Görüş Bildir
Haberler
Şu Zamana Kadar Sırrı Hala Çözülememiş 16 Tüyler Ürpertici ve Gizemli Olay

etiket Şu Zamana Kadar Sırrı Hala Çözülememiş 16 Tüyler Ürpertici ve Gizemli Olay

Gozex
29.07.2017 - 17:39

Tarihte birçok vaka gizemini hala koruyor. BuzzFeed'den derlediğimiz bu 16 olay da kafanızı karıştırmakla kalmayıp tüylerinizi diken diken ediyor.

Kaynak: https://www.buzzfeed.com/annakopsky/d...
İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Toksik Kadın

Şubat 1994'te, Gloria Ramirez rahim ağzı kanseri belirtileriyle bir Kaliforniya hastanesine yatırıldı. Ramirez'in kanının ve derisinin 'kirlenmiş' koktuğunu fark eden çalışanlar bir anda kusmaya ve bayılmaya başladı.

Ne tarz zehirli bir gaz derisinde ve kanında dolaşıyordu? Kimi suçlamalı?

Ne tarz zehirli bir gaz derisinde ve kanında dolaşıyordu? Kimi suçlamalı?

2. Watcher Evi

2. Watcher Evi

Bir aile 2014'te New Jersey'den bir ev aldı, ancak hala taşınmadılar. Çünkü evi aldıkları anda 'The Watcher' (bekçi) diye birinden tehdit mesajları gelmeye başladı. Mesajlar da şu şekilde:

  • 'Genç kanın benim olacağı günü bekleyip izliyorum.'

  • 'Bütün kapılar ve pencereler siz hareket ettikçe sizi izleyip takip etmemi sağlıyor.'

3. Nicholas Barclay'in Kayboluşu

3. Nicholas Barclay'in Kayboluşu

1994'te, 13 yaşındaki Nicholas kayboldu. Tam 6 yıl sonra, o olduğunu iddia eden biri aradı. Barclay ailesinin yanına taşındı, ancak bir özel dedektif yeni Nicholas'ın farklı kulakları olduğunu fark etti. Bu kişi aslında Frédéric Bourdin adındaki bir sahtekardı. Peki gerçek Nick nerede?

4. Mr. Cruel (Bay Gaddar)

4. Mr. Cruel (Bay Gaddar)

Kimliği belirlenemeyen Avustralyalı bir adam, 80'ler ve 90'ların sonunda Melbourne'da 3 kıza tecavüz etti. Dördüncüsünü de kaçıran ve öldüren kişi olduğu düşünülüyor. Hala bulunabilmiş değil, kimse de ismini bilmediği için Avustralya medyası ona Bay Gaddar olarak hitap ediyor.

İçeriğin Devamı Aşağıda

5. Circleville Mektupları

Circleville, Ohio sakinleri 1976 yılında isimsiz tehdit mesajları almaya başladılar. Mary Gillespie esas hedeflerden biriydi. Kısa süre sonra, kocası alkolle bağlantılı bir kazada hayatını kaybetti, ancak içki içen bir insan değildi. Bir grup jüri, Mary'nin kocasının erkek kardeşini mektupları yazmaktan suçlu buldu.

Ama o da hapiste kendi tehdit mesajlarını almaya başladı.

Mektupları kim yazıyordu? Ne istiyordu?

6. Sayı İstasyonları

6. Sayı İstasyonları

Soğuk Savaş sırasında, bu düşük frekanslı radyo istasyonları sentezlenmiş seslerle ya da mors alfabesiyle bir dizi sayı yayınlardı. Bu sayıların yabancı ülkelerdeki casuslar için olduğu düşünülürdü. Bugün, insanlar bu istasyonlardan gelenlere benzer sinyaller tarafından yayınlarının kesildiğini iddia ediyor. Buradan birini dinleyebilirsiniz. Ancak biraz ürkütücü.

7. Beaumont Çocuklarının Kayboluşu

7. Beaumont Çocuklarının Kayboluşu

Ocak 1966'da, Avustralya'da Jane (9), Arnna (7) ve Grant (4) adlarındaki 3 kardeş sahile gitti ve bir daha geri dönmedi. Suyun kenarında bir adamla oynarken görüldüler, sonrasında bir polis memuru 15:00 sularında evlerine yürürken gördüğünü söyledi onları. Ailelerine rehin tutuldukları söylenen mektuplar gitti, ancak bunların sahte olduğu ortaya çıktı.

8. Brown Mountain Işıkları

8. Brown Mountain Işıkları

1913 yılından beri Kuzey Karolina'da bulunan Brown Mountain'da bir dizi gizemli ışık gözlemleniyor. Bölgede elektrik kesintisi olsa bile. Söylenene göre ışıkları en iyi Eylül-Kasım arası görebiliyormuşsunuz.

