Görüş Bildir
Haberler
30 Mart 2017 Günlük Burç Yorumları

30 Mart 2017 Günlük Burç Yorumları

müstesna
31.03.2017 - 13:02

Jüpiter-Plüton kare açısı meydana gelirken, Ay Boğa burcunda kalmaya devam ediyor. Denge kurmakta zorlanabiliriz.

Bakalım yıldızlar 30 Mart 2017'de günlük burç yorumları ve burç uyumları için bugün bize neler söylüyor!

Yükselen burcunuzu hesaplayıp, günlük burç yorumlarını okumayı unutmayın!

İçeriğin Devamı Aşağıda

Koç Burcu Günlük Yorum

Ay halen daha Boğa burcunda ve gündeminde maddi konular yer alıyor. Bugün hesap kitap işlerine vakit ayırabilirsin. Aklını meşgul eden meseleler için yeni çözümler düşünebilir ve rahatlayabilirsin. Jüpiter-Plüton kare açısı meydana gelirken dengeyi korumaya çalışman gerek Sevgili Koç!

Boğa Burcu Günlük Yorum

Ay hala senin burcunda Sevgili Boğa! İletişimin kolaylaşmaya devam ettiği bir gündesin. İkili ilişkiler ya da ortak yapılan işler gündeminde yer alacak. Jüpiter-Plüton kare açısı meydana gelirken dengeyi kurmakta zorlanabilirsin. Sabretmeye ve konsantrasyona ihtiyacın var.

İkizler Burcu Günlük Yorum

Jüpiter-Plüton kare açısı meydana gelirken sana da yaratıcılık ve romantizm katıyor. İkili ilişkilerin sakin ve huzurlu gidiyor. Yakın zamanda bazı güven sorunları ortaya çıkabilir ancak dengeyi kurduğunda bütün engelleri aşabileceksin Sevgili İkizler!

Yengeç Burcu Günlük Yorum

Boğa burcundaki Ay seni pek bir arkadaş canlısı pek bir cıvıl cıvıl yapıyor. Sevdiklerine vakit ayırmalı ve bugünün tadını çıkarmalısın bize sorarsan. Jüpiter-Plüton kare açısı meydana gelirken ikili ilişkilerde bazı konuların gündeme gelip çaba göstermeni gerektirebilir Sevgili Yengeç! Dengeyi kurman gerek.

Aslan Burcu Günlük Yorum

Jüpiter-Plüton kare açısı meydana gelirken iletişim konusunda bazı sorunlar ortaya çıkabilir. Yanlış anlaşılmalara karşı tetikte olmalı ve konuşmadan önce iki kere düşünmelisin. Boğa burcundaki Ay sana geleceğin için yol gösteriyor Sevgili Aslan! Yakın zamanda bazı yolculuklar yapabilirsin.

Başak Burcu Günlük Yorum

Ay hala Boğa burcunda ve sana güzel, huzur veren bir enerji veriyor. Çevrendekilere karşı güleryüzlü ve çok düşüncelisin Sevgili Başak! Bugün tam da senin günün diyebiliriz. Jüpiter-Plüton kare açısı meydana gelirken, maddi konular gündeme gelebilir ve çaba gösterip denge kurmanı gerektirebilir.

Terazi Burcu Günlük Yorum

Jüpiter-Plüton kare açısı meydana gelirken ev ve aileye ilişkin mevzular açılabilir Sevgili Terazi! Daha fazla güven ve daha fazla rahatlık istiyor olabilirsin. Ancak dengeyi kurabilmeli ve şartları zorlarken aşırıya kaçmamalısın bize sorarsan.

Akrep Burcu Günlük Yorum

Jüpiter-Plüton kare açısı meydana gelirken iletişim konularını gündeme getiriyor. Paranoyalardan uzak durmalı ve endişelerin seni ele geçirmesine izin vermemelisin Sevgili Akrep! İç sesini dinle ve seni doğru yönlendirmesine izin ver. Kaygılarından kurtulup dengeyi kurman ancak böyle mümkün.

Yay Burcu Günlük Yorum

Jüpiter-Plüton kare açısı meydana gelirken sosyal hayatında hareketlilik yaşanıyor. Bazı finansal konular gündeme gelebilir. Kendin için daha fazlasını bekleyebilir ve yeni başlangıçlar yapmak isteyebilirsin. Elindeki fırsatları değerlendirirken dengeyi koruduğundan emin olmalısın Sevgili Yay!

Oğlak Burcu Günlük Yorum

Ay Boğa burcunda ve neşeli bir gün geçirmeni sağlayacak. Yakın çevrendeki insanlarla görüşebilir ve kendini huzurlu hissedebilirsin. İş yerinde ortaya çıkabilecek meselelere karşı dikkatli olmalısın. Sakin kaldığın sürece hiçbir kayıp yaşamayacaksın Sevgili Oğlak!

Kova Burcu Günlük Yorum

İletişim konusunda ortaya çıkan zorluklar bazı sorunlara neden olabilir. Kendini iyi ifade etmeli ve yanlış anlaşılmalara karşı dikkatli olmalısın Sevgili Kova! Kendi içinde bazı felsefi tartışmalara girmiş olabilirsin ve bu durum senin için fazlasıyla verimli olacak bize sorarsan. İhtiyacın olan huzur ve dinginlik yolda kısacası.

Balık Burcu Günlük Yorum

Jüpiter-Plüton kare açısı meydana gelirken sosyal yaşamında olumlu gelişmeleri beraberinde getiriyor. Seni anlayan insanlar sayesinde hayata olan güvenin ve isteğin artıyor. Senin bu hassaslığını ve duygusallığını anlayabilecek insanlar neyse ki hala var. Kendi değişimini hızlandırmaya çalışırken dengeyi bozabilirsin bu yüzden yavaş ve kararlı gitmelisin Sevgili Balık!

Güncel takip için 👇

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
4
1
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın