Görüş Bildir
Haberler
30 Ülke 300 Üniversite’de Eğitim Fırsatı…Yurtdışı Üniversiteleri Tanıtım ve Tercih Günleri (8-9 Ağustos)

30 Ülke 300 Üniversite’de Eğitim Fırsatı…Yurtdışı Üniversiteleri Tanıtım ve Tercih Günleri (8-9 Ağustos)

OXFORD HOUSE COLLEGE
10.07.2014 - 14:49 Son Güncelleme: 10.07.2014 - 15:29

Yurtdışı Üniversiteleri Tercih ve Kayıt günlerinde 30 farklı ülkeden 300 ‘e yakın üniversitenin giriş koşulları, akademik programları, konaklama ve yaşam olanakları, maliyetleri, burs fırsatları vs konularda bilgilendirme yapılacaktır.

Yurtdışı Üniversitelerine Eylül veya Ocak  tarihinde başlamak isteyen öğrencilerin yurtdışı üniversite lisans, yüksek lisans ve dil eğitim başvuruları devam etmektedir.

Global Vizyon ve Oxford House Yurtdışı Eğitim Danışmanlıkları, başta İngiltere, Amerika, Kanada ve Almanya olmak üzere pek çok farklı ülkeye öğrenci yerleştirmektedir.

Kurumlarımız, uzman danışmanlarıyla dünya genelinde farklı ülkelerde özellikle İngilizce eğitim veren üniversitelerin Türkiye temsilciliğini yapmaktadır.

2014-2015 eğitim yılında Yurtdışında Lisans, Yüksek Lisans ve üniversite öncesi dil hazırlık eğitimi düşünen öğrenciler aşağıdaki evraklar ile birlikte  Oxford House ve Global Vizyon Yurtdışı Eğitim Üniversite Yerleştirme Departmanına başvuru yaptıkları takdirde istedikleri ülke, üniversite ve bölümlere yerleştirmeleri  yapılacak ve akademik olarak başarılı adaylara kısmi veya tam burslar sağlanacaktır.

8-9 Ağustos 2014 tarihinde Oxford House ve Global Vizyon; Mesrutiyet Caddesi Aslı Han no 10 Kat 6 - Galatasaray Lisesi Karşısı- Beyoğlu adresinde düzenlenecek Yurtdışı Üniversiteleri ve Kayıt Günlerine yurtdışında lisans, yüksek lisans ve dil hazırlık araştıran ve planlayan öğrenciler ve veliler davetlidir.

Yurtdışı Üniversiteleri Tercih ve Kayıt günlerinde 30 farklı ülkeden 300 ‘e yakın üniversitenin giriş koşulları, akademik programları, konaklama ve yaşam olanakları, maliyetleri, burs fırsatları vs konularda bilgilendirme yapılacaktır.

Tanıtım ve Tercih Günlerine katılacak öğrencilerin aşağıdaki evraklar ile birlikte görüşmeye gelmeleri rica olunur.

Başvuru Evrakları;

  • 1-     Resmi transkript - not ortalaması en az 2,5 olan öğrenciler direk değerlendirmeye alınır, altında olan öğrenciler için üniversitelerle irtibata geçilip kabul edilip edilmeyecekleri öğrenildikten sonra başvuruları kabul edilir.

  • 2-    Mezun iseniz lise diploması (lisans başvuruları için), üniversite diploması (yüksek lisans başvuruları için)

  • 3-    2 adet akademik referans- tercihen öğretmenler ve/ya Profesörlerden alınmış

  • 4-    200-300 kelimelik kendinizi tanıtan bir  kompozisyon

  • 5-    Varsa İngilizce yeterlilik belgesi- Toefl IBT veya IELTS sonucu gerekir. Yurtdışı Üniversitelerin pek çoğu Lisans ve yüksek lisans eğitimi için en az 80 veya IELTS'den 6 yada 6,5  puan istemektedir. Henüz İngilizce testini almamış öğrencilere üniversiteler 'şartlı kabul' ederler ve öğrenci üniversitenin verdiği tarihe kadar İngilizce testinden istenilen neticeyi alır. Bazı üniversiteler veya departmanlar Toefl IBT veya IELTS'den daha yüksek puan isteyebilir. Diğer dillerde üniversite eğitimi için yeterlilik belgesi; Almanya DSH, Fransa DELF vs.

  • 6-    Özellikle Amerika'da yüksek lisans yapmak isteyen öğrenciler için GMAT veya GRE sonucu gerekebilir.  Eğer bu sınava daha sonra gireceklerse tarihleri bildirmelidirler.

  • 7-     4 yıllık lisans eğitimi başvurusu için bazı ülkeler YGS sınav sonucu isteyebilir.

  • 8-    BURSLU Eğitim isteyen öğrencilerin not ortalamaları 4 üzerinden 3,5 ve üzeri 5 üzerinden 4,5 ve üzeri olmalıdır. Ayrıca, Toefl IBT 90 ve üzeri, IELTS 7.0 ve üzeri olmalıdır.

        http://www.oxfordyurtdisiegitim.com/content/sub/yurtdisiuniversiteleritanitimvetercih_gunleri.aspx

Kaynak: http://www.oxfordyurtdisiegitim.com/c...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0