Görüş Bildir
Haberler
4 Aralık Cumartesi Reyting Sonuçları Açıklandı! Kardeşlerim mi, Gönül Dağı mı?

4 Aralık Cumartesi Reyting Sonuçları Açıklandı! Kardeşlerim mi, Gönül Dağı mı?

4 Aralık Cumartesi gününün reyting sonuçları belli oldu mu?  Diziler, programlar ve haber bültenleri arasındaki yarışta en çok izlenen yapım, reyting ölçümleri, Total, AB ve 20+ABC1 olarak açıklanıyor. Buna göre; dün televizyon ekranlarında Gönül DağıKardeşlerimO Ses Türkiye, El Kızı gibi yapımlar zirve yarışında üst sıralarda yer alabilmek için mücadele etti. Peki, dün geceye hangi yapım damgasını vurdu? Reyting sonuçları belli oldu mu? İşte 4 Aralık Total, AB ve 20+ABC1 reyting sonuçlarına göre ilk 10'da yer alan yapımlar...

İçeriğin Devamı Aşağıda

4 Aralık Cumartesi televizyon ekranlarında yayınlanan yapımlardan hangisinin en çok izlendiği merak ediliyor. 4 Aralık reytinglerde kim birinci oldu? sorusu televizyon izleyicilerinin gündeminde. Dün akşam Gönül Dağı'ndan El Kızı'na, Kardeşlerim'den Şarkılar Bizi Söyler'e kadar pek çok yapım televizyon ekranlarında reyting yarışı verdi. Peki, 4 Aralık Total, AB ve 20+ABC reyting sonuçları ne?

4 Aralık Reyting Sonuçları Açıklandı!

4 Aralık Reyting Sonuçları Açıklandı!

4 Aralık 2021 Cumartesi günü yayınlanan dizi ve haberlerin reyting sonuçları belli oldu. Total izleyici grubunda birinciliği Gönül Dağı, ikinciliği Kardeşlerim, üçüncülüğü ise Gönül Dağı Özet aldı. AB Grubunda ise birinci sırada Gönül Dağı, ikinci sırada Kardeşlerim, üçüncü sırada ise Gülbin Tosun ile FOX Ana Haber Hafta Sonu yer aldı.

20+ABC 1 Grubunda ise birinci sırada Gönül Dağı, ikinci sırada Kardeşlerim, üçüncü sırada ise Gülbin Tosun ile FOX Ana Haber Hafta Sonu yer aldı.

Total İlk 10 Program

Total İlk 10 Program

AB İlk 10 Program

AB İlk 10 Program

20 + ABC1 İlk 10 Program

20 + ABC1 İlk 10 Program

Bu Haber de İlginizi Çekebilir 👇

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın