Görüş Bildir
Haberler
35 Bin Liraya Bir Bardak Çay!

35 Bin Liraya Bir Bardak Çay!

Onedio Medya
10.12.2015 - 14:16 Son Güncelleme: 10.12.2015 - 16:47

Oto galerici 40 yaşındaki Esef B., iş yerine bırakılan kataloğu incelerken beğendiği beyaz eşyaları almak için verilen adrese gitti ve kendisine bir bardak çay ikram edildi.  Beğendiği beyaz eşyaların ücretini ortağına ait kredi kartı ile ödemek isteyen talihsiz adam kartı şüphelilere verdi. Kendi aralarında kısa bir görüşme yapacaklarını söyleyerek diğer odaya geçen şüphelileri uzun süre bekleyen ve bu esnada çayını içen Esef B., dolandırıldığını anladığında çok geçti...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Adana’da Oto Galericiler Sitesi’nde araç alım satımı yapan Eser B., katalogdan beğendiği beyaz eşyaları satın almak için Yenibaraj Mahallesi’nde bulunan bir apartmandaki ofise gitti. 

İddiaya göre tabelası bile olmayan lüks eşyalarla döşenmiş olan ofiste Eser B.’yi biri kadın 2 kişi karşıladı. Katalog üzerinden buzdolabı, bulaşık makinesi, fırın ve çamaşır makinesi beğenen Eser B., ortağına ait kredi kartı ile ödeme yapmak istedi.

"Kendimi uyanık sanıyordum"

"Kendimi uyanık sanıyordum"

Kartı alan şüpheliler, kendi aralarında kısa bir görüşme yapacaklarını söyleyerek diğer odaya geçti. Bu sırada ikram edilen çayı içen Eser B., uzun süre beklemesine rağmen dönen olmayınca merak edip odaya girdi ancak kimseyi bulamadı.

Zemin kattaki dairenin arka kapısından çıkan dolandırıcıların dönmesini bekleyen Eser B.’nin ortağı cep telefonundan arayarak, 'Ortak ne aldın böyle, bankadan sürekli mesaj geliyor, 10 dakika içinde toplam 35 bin lira para çekildi' diye sordu. Bu uyarı ile dolandırıldığını fark eden Eser B., polise başvurdu.

Tabelası bile bulunmayan ofise gelen polis, iş yerindeki eşyalarda parmak izi araştırması yaptı. Eser B., 'Kendimi uyanık sanıyordum. Böyle şeyleri duyduğumda insanların nasıl kandırıldığına anlam veremezdim. Demek ki başına gelebiliyor. Ortağım beni arayınca da dolandırıldığımı anladım. Bir bardak çayı 35 bin liraya içtim' diye konuştu.

ADANA/DHA

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
25
15
6
5
2
1
0