Görüş Bildir
Haberler
55 Yaşına Basan Erkek Irkının Medarıiftiharı Brad Pitt'e 12 Maddede Hakkını Veriyoruz

etiket 55 Yaşına Basan Erkek Irkının Medarıiftiharı Brad Pitt'e 12 Maddede Hakkını Veriyoruz

Hazal Odenli
18.12.2016 - 21:10 Son Güncelleme: 18.12.2018 - 11:04

Sen Allah'ın bir lütfusun, gözlerimizin nurusun. Seni gören şifa bulmasa da içi açılıyor hem de yıllardır. 18 Aralık itibariyle 55 yaşına basmış olmana hala inanamasak da nice yaşlara. Seviliyorsun karşim. Sana bugüne kadar az teslim edilen hakkını vermeye çalışacağız.

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Bir kere kendisi gerçekten çok yakışıklı, bunun üstüne daha daha fazla konuşulması gerekiyor.

1. Bir kere kendisi gerçekten çok yakışıklı, bunun üstüne daha daha fazla konuşulması gerekiyor.
1. Bir kere kendisi gerçekten çok yakışıklı, bunun üstüne daha daha fazla konuşulması gerekiyor.

55 yaşına geldi hala ne bir çökme ne bir çirkinleşme, hala maşallahı var. Birisine “yakışıklı biri söylesene” deyin, aklından ilk geçen isimlerden biri odur. Adamın her yaştaki hali bir acayip güzel. Rahat üç nesil hayranı var adamın, e hakkı. Heykeli falan yapılmalı bu güzelliğin 😍

2. Yıllarca Türk berberlerinin bir numaralı vizyon yüzü oldu 😁

2. Yıllarca Türk berberlerinin bir numaralı vizyon yüzü oldu 😁

Berberler camlarına Brad Pitt fotoğrafı koyarak bir şekilde 'buraya gelirseniz bu kadar yakışıklı çıkarsınız' subliminal mesajı verdiler yıllar boyunca. İşleri yürüdüyse bunda Brad Pitt'in katkısı yadsınamaz 😂

3. Berber demişken; adama her saç yakışıyor, her saç!

3. Berber demişken; adama her saç yakışıyor, her saç!
3. Berber demişken; adama her saç yakışıyor, her saç!

Biri bile kötü durmuyor arkadaş! Birisinde bile 'yav kötü olmuş değiştir şunu' diye yorum almamıştır, o yorumu yapan çarpılır.

Şu bile yakışmış nerdeyse 😅

İçeriğin Devamı Aşağıda

4. Fakat yakışıklılığı ve bebişsel yüzü yüzünden oyunculuğu hak ettiği değeri görmedi.

David Beckham nasıl iyi bir futbolcuysa Brad Pitt de Hollywood’un Beckham’ı adeta. Yıllar içinde inanılmaz performanslar, muhteşem filmler ortaya çıkardı. Ama çok yakışıklığı olduğu için olsa gerek, pek üzerine düşülmedi. Yine de Beckham nasıl dev kulüplerde oynadıysa Brad de dev filmlerde oynadı.

5. Neredeyse her sinema seyircisinin üstünde “Ooo Brad Pitt’li film, izleyeyim” etkisi yaratıyor.

Filmlerine bakın, bir olmadı iki tane dandik film bulursunuz onun dışındakiler hep izlemesi keyifli, şahane filmlerdir. Adam yıllar içinde Brad Pitt varsa o film kalitelidir düşüncesini yerleştirdi bizlere.

6. Müthiş oyunculuğuna rağmen bir kez olsun Oscar vermediler...

'Kazanamadı' değil 'vermediler' çünkü Oscar için elinden geleni yaptı. Akademi Brad Pitt’e Oscar vermeyi bırak adaylık bile zar zor verdi. Şimdiye kadar yardımcı erkek oyuncu ve başrol erkek oyuncu dallarında birer kez olmak üzere iki adaylığı var sadece. Yazıklar olsun sana akademi.

7. Sırf oyunculuğu değil, prodüktörü olduğu filmler de mis gibi.

Son yıllarda oyunculuğunun yanında prodüktörlük de yapıyor, çoğunda kendisine küçük roller de veriyor ve dokunduğu her yapım ihya oluyor adeta. Hepsi 'şöyle güzel bi film olsa da izlesek' isteğine karşılık veren filmler.

8. Oyunculuğuyla olmasa da film yapımcısı olarak Oscar kazandı.

8. Oyunculuğuyla olmasa da film yapımcısı olarak Oscar kazandı.

Prodüktörü olduğu 2013 yapımı 12 Years a Slave filmi En İyi Film dalında Oscar kazandı ve bunun devamı da gelecektir. İnşallah oyunculuğuna da Oscar verirler de o günleri görürüz. 'Hiç Oscar kazanacağımı düşünmezdim' diyor ama bunu onun mütevaziliğine veriyoruz ❤️

İçeriğin Devamı Aşağıda

9. Angelina Jolie ile ilişkisi milyonlar tarafından imrenildi hatta kıskanıldı, ünlüler arasında süren balon ilişkiler karşısında dimdik ayaktaydılar.

9. Angelina Jolie ile ilişkisi milyonlar tarafından imrenildi hatta kıskanıldı, ünlüler arasında süren balon ilişkiler karşısında dimdik ayaktaydılar.

Ta ki 2016 yılına kadar 😅 “Brangelina” çiftine bakıp bakıp iç çekmeyen yoktu; dünya güzeli bir kadın ve dünya yakışıklısı bir erkek. Belki de kıskananların nazarı değdi onlara...

Bu arada şu nasıl bir bakıştır, düşün Brad Pitt sana şöyle bakıyor lükse bakar mısın? 😩

10. Angelina Jolie’nin her daim yanındaydı.

Henüz evlenmediği halde hastalıkta sağlıkta yanında olacağına yemin etmişçesine destek oldu, herkes ondan zor günler geçiren Angelina’yı terk etmesini bekliyordu belki ama o bunu yapmadı. O zamanları kendi cümlelerinden dinleyelim:

'Angelina hastalandı, iş, özel hayatı, çeşitli sorunlar, çocuklarla ilgili problemler hakkında sürekli gergindi. 35 yaşındaydı ama 15 kilo civarı kilo verdi, 40 kiloya düşmüştü. çok zayıftı ve sürekli ağlıyordu. hep mutsuzdu. Hep başı ağrıyordu, kalbi ağrıyordu, sırtı ağrıyordu... Uyuyamıyordu, sabaha karşı ancak uykuya dalabiliyordu, gün içinde yorgun biçimde kalkıyordu. Ayrılma noktasına kadar geldik. Artık güzelliği de onu terk ediyordu, göz altı torbaları vardı, kendine bakmaz olmuştu. Kendisine gelen rolleri reddediyor, artık film çekmiyordu. Ben de umudumu kaybetmiş durumdaydım, çok kısa zamanda boşanacağımızdan emindim artık. Ancak sonra birşeyler yapmam gerektiğini fark ettim. Dünyanın en güzel kadını ile beraberdim. Dünyadaki erkeklerin ve hatta kadınların nerdeyse yarısından fazlası için o ideal kadındı. ama onun yanında uyuyan, ona sarılan bendim. Ve sonra ona çiçekler almaya, sık sık onu öpmeye, iltifatlar yağdırmaya başladım. Her an, her dakika ona sürprizler yapıyordum. Sadece onun için yaşıyor, ona sürekli hediyeler alıyor, insanların içinde onu övüyor, sevgimi belli ediyordum. Onu hayatımın merkezi yapmıştım ve inanmayacaksınız ama, yüzü gülmeye başladı. Daha önce hiç olmadığı kadar iyi olmaya başladı. Kilo aldı, sinirlenmesi geçti ve beni öncekinden de fazla sevmeye başladı. Ben beni böylesine sevdiğini hiç bilmiyordum bile. Ve o dönem anladım ki, bir kadın, erkeğinin yansımasıydı. Kadınınızı delicesine sevin.“

11. En az oyunculuğu kadar şahane bir baba.

11. En az oyunculuğu kadar şahane bir baba.

Angelina Jolie ile birlikte 3 biyolojik 3 de evlatlık olmak üzere 6 çocuğa sahipler ve evlatlarını bir kez olsun ayırdığını ne gördük ne duyduk. Her daim onların yanındaydı ve olmaya devam ediyor. Hatta Angelina Jolie’nin boşanma davası açması sonrası verdiği ilk demeçte “Çok üzgünüm ama şimdi en önemlisi çocuklarımızın iyiliği” demiştir.

12. Yardımseverliğiyle de gönüllere taht kurdu.

12. Yardımseverliğiyle de gönüllere taht kurdu.

Bir elin verdiğini diğer el bilmemeli ama böyle isimlerin yardımlarını duymalıyız bence. Hem diğer ünlüler için şevk verir fena mı...

Kendisinin Babel filminin çekimlerinden sonra, çekimlerin gerçekleştiği Ouarzazate şehrindeki köye elektrik altyapısı oluşturulması için 300.000 Dolar bağışlamışlığı ve paranın gerçekten bu amaçla harcanması için bir ay boyunca köyde kalıp işlemleri takip etmişliği vardır. Bu adam her türlü takdiri hak ediyor.

Oyunculuğun, yakışıklılığın, naifliğin, bebeksiliğin, her bişeyin nirvanası. Film çekmeye devam et de sana doyamamalara devam edelim 💝

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1043
713
37
33
26
13
8
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Atakan Aydın

bu adama laf edenin sikerim belasını adam herşeyi yaptı oscar vermedi orosbu çocukları

Ece Yıldız

brad pitt♥️♥️