Görüş Bildir
Haberler
3 Yıldır Evli Olan Bensu Soral Ve Hakan Baş Çifti Boşandı Mı? Haklarında Çıkan Haberlere Açıklık Getirdiler

3 Yıldır Evli Olan Bensu Soral Ve Hakan Baş Çifti Boşandı Mı? Haklarında Çıkan Haberlere Açıklık Getirdiler

dila bahar
15.10.2021 - 13:46

Son günlerde çokça konuşulan Bensu Soral ve Hakan Baş çiftinin boşanıp boşanmadığı merak konusu. Çiftin aralarının bozuk olduğu ve boşandıkları konuşuluyordu. Çıkan ihanet haberlerinin ardından boşandıkları iddia edilen Bensu Soral ve Hakan Baş çiftinden açıklama geldi. Bensu Soral ve Hakan Baş boşandı mı? İhanet haberleri doğru mu? İşte detaylar...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Hakan Baş’ın Bensu Soral’i aldattığına dair iddialar son günlerde magazinde gündem olmuştu. Haberlerden sonra çiftin ayrıldığına, boşandığına dair haberler çıktı. Cihangir'de bir etkinliğe katılan Bensu Soral, boşanma dilekçesini yalanlayarak evliliğiyle ilgili şaşırtıcı açıklamalarda bulundu. Peki bu haberler doğru mu? Bensu ve Hakan çifti boşandı mı?

İlişkimizi Kurtarmak İçin Çalışıyoruz

İlişkimizi Kurtarmak İçin Çalışıyoruz

Haklarında çıkan haberleri yalanlayan Bensu Soral, ‘Çıkan haberler gerçek değildir. Eşim ile haberleri biz de gördük. Boşanmayı düşünmüyoruz. Evliliğimizi kurtarmak için uğraşıyoruz. İleride boşanırsak bunu saklamayız. Çıkan haberlere inanmayın.’ Şeklinde açıklamalarda bulundu.

Bensu Soral Kimdir?

Bensu Soral Kimdir?

Oyuncu Hande Soral'ın kardeşi Bensu Soral, 2 Şubat 1991'de Bursa'da doğdu. Anadolu lisesi Bursa İnegöl Turgutalp'tan mezun oldu. Marmara Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi'nde grafik okuyor. Bir dönem modellik yapan Bunsu Soral, oyunculuğa başladıktan sonra modelliği bıraktı.

Hakan Baş Kimdir?

Hakan Baş Kimdir?

1983 yılında İstanbul'da doğan Hakan Baş, Peak, Krombera, Bitlo, Anibera, Supermassive Esports ve Ace Games'in kurucu ortağıdır. Lise eğitimini Üsküdar Amerikan Lisesi'nden, lisans eğitimini Cornell Üniversitesi'nden, MBA derecesini Yale Üniversitesi'nden aldı. Eski milli rekor yüzücülerimizden Hakan Baş, aynı zamanda Girişimcilik Vakfı kurucu üyesi, Endeavor Danışma Kurulu üyesi, SocialBen Vakfı yönetim kurulu üyesi ve Fenerbahçe SK Kongresi üyesidir.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
1
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın