Görüş Bildir
Haberler
3 Gün Aralıksız Oyun Oynadı Komaya Girdi

3 Gün Aralıksız Oyun Oynadı Komaya Girdi

Pchocasi
27.05.2014 - 11:39 Son Güncelleme: 27.05.2014 - 13:28

3 Gün Aralıksız Oyun Oynadı Komaya Girdi

Çin’de yaşayan genç, internet kafede bağımlısı olduğu online oyunu hiç aralıksız oynadı ve aniden rahatsızlanıp yere yığıldı. Gencin neden yere yığıldığı ise sonradan anlaşıldı.

Çin’in Human eyaletinde yaşayan 26 yaşındaki Xiao Qiang isimli genç, toplamda 3 gün boyunca aralıksız olarak oynamış olduğu online oyunda beklemediği bir şey ile karşılaştı. Aniden fenalaşarak talihsiz bir şekilde yere yığılan genç hemen hastaneye kaldırılırken, acı gerçek sonradan anlaşıldı.

Hastaneye kaldırılan genç Xiao Qiang, aralıksız olarak bilgisayar başından kalkmayıp beyin kanaması geçirdiği anlaşıldı. Normalde maaşlı olarak çalışan ve online oyunlara büyük merakı olan genç ayrıca yeme alışkanlığı çok olduğu için 100 kilo civarlarındaydı.

“KISMI FELÇ OLABİLİR”

Hastaneye kaldırıