Görüş Bildir
Haberler
5 Soruyla Yaptırman Gereken Feminist Dövmeyi Söylüyoruz!

5 Soruyla Yaptırman Gereken Feminist Dövmeyi Söylüyoruz!

Lousia
30.07.2018 - 17:33 Son Güncelleme: 01.01.2019 - 17:23

Bu testimiz dövme yaptırmayı düşünenler için hazırlandı. Sadece 5 soruda yaptırman gereken feminist dövmeyi söyleyeceğiz. 

Hazırsan başlayalım.

1. İlk sorumuz gelsin. Hangi kadın dizi karakteriyle dost olmak isterdin?

2. Şimdi de sıra geldi kitaplara. Hangi kitap geceleri uyumadan önce okunmaya aday?

3. Dünyada istediğin bir şeyi değiştirme hakkın olsaydı, bu dileğini ne ile kullanırdın?

4. Peki, kafanı dağıtmak istediğinde hangi yabancı ünlünün şarkılarını açıp dans edersin?

5. Ve son olarak, canın sıkıldığında açabileceğin filmi de seç.

Kadının gücü!

Kadının gücü!

Testimizde verdiğin yanıtlara göre senin yaptırman gereken dövme tam olarak bu! Sen oldukça güçlü birisin. Kararlarını her zaman doğru ve mantıklı bir şekilde alırsın. Böyle olman da harika bir şey zaten. Hayatta ne istediğini bilen, gücünün farkında olan birisin. O yüzden sana tam da böyle bir dövme tavsiye ediyoruz. Sevecek misin bilmiyoruz tabii ama bu dövme senin karakterini tam olarak yansıtıyor. Aynı zamanda da sade bir tasarım, abartıdan fersah fersah uzak. Tıpkı senin gibi. Senin giyim tarzına da çok yakışacağını düşünüyoruz.

Rosie the Riveter!

Rosie the Riveter!

Testimizde verdiğin yanıtlara göre senin yaptırman gereken dövme tam olarak bu! Rosie the Riveter ismi tüm dünyada oldukça biliniyor. Dünyadaki feminist hareketin en önemli simgelerinden biri kabul edilen bu ismin dövmesi ancak sana yakışırdı. Çünkü sende de bir liderlik kumaşı var. Akılda kalan birisin sen. Sen çok farklı bir insansın zaten. İnsanlar senin sözlerini her zaman dikkate alıyor. Kendini geliştirmiş birisin de aynı zamanda. Ayakları yere basan, sağlam karakterleri ve bilge olan birine de ancak bu dövme yakışırdı değil mi? :)

Minimal ve akılda kalıcı!

Minimal ve akılda kalıcı!

Testimizde verdiğin yanıtlara göre senin yaptırman gereken dövme tam olarak bu! Her zaman cinsiyetinle övünen ve kendini doğru ve yanlışlarınla kabul etmiş bir insansın. Aynı zamanda da minimallik senin için ideal bir tercih. Durum böyle olunca da hem cinsiyetinin sembolü olan hem de bir o kadar akılda kalıcı bu dövme tam senlik. Etrafındaki herkesin bu dövmeyi çok seveceğine eminiz. Dikkatlerini de çekecek tabii. Sen ne düşünürsün bilmiyoruz ama bu dövme tam senin karakterine göre. :)

Güç ve duygular!

Güç ve duygular!

Testimizde verdiğin yanıtlara göre senin yaptırman gereken dövme tam olarak bu! Sen hayatında çok fazla zorlukla baş etmek zorunda kalmışsın. Duygularınla gücünü kontrollü bir şekilde kullanman gereken yerleri de en iyi sen biliyorsun. Zaman zaman kalbin patlayacak gibi de olsa, sen o zor durumlardan da bir şekilde kurtulmuşsun. Durum böyle olunca da senin için en uygun dövme bu olsa gerek. İnadına her şeyle mücadele edip, hayata sımsıkı tutunuyorsun. O yüzden senin dövmen kesinlikle bu olmalı!

Eşit!

Eşit!

Testimizde verdiğin yanıtlara göre senin yaptırman gereken dövme tam olarak bu! Sen yapın gereği eşitliğe inanan bir insansın. Sana göre farklılıkların olması insanların eşit olmasına engel değil. Hatta tam tersine, farklılıklar zenginliktir diyorsun sen. Bu dövme çok karizmatik gerçekten, biz de çok beğendik. Senin de beğeneceğini düşünüyoruz. Düşünce yapına en uygun olan dövme bu olabilir çünkü. Sen de bize hak vereceksin düşününce, canlılara her anlamda değer veren birinin dövmesi ancak böyle olabilirdi. :)

Söz!

Söz!

Testimizde verdiğin yanıtlara göre senin yaptırman gereken dövme tam olarak bu! Sana göre kardeşlik çok önemli bir kavram. Bunun içine dostluk ve aşkı da dahil ettiğimizi düşün. Birini gerçekten sevdiğinde ona kalbinden bağlanıyorsun sen. Senin için söz vermek ve onu tutmak cidden çok önemli. Zaten çok estetik duran bu dövmesi beğenmemek mümkün değil, bize bunu yaptıracaksın gibi geldi açıkçası. Hatta gidip en yakın arkadaşınla yaptırmaya ne dersin? :)

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
341
209
96
78
33
27
20
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Gizem Yenikler

Rosie the Riveter!

Fernando Hull

Türkiye'de kocaları tarafından öldürülenler var ve siz böyle bir bokla uğraşıyorsunuz.

psyhedelichead

Tabii kii.. Minimal ve akılda kalıcı! Akılda kalıcı dövmeleri severim..