İçeriğin Devamı Aşağıda

9. West Memphis Üçlüsü

9. West Memphis Üçlüsü

1993 yılında, West Memphis, Arkansas'da öldürülen 3 çocuğun katili oldukları şüphesiyle 3 genç tutuklandı. Şeytani bir ritüelin parçası olarak bu cinayetleri gerçekleştirdikleri iddia edildi, ancak çoğu bunun yanlış olduğu konusunda ısrarcı. Bu gençlerin suçlu olduğunu gösteren hiçbir kanıt bulunmuyor ve bugün üçü de özgür. Peki o küçük çocuklara kim zarar verdi?

10. Max Spiers'ın Ölümü

10. Max Spiers'ın Ölümü

İngiliz UFO uzmanı Max Spiers, UFO'lar hakkında fazlasıyla detay öğrenmeye başlamıştı ki bu yılın ilk zamanları Polonya'da bir evin kanepesinde ölü bulundu. Doktorlar doğal sebeplerden öldüğünü söylediler, ancak annesi birinin onu öldürmek istediğini düşünüyordu. Çünkü bir hafta önce annesine 'Bana bir şey olursa, araştır.' açıklamalı bir mesaj göndermişti.

11. Mikelle Biggs

11. Mikelle Biggs

1999 yılında 11 yaşındaki Biggs Mesa, Arizona'da bir dondurma arabası beklerken arkasında hiçbir iz bırakmadan kayboldu. Annesi Biggs'i ve kız kardeşini eve çağırdı, kardeşi önden gitti. 90 saniye sonra, Mikelle ortadan kaybolmuştu. Bisikletindeki teker hala dönmekteydi ve bugün hala kimse ne olduğunu bilmiyor.

12. Oak Adası Gizemi

12. Oak Adası Gizemi

Söylenene göre, Kanada'nın Yeni İskoçya bölgesinde bulunan bu özel ada, nadir sanat eserleriyle dolu bir hazinenin üzerinde yatıyor. En büyük efsaneye göre, iri kayalardan oluşan bir yapı olan 'The Money Pit' henüz keşfedilmemiş bir hazine barındırıyor. Ancak birçok eleştirmen bu hikayenin hiçbir dayanağı olmadığını düşünüyor.

13. Cindy James

13. Cindy James

Vancouver'da biri tarafından gizlice takip edilen bir hemşireydi yıllarca. Takiplerin sonucunda birçok kez evine girildi ve saldırıya uğradı. 1989'da, ilaç verilmiş bir halde ölü bulundu ve polis bunun intihar olduğunu söyledi, onlara göre tüm bu olaylar birer numara, oyundu. Ancak sıkıntı şurada: Onu bulduklarında elleri ve ayakları arkadan bir iple bağlanmıştı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

14. Brian Shaffer'ın Kayboluşu

14. Brian Shaffer'ın Kayboluşu

Columbus, Ohio'da bahar tatili yapan bir üniversite öğrencisi arkadaşlarıyla bir bara gitti ve ortadan kayboldu. Barın her girişte bir güvenlik kamerası vardı, yani içeri girerken görüntülenmişti, ancak hiç çıkmadı. Brian Shaffer nasıl toza dönüştü? Hala hayatta mı?

15. D.B. Cooper

15. D.B. Cooper

Amerikan uçak tarihinde çözülememiş tek uçak kaçırma vakası olarak biliniyor. D.B. Cooper, Kasım 1971'de Oregon'da, uçuşun ortasında uçağı kaçıran adama verilen ad. Zorla fidye alıp paraşütle ortadan kayboldu. Kimisi onu Mad Men'deki Don Draper'a benzetiyor.

16. Dumanda Yok Olan Çocuklar

16. Dumanda Yok Olan Çocuklar

1945 yılının Noel arifesinde, Batı Virginia'daki aile evlerini yok eden yangında 9 çocuktan 5'i kayboldu. Onlardan geriye hiçbir şey kalmadı, daha doğrusu bulunamadı. Bu yüzden çocukların yanmak yerine kaçırıldığı düşünülüyor. 5 ceset birden nereye kayboldu?

Korkmadık mı biraz? 😣

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
658
299
145
109
64
52
49
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
İpek Yıldız

Şu kayıp olanları,cinayetleri ver Müge Anlı'ya çözmezse şerefsizim

Belphegor

Hiçbiri gözümde bir Anneliese Michel,Dyatlov Geçidi,Clinton Caddesi Olayı ya da Elisa Lam vakası değil aga.Esas ürkütücülük konusunda tavan yapmış olaylar bu... Devamını Gör

Hüseyin Adıgüzel

Tüyler ürpertici olaylar mı ? Dalga mı geçiyorsun heralde 13 yaşında müzik kanalı izleyen küçük kız çocukları için bu haberleri paylaşdın ! Konuya gelirsek... Devamını Gör