Görüş Bildir
Haberler
Günlük Burç Fal Yorumları: İlişki, Aşk, Para, Şans... 365 Gün Neler Olacak?

Günlük Burç Fal Yorumları: İlişki, Aşk, Para, Şans... 365 Gün Neler Olacak?

Trex
03.03.2017 - 02:03 Son Güncelleme: 06.02.2018 - 20:15

Aylık ve haftalık burç yorumlarından sonra sırada günlük burç yorumları var.  Meraklısı için 365 gün boyunca yararlanabileceğiniz bir test hazırladık. Fal ve astroloji adeta vazgeçilmezlerimizden! Aşk, şans, para, güzellik, ilişki konularını kim merak etmez ki? ;) 

 Güneş, ay ve yükselen burcunuzu işaretleyin, günlük burç yorumunuzu okuyun!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Öncelikle burcunu öğrenelim.

2. Şimdi de yükselen burcunu. ( Bilmiyorsan güneş burcunu işaretle )

3. Biliyorsan ay burcunu öğrenelim. ( Bilmiyorsan güneş burcunu işaretle )

4. Hangi aydayız?

5. Ayın hangi günündeyiz?

İçeriğin Devamı Aşağıda

Eski sevgilin peşinde!

Eski sevgilin peşinde!

Bugün eski sevgilin yine senin peşine düşecek. Görünen o ki seni pek unutamamış. Sağlık durumlarında olumsuz gelişmeler var. İhmal etme doktora görünmende fayda var. Para durumları pek iyi değil. Çok harcıyorsun.

Fırsat günü!

Fırsat günü!

Bugün yeni biriyle tanışacaksın. Bu tanışma sna yeni iş fırsatları sunacak. İyi değerlendirmelisin. Güneş ve ayın konumu nedeniyle küçük sağlık problemleri yaşayabilirsin. Geçei durumlar olduğu için endişelenmene gerek yok. Aşk hayatında bir canlılık olabilir. Fırsatları kaçırma!

Duygusallığın üstünde!

Duygusallığın üstünde!

Duygusallığının yoğun olduğu bugün önemli kararlar vermemelisin! Çevrendeki insanlarla fikir alışverişi yapmanda fayda var. Kaybettiğini disiplinini kazanmak için bugünler altın fırsat. Gezegenlerin dizilimi toparlanman için büyük fırsat.

Talihli günündesin!

Talihli günündesin!

Bugün şansın oldukça açık. Talih oyunlarını denemen iyi gelebilir. Ayrıca okul ve işte de talih senden yanda gülecek. Her şey hiç beklenmedik şekilde yoluna girebilir. epey beklediğin güzel bir haber de bugün gelebilir.

Sağlığa dikkat!

Sağlığa dikkat!

Bugün başın belada!  Yoğun tempo nedeniyle kendini epey ihmal ettin ve sağlık durumları artı kalarm veriyor. Derhal kendini toparlayıp bir doktora görünmelisin. Yediğin içtiğine dikkat etmelisin. Bu arada aşk hayatında yeni gelişmeler olabilir.

Aşk var aşk!

Aşk var aşk!

Bugünlerde kısmetin açılmış durumda. Gözler hep üstünde. Seni soran sorana. İlk önüne çıkana hemen atlama sakın! Sırada çok kişi var. Bugün yine alıcı gözler üstünde olacak. Okul/işte sorunlar var. Onlarla ilgileneceğin bir gün olacak ayrıca.

Tembellik günü!

Tembellik günü!

Bugün tam anlamıyla tembellik günü senin için. Yan gelip yatacaksın. İşe giten de okulda bulunsan da fark etmez. Kimse bugün seni çalıştıramaz!

Keyifli bir gün!

Keyifli bir gün!

Bugün duygusal yönden kendini beslemeye odaklanmalısın. Çevrendeki insanlar cazibene çok kolay kapılacak. Arkana yaslan ve keyfini sür ;)

Eskilerden haber var!

Eskilerden haber var!

Bugün eski sevgililerden biriyle ya da eskiden kavga ettiğin bir insanla aynı ortamda bulunmak zorunda olabilirsin! Coolluğundan taviz verme, olaylara karışma. Kontrolünü kaybedersen nahoş hadiseler gerçekleşebilir, aman diyoruz!

Bugün senin günün!

Bugün senin günün!

Bugün kendini biraz şımartmalısın. İşi gücü kenara koy. Yemeği dışarıdan söyle, çamaşırları falan ertele. Bırak her yer dağınık kalsın! İşte de kendini fazla zorlama, bugün ay senden yana!

İçine kapanıyorsun!

İçine kapanıyorsun!

Bugün içine kapanık bir günündesin. Bu içine kapanıklık sana iyi gelecek. Eskileri düşünüp kendini tartmana neden olacak. İyi bir özeleştiri yarınını güzelleştirecek. İnsanlarla iletişimi mümkün oldukça az tut bugün. Gezegenler bugün senin için iyi dizilmemiş.

Sosyalleşme günü!

Sosyalleşme günü!

Bugün sosyalleşme günü! Yeni insanlarla tanışıp oldukça verimli bir gün geçireceksin. Aşk hayatında da gelişmeler var. Yeni adımların arifesinde önemli kararlar verebilirsin. İyi düşünmelisin. Telafisi olmayan kararlar seni bekliyor.

Yoğun bir gün!

Yoğun bir gün!

Bugün senin için hareketli ve yoğun geçebilir. Çevrenle fazla ilgilenmemeye bak! Odaklanma sorunu yaşayabilirsin. Bugün mesleğinde yükselmek için sağlam adımlar atma vakti.

Sürprizlere hazır ol!

Sürprizlere hazır ol!

Güneş  bugün seni cesur olmaya ve yeni şeyler denemeye yöneltiyor. Ani ve sürpriz haberler sonucu önemli kararlar verebilirsin. Bugün zihnini açık tutmaya bak.

Sağlığa dikkat!

Sağlığa dikkat!

Ay bugün senin ilişkini sorgulamana neden olabilir. Tereddüte düşebilir, gelecek planlarını erteleyebilirsin. Sağlık konusunda sıkıntılar üst üste gelebilir. Hayatındaki stresi daha minimuma indirmelisin.

Nahoş bir gün!

Nahoş bir gün!

Bugün gezegenlerin dizilimi pek senden yana değil. İstemediğin tartışmaların arasında kalabilirsin. Kötü bir gün geçirme ihtimalin yüksek. İmkanın varsa evden dışarı çıkma.

Tasarrufa devam!

Tasarrufa devam!

Bugün ay senin ilişkiler evini aydınlatıyor. Bugün diğer insanlarla ilişkiler kurmak için harika bir gün. Maddi durumlarda sıkıntı devam ediyor. Tasarrufa devam  etmelisin.

Heyecan dolu bir gün!

Heyecan dolu bir gün!

Bugün senin için heyecan dolu bir gün olabilir. Arkadaşlarınla yeni maceralara atılabilirsin. İş hayatının en önemli fırsatları karşına çıkabilir. Doğru kararlar verebilirsin, madden ferahlayacağın bir dönem başlıyor olabilir.

Büyük yalanların günü!

Büyük yalanların günü!

Bugün büyük yalanların günü! Çevrendekilere karşı daha az güvenmen gereken bugünde kontrollü gitmende fayda var. İnsanlarla iletişimini az tutup kişisel sorunlarına eğilmelisin. İlişkilerin için tehlikeli günlerdesin.

Yeni projeler var!

Yeni projeler var!

Bugün kendinizi çok iyi hissedeceksiniz. Bu hisle pozitif kararlar alıp farklı düşüncelere dalacaksınız. Ufukta görünen yeni projelerin başlangıç adımları bugün atılabilir.  Bugün hiç beklenmedik davetler alabilir ve seni maddi ferahlığa kavuşturacak tekliflerle karşılaşabilirsin.

Acele etme!

Acele etme!

Bugün hayalindeki projeleri gerçekleştirmek için sabırsızlık hissedebilirsiniz. Fakat bu konularda aceleci olmak yerine arkadaşlarının tavsiyelerini dinlemende fayda var. Kesinle acele kararlar almamalısın. Bugün kendini doğaya bırakmanda fayda var. Bugün iş düşünme, kafanı rahat bırak. Ciddi kararlar için henüz zamanın var.

Güzel haberler var!

Güzel haberler var!

Bugün ailenizden beklenmedik güzel haberler alabilirsin. Yakın zamanda yapacağın bir seyahatin planlarını yapabilirsin. Aşk hayatındaki karmaşa devam edecek. Bu konuda mantığınla hareket etmende fayda var. Olayları akışına bırakmalısın.

Aşk aşk aşk!

Aşk aşk aşk!

Bugün duyacağın bir haberi herkesle paylaşmak için sabırsızlanacaksın. Her şey senin için tıkırında gidiyor. Aşk hayatında müthiş gelişmeler olacak. Uzun zamandır tatmadığın duyguları bugün hissedebilirsin.

Yenilik günü!

Yenilik günü!

Bugün yoğun duygularla güne başlayabilirsin. Geçmişte yaşadığın güzel günler tüm gün seni mutlu kılabilir. Bugün hayatında yenilikler yapmak için istek duyacaksın. Biraz özeleştiri biraz cesaretle epeydir düşündüğün atılımları gerçekleştirebilirsin.

Eski anılar tekrar depreşebilir!

Eski anılar tekrar depreşebilir!

Bugün uzun süredir görüşmediğin eski bir dostla haberleşebilirsin. Eski anılar tekrar depreşebilir. Akşama doğru ise sana bir sürpriz yapılabilir. Günün sonunda  uzun zamandır hissettmediğin mutluluğu hissedeceksin.

Kavgalardan uzak dur!

Kavgalardan uzak dur!

Bugün ay ve güneşin etkisiyle senin için biraz zorlu bir gün olacak. Çeşitli tartışmalar ve kavgaların içinde kendini bulabilirsin. Mümkün oldukça uzak durmaya bak. Senin için sıkıntılı bir süreç olabilir.

Sağlığa dikkat!

Sağlığa dikkat!

Bugün eskiden var olan bir rahatsızlığın tekrarlayabilir. Özellikle akşama doğru keyfini kaçırabilir. Sağlığın aksine aşk hayatında sürprizlere hazır olmalısın. Herkesi şaşırtacak haberler yolda.

Çalışkan günündesin!

Çalışkan günündesin!

Kendini çok güzel ifade edebileceğin, kafandaki projeleri pratiğe dökebileceğin bir gün olacak. Hayal gücün vızır vızır çalışacak bugün. Her zamankinin aksine çevrenden bu hayallerin konusunda destek göreceksin. İlişkilerinde bugün arkadaşlarına kulak kabartmayı ihmal etme sakın. Bugün birileri hayatından çıkabilir, yeni birileri girebilir. Her şeylere hazır ol!

Kuzu görünümlü kurtlara dikkat!

Kuzu görünümlü kurtlara dikkat!

Bugün maddi olarak yaşadığın sıkıntılar zirve yapabilir. Kendini en kısa zamanda toparlamak zorundasın. Harcamalarına dikkat etmeli ve parayla ya da bankalarla alakalı sözleşme vb. belgeler imzalarken ekstra özenli olmalısın. Bugün hiç beklemediğin yerden kazık yiyebilirsin. Kuzu görünümlü kurtlara dikkat!

Problemler halloluyor!

Problemler halloluyor!

Bugün işlerin istediğin şekilde çözülmesi için ilk adımlar gelecek. Fırsatları kaçırma! Herhangi bir konuda haksızlığa uğradığını düşünüyorsan bugün çözüm ayağına gelecek.  Bugün diğer her şeyi unut, kendini büyük planların sonrası gelecek mutluluğun hayaline bırak ve hayallerine gerçekçi bir bakış açısıyla sarıl! Her şey güzel olacak!

Aman beline dikkat!

Aman beline dikkat!

Bugün biraz içine dönmek, yalnız kalmak isteyebilirsin. Bu yalnızlık işlerine daha yoğun konsantre olabilmeni ve kendinle yüzleşmen için fırsat olabilir. Sağlığınla ilgili sıkıntılar ortaya çıkabilir. Özellikle bel ve ayaklara dikkat etmelisin.

Kısmet var!

Kısmet var!

Bugün sana aşktan yana talih getirecek! Artık dışarı çıkıp arkadaşlarının tanışmanı istediği biriyle mi görüşürsün yoksa sosyal medyadan  birileriyle mi buluşursun bilemiyorum ama bugün dev bir ışık yanıp sönüyor senin için.

Sürpriz haber geliyor!

Sürpriz haber geliyor!

Bugün sevdiğin insanlarla birlikte geçirmek için ideal bir gün. Ne yapıp edip bunu değerlendirmelisin. Yaşadığın sağlık sıkıntıları bugün kendini daha çok hissettirecek. Özellikle Ay'ın etkisiyle ağrıların artabilir. Akşam çok eski arkadaşlarından sürpriz haberler alabilirsin.

Güzel haberler var!

Güzel haberler var!

Bugün ailenden alacağın bir haber seni oldukça mutlu edebilir. Bu enerji ile işte ya da okulda dha gayretli olabilirsin. Uzun zamandır dert ettiğin bir sorun da bugün kendiliğinden yok olacak. Sıkıntıların atlatıldığı yeni ufuklara yelken açacağın bir gün olması için önünde bir engel görünmüyor.

Enerji patlaması var!

Enerji patlaması var!

Bugün enerji patlaması yaşayabilirsin. Uzun zamandır yaşadığın yoğunluk ve stresin bugün zirve noktasına ulaşıyorsun. Yarından sonra sana ferahlık görünüyor. Aman bugünü kazasız belasız atlatmaya bak. Gezegenlerin dizilişi ve ay bugün sana çalışmıyor.

Moraller tavan!

Moraller tavan!

Bugün Ay ve Dünya'nın dereceleri sana adeta ilaç gibi, enerji içeceği gibi, koca bir kalıp çikolata gibi iyi gelecek! Motivasyonunun yükseleceği bugün işine dört elle sarılmalısın. Eğer bir işin yoksa iş aramalı ya da kendince bir şekilde üretime geçmelisin; kafandaki planları hayata geçirmek ve ucundan ucundan başlamak için en doğru gündesin.

Enerjiksin!

Enerjiksin!

Bugün çevreni şaşırtma günü. Hiç kimsenin beklemediği davranışlar sergileyebilirsin. Herkes sende bir tuhaflık sezebilir. Aslına olan biten senin Ay'dan kaynaklı enerji patlaması yaşaman. Bugün seller gibi taşıyorsun. Sana bugün baraj falan yok. Coş gürle..

Kısmetin açık!

Kısmetin açık!

Bugün hoşlandığın kişiyle kuracağın diyaloglar çok önemli. İlişki başlangıcı ya da ilişkiyi bir sonraki adıma taşımak için fırsatlar karşına çıkabilir. Hoşlandığının kişiyi bu konuda ikna edecek, yönlendirecek kişi sensin. Bugün kısmetin açık. Kolay gelsin.

Para geliyor!

Para geliyor!

Bugün alacağın olumsuz bir haber canını sıksa da günün genelinde her şey senin için olumlu görünüyor. Finansal durumlarında çok iyi gelişmeler var. Çalışıyorsan zam alabilirsin ya da bir yerlerden toplu para gelebilir. Her şey senin avantajına görünüyor.

Ufukta aşk var!

Ufukta aşk var!

Sana aşk konusunda en çok şans getirecek günlerden birindesin. Zaten senin için aşksız geçen bir dönem yok, değil mi? Sürekli senden hoşlanan, flört eden insanlar var etrafında. Bugün gerçek anlamda aşkta karşılıklı mutluluğu yakalayabileceğin biriyle tanışabilirsin.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1136
786
534
247
204
152
149
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?