinizi yoğunlaştırırsanız, açık vermeden gerekli hamleleri yapabilirsiniz.

Eğlence ve rahatlama isteğiniz ile yaratıcılığınızın artması, sizi bugün hayatın keyifli yanlarına doğru itecektir. Sosyal ortamlara koşabilir, sevdiğiniz, yakın olduğunuz insanları da peşinizden sürükleyebilirsiniz.

Sezgilerinizin gittikçe güçleneceği bir gün yaşayacaksınız. Bu, aile ilişkilerinde ortaya çıkan ufak tefek anlaşmazlıkları, insanları hızla anlayabileceğiniz için, çabucak halletmenizi sağlayabilir. İş yaşamınızda da fırsatlar konusunda sezgilerinizden faydalanabilirsiniz.

Kaynak: http://www.pegarose.com/8-mart-burc-y...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
1
1
1
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın