Görüş Bildir
Haberler
36 Yıldır ‘Hobi Olarak’ Üniversite Sınavına Giriyor

etiket 36 Yıldır ‘Hobi Olarak’ Üniversite Sınavına Giriyor

ATKN
13.03.2016 - 17:39 Son Güncelleme: 13.03.2016 - 18:10

Samsun'un Bafra ilçesinde sözleşmeli sınıf öğretmenliği yapan 54 yaşındaki Adem Topçuoğlu, bu yıl 36'ncı kez üniversite sınavına girdi. Topçuoğlu, hobi olarak her yıl üniversite sınavına girdiğini söyledi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Bafra’da İlçesi’nde sözleşmeli sınıf öğretmenliği yapan Adem Topçuoğlu, 36 yıldır aralıksız olarak her yıl üniversite sınavına giriyor. 1980 yılında Bafra Lisesi’nden mezun olan Topçuoğlu, bu yıl 36’ncı defa sınava girdi. Bafra Kız Topçuoğlu, Anadolu İmam Hatip Lisesi’nde, Yükseköğretime Geçiş Sınavı’nda diğer adaylarla birlikte soruları çözmek için ter döktü.

'Benim hobim de üniversite sınavlarına girmek'

'Benim hobim de üniversite sınavlarına girmek'

36’ncı defa sınav heyecanı yaşayan Topçuoğlu, “Mezun olduktan sonra her yıl sınava girdim. 3 üniversite bitirdim. Şu an İktisat Fakültesi Kamu Yönetimi 4’üncü sınıf öğrencisiyim. Ancak üniversite sınavına girmekten hiç vazgeçmedim. Benim hobim de üniversite sınavlarına girmek. Yeni mezun öğrenciler gibi her sınava girdiğimde aynı heyecanı yaşıyorum. Bu heyecan için her yıl sınava giriyorum. Hayatımın neredeyse yarısından fazlasını üniversite sınavına girerek geçirdim. Ben bu heyecanı seviyorum ama sınava girecek lise öğrencilerine tavsiyem sınavdan önce ve sonra stres ve heyecan yapmasınlar” dedi.

Bekar olan Topçuoğlu, Anadolu Üniversitesi Turizm ve Otelcilik Meslek Yüksek Okulu’nu, Anadolu Üniversitesi İşletme Fakültesi’ni ve Dumlupınar Üniversitesi Kütahya Meslek Yüksekokulu Otobüs Şoförlüğü Bölümü’nü bitirdiğini, halen Anadolu Üniversitesi İktisat Fakültesi Kamu Yönetimi 4’üncü sınıf öğrencisi olduğunu dile getirdi. 

DHA

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
381
164
131
61
22
17
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Furkan Meraklı

Samsunda sıradan bir vatandaş...

bubonem puella

böyleyiz ne yapalım...

deli-sabit

1. Sözleşmeli sınıfçı olmak için mi üç üniversite bitirmiş? 2. Otobüs şoförlüğü bölümü varmış... 3. Otobüs şoförlüğü okuyup ilkokul öğretmenliği yapmak...4. ... Devamını Gör

Alperhan AKTÜRK

Başkasının hakkını yemek ...

awkward collins

ne alaka,bileğinin hakkı ile girdi. bunu yapmak cesaret istiyor!