Görüş Bildir
Haberler
4000 Yıllık Kabala Yıldız Falına Göre Seni Nasıl Bir Gelecek Bekliyor?

etiket 4000 Yıllık Kabala Yıldız Falına Göre Seni Nasıl Bir Gelecek Bekliyor?

Trex
17.05.2016 - 10:23

Metafizik güçleri ve bu güçlerin uzantılarını araştıran Kabala'nın 4000 yıllık köklü falı size geleceğiniz hakkında çok şey söylüyor.

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Öncelikle ismin hangi harfle başlıyor?

2. Annenin isminde kaç harf var?

3. Babanın isminde kaç harf var?

4. Peki senin isminde kaç harf var?

5. Doğum yılının son rakamı?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. İsminde şu harflerden biri var mı?

6. İsminde şu harflerden biri var mı?

7. Annenin isminde şu harflerden biri var mı?

7. Annenin isminde şu harflerden biri var mı?

8. Son olarak doğduğun mevsim?

Huzur huzur huzur!

Huzur huzur huzur!

Senin geleceğini tanımlayan tek kelime huzur.  Güzel bir evlilik, mutlu bir yuva, dünya tatlısı çocuklar ve torunlarla geçen yaşlılık. Şu hayatta birçok eksiğin olabilir. Belki parasal sıkıntılar çekeceksin belki zaman zaman sağlık problemleri yaşayacaksın ama günün sonunda huzurunu hiçbir zaman kaybetmeyeceksin.

Aşk aşk aşk bir ömür aşk!

Aşk aşk aşk bir ömür aşk!

Kimileri vardır ömrü gerçek aşkı aramakla geçer kimileri vardır parayı arar kimileri huzur için dünyalarını verir ama bulamaz. Senin bir şey yapmana gerek kalmayacak. Yıldızın o kişiyi bulup sana getirecek ve ebedi saadet senin olacak. Gelen kişi bol parayla geliyor. Allah çarşına pazar versin ;)

Güç savaşı!

Güç savaşı!

İnsanlarla kolay kolay geçinemiyorsun. Bu senin suçun değil çünkü seni yöneten yıldızların çoook uzaklarda. Buralara ait değilsin. Kardeşlerinle sıkıntı yaşarsın, iş yerinde kıskanılırsın. Az dostun vardır. Güç savaşlarında hep galip gelirsin. İnsanlar bunu bildiği için seninle mesafesine hep dikkat eder.  Gelecekte ne para ne aşkla ilgili bir derdin olamaz. Tek sıkıntı yıldızının uzak olmasından kaynaklı sağlık problemleri.  Kendine dikkat et, sağlıklı beslen, bol spor yap.

Mücadele dolu bir yaşam!

Mücadele dolu bir yaşam!

Mücadelesiz yaşam olmaz. Beşikten mezara kadar bu mücadele devam edecek amaaaaa sen dünyaya mücadele için gelmişsin. Okulda mücadele, özel hayatında mücadele, iş yerinde mücadele... Hep mücadele. Gittiğin her yere de bunu götürüyorsun. Zor bir hayat ama bir o kadar da onurlu.

Kısmetin açık!

Kısmetin açık!

Yaa bir insanın bahtı bu kadar mı açık olur?  Ömrün sana açılmak isteyip de açılamayan insanlara hayır demekle geçecek. Belki bugün değil ama çok uzak olmayan bir zamanda bunu anlayacaksın. Ayrıca seni yöneten yıldızlar kıpır kıpır. Özellikle ilerleyen yaşlarda çok gezeceksin. Seni aşk ve seyahat dolu bir ömür bekliyor.

Macera dolu bir yaşam!

Macera dolu bir yaşam!

İnsanlar doğarlar, büyürler, okula giderler, mezun olurlar, iş bulurlar, evlenirler, çocukları olur, onları büyütürler, ardından torunlar vs. vs. Bu sana göre bir hayat değil! Böyle başlamış olsa da ilerleyen yaşlarda büyük bir kırılma yaşayıp makas değiştiriyorsun. Çevrendekiler ''Kesin bir yerden parayı vurdu'' kıskançlığıyla çatlayadursun, sen keyfine bakacaksın. Hayat sana güzel ;)

Bahtsız bedevi!

Bahtsız bedevi!

Bahtsız bedevi bile yetersiz kalır seni tanımlarken. Ne kem gözler ne arkandan konuşanlar ne de başka bir şey... Hepsi yıldızların suçu. Sen ne yaparsan yap bu değişmeyecek. Tabi bahtsız bedevi dediysek kötü bir hayatın var demedik. Bol para ve sağlık hep senin yıldızlarının olmazsa olmazı. Şansın yaver gitmese de bunlar hep seninle olacak.

Megastar!

Megastar!

Ooo Megastarımız! Yıldızların yıldızısın sen.  Sen Kabala sistemine göre yıldızların yönlendirdiği değil yıldızları yönlendiren doğaüstü güçlere sahip  sıradışı bir insansın. Ne istersen oluyor ömründe!  Geleceğin hakkında uzun cümleler kurmak bizim haddimize değil. Önünde saygıyla eğiliyoruz!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
2823
1130
695
417
298
268
213
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?