Görüş Bildir
Haberler
5 Basit Soruyla Seçmen Gereken Kariyeri Söylüyoruz!

etiket 5 Basit Soruyla Seçmen Gereken Kariyeri Söylüyoruz!

Nsycl
02.11.2016 - 20:55

Bu testimiz kariyer planlaması yapanlardan, kariyerine yön vermiş insanlara kadar herkesi kapsayan keyifli ve kısa bir test! Sana 5 soru soracak ve seçmen gereken kariyeri söyleyeceğiz. Haydi bakalım teste!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Başlayalım.

1. Başlayalım.

2. İkinci sorumuz.

2. İkinci sorumuz.

3. Testin ortasına geldik bile!

3. Testin ortasına geldik bile!

4. Sıradaki sorumuz.

4. Sıradaki sorumuz.

5. Son soru.

5. Son soru.
İçeriğin Devamı Aşağıda

Güzel sanatlara yönelmelisin!

Güzel sanatlara yönelmelisin!

Küçüklüğünden beri her zaman yaratıcı bir insan olduğun belli. Somut şeylere sahip olmaktan çok anılara sahip olmayı tercih ediyorsun. Kendini ifade edecek şeyi her ne olursa olsun buluyor ve bir şekilde bunu başarıyorsun. Kendini 'ciddi' tanımıdan çok 'renkli' tanımına yakıştırman çok da mantıksız değil.

Tıp veya biyolojiye yönelmelisin!

Tıp veya biyolojiye yönelmelisin!

Doğaya ve onun kapsadığı her şeye büyük bir hayranlık beslerken tıp veya biyolojiye yönelmemen saçma olurdu! Sen çevrene yardım etmek için doğmuşsun resmen. Böyle bir kariyerde başına gelecek en kötü şey yorulmak olur, onu da kişisel tatminle yeneceğin eminiz!

Öğretmenliğe yönelmelisin!

Öğretmenliğe yönelmelisin!

Bilginin hayatta kazanılabilecek en büyük erdem olduğunun farkında olmak hayata bakış açın değiştirmiş olmalı. Öğrenmeyi sevmek yanında öğretmeyi sevmeyi getirmese de senin için işler öyle değil! Yeni nesillere vereceğin en küçük farkındalık bile seni hayata bağlayan güzel bir ayrıntı, o kesin!

Habercilik veya İletişime yönelmelisin!

Habercilik veya İletişime yönelmelisin!

Senin asıl ilgi alanın dünyanın ta kendisi. Neler olup bitiyor, neler yaşanıyor bunlar senin için büyük bir tutku kaynağı. Olaylara objektif gözle bakabilen bir birey olmak her zaman seni daha adaletli kılıyor. Rutin işler sana göre değil. Dünyayı keşfetmek ve yeni şeyler görmek ise tam senlik! Sadece hobi olarak değil, bir kariyer olarak da kaşifliği seçmeyi bir düşün deriz biz!

Ekonomiye yönelmelisin!

Ekonomiye yönelmelisin!

Senin içinde her zaman risk alacak, ilk adımı atacak bir girişimci ruh var. Para tabii ki her şey demek değil ama paranın açabildiği kapıları da es geçmemek gerek. Hayallerini gerçekleştirmek, parayı yönetmek senin işin! Üst kademe görevler ve stresli işler seni yıldıramaz!

Psikolojiye yönelmelisin!

Psikolojiye yönelmelisin!

İnsanları dinlemek ve empatik yapmak büyük yeteneklerinden. Arkadaş grubunda da bu böyle. Dert dinleyen, çözüm üreten ve sır saklayan dost sensin. Bunlar dışında insanın doğası ve davranışları da ilgini çekiyor çünkü onları rahatlamak seni de rahatlatıyor. Başkalarının düşünce tarzını anlamak için en doğru kariyer bizce Psikoloji!

Onedio Testlerini Facebook'tan takip etmeyi unutmayın!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
677
472
186
111
90
86
47
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın