Görüş Bildir
Haberler
31 Mart 2017 Günlük Burç Yorumları

31 Mart 2017 Günlük Burç Yorumları

müstesna
01.04.2017 - 13:46

Ay İkizler burcuna, Merkür ise Boğa burcuna geçiyor. Temkinli ve sabırlı davranabiliriz.

Bakalım yıldızlar 31 Mart 2017'de günlük burç yorumları ve burç uyumları için bugün bize neler söylüyor!

Yükselen burcunuzu hesaplayıp, günlük burç yorumlarını okumayı unutmayın!

İçeriğin Devamı Aşağıda

Koç Burcu Günlük Yorum

Bugün hem hareketli ve verimli bir gün hem de senin zihnin pek yoğun Sevgili Koç! Kendi sorunlarından çok çevrendekilerin sorunlarıyla ilgilenebilirsin. Merkür Boğa burcuna yerleşirken maddi konuları gündeme getiriyor. Hatta bu meseleler önümüzdeki birkaç hafta boyunca bazı konuşmalar yapmanı gerektirebilir. En sonunda ise uzun vadedeki hedeflerinin daha belirgin hale gelmesi mümkün.

Boğa Burcu Günlük Yorum

İletişimin gezegeni Merkür bugün senin burcuna yerleşiyor ve zihnin oldukça aktif. Bu durumda çenenin düşmesine şaşırmaman gerek Sevgili Boğa! Çok konuşuyormuş gibi hissedebilirsin ve evet çok konuşuyorsun. İkizler burcundaki Ay senin finansal evini aydınlatıyor. Bu aralar yeni sorumluluklar almak yerine yarım kalan işlerini tamamlamalısın bize sorarsan.

İkizler Burcu Günlük Yorum

Ay bugün senin burcuna geçiyor ve kendi içine dönme vakti geldi çattı Sevgili İkizler! Yönetici gezegenin olan Merkür ise Boğa burcunda yer alacak ve biraz yavaşlayıp dinlenmek isteyeceksin. Hatta çevrendekiler senin bu sessizliğin karşısında şok olabilir. Aslında yeni şeyler denemeye hevesli olduğun bir dönemdesin ancak mümkünse yalnız başına, evinde ve sessizce. Ne diyelim karar senin!

Yengeç Burcu Günlük Yorum

İletişimin gezegeni Merkür Boğa burcuna yerleşirken arkadaşlık evini aydınlatıp sosyalleşmeni kolaylaştırıyor. Uzun zamandır aklını kurcalayan bazı konulara yön vermen gerektiğini biliyorsun Sevgili Yengeç! Tek yapman gereken kararını verip bir adım atmak, sonra gerisi çorap söküğü gibi gelecektir.

Aslan Burcu Günlük Yorum

Merkür Boğa burcuna yerleşirken, dünyevi başarılar ve işler güçler gündeme oturuyor. Yeni başladığın ve sorumluluğunu üstlendiğin işler sandığından daha çok vakit ve çaba gerektirebilir. Ancak biliyoruz ki sahip olduğun özgüven ve çalışkanlığın sayesinde sen pek bir değişiklik hissetmeyecek ve tık tık tık halledeceksin.

Başak Burcu Günlük Yorum

Yönetici gezegenin Merkür Boğa burcuna yerleşirken sana da uzaklardan gelecek güzel haberleri müjdeliyor. Ay ise İkizler burcuna geçerek kariyerini ön plana koyuyor Sevgili Başak! Temkinli ve sabırlı davranacaksın. Bugün duygusal yönden sıkıntı yaşayabilirsin ancak sakin kalırsan etkisi uzun sürmeyecektir.

Terazi Burcu Günlük Yorum

Ay bugün İkizler burcuna geçerken seni de rutinini kırmaya teşvik ediyor. Yeni şeyler denemek isteyebilir ve sosyal yaşamında risk alabilirsin Sevgili Terazi! İlişkileri aklını meşgul ediyor ve partnerine odaklandığın bir gündesin. Bize sorarsan, ilk yapman gereken ilişkilerindeki dengeyi kurmak ve tabii ki onu korumak olmalı.

Akrep Burcu Günlük Yorum

İletişimin gezegeni Merkür Boğa burcuna yerleşirken senin ilişki evini aydınlatıyor. Bu arada Merkür retrosu da kapıda ve senin için bazı şeyleri yeniden gözden geçirme zamanı yaklaşıyor Sevgili Akrep! Bugün arkadaşlarınla vakit geçirmek ve eğlenmek sana iyi gelecek. Kendini yeniliklere ve yeni adımlar atmaya hazır hissedebilirsin.

Yay Burcu Günlük Yorum

Ay İkizler burcuna geçerken senin ilişki evini aydınlatıyor ve partnerine kendini ifade etmekte hiç zorlanmıyorsun. Bizce bu fırsatı kaçırmamalısın Sevgili Yay! Merkür Boğa burcuna yerleşiyor; istediğin konulara odaklanmak ve organize olmak için motivasyonun tam.

Oğlak Burcu Günlük Yorum

İletişimin gezegeni Merkür Boğa burcuna yerleşirken sana güzel ve olumlu bir enerji yolluyor. Ancak bize sorarsan hiçbir şeyi aceleye getirmemelisin Sevgili Oğlak! Şimdilik gözün, aklını kurcalayan durumların üstünde olsun. Ne de olsa Merkür retrosu kapıda. Hem zaten acele etmeden ve keyfini çıkararak ilerlemek sana daha iyi gelecek.

Kova Burcu Günlük Yorum

Ay bugün İkizler burcuna geçiyor ve yaratıcılık, romantizm, neşe ne ararsan senin yanında. Duygusal mücadelelerinde kendini daha güçlü hissediyorsun. İş hayatındaki bazı küçük sıkıntıların keyfini kaçırmasına izin verme Sevgili Kova! Merkür Boğa burcuna yerleşirken her şeyi şöyle bir salasın gelebilir. Yine de temkinli davranmaya devam edeceğinden eminiz.

Balık Burcu Günlük Yorum

İnanmayacaksın ama Boğa burcuna yerleşen iletişimin gezegeni Merkür sayesinde bugünlerde istediğin konulara çok daha iyi odaklanman mümkün Sevgili Balık! Bu fırsatı çok iyi değerlendirerek yepyeni adımlar atabilir ya da yarım kalmış işleri halledebilirsin. Belki ikisini de yaparsın, karar senin. Hayatındaki bazı kısıtlamalardan rahatsız olduğunu biliyoruz ancak onları merkeze alarak kendi yoluna taş koymamalısın.

Güncel takip için 👇

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
6
2
1
1
1
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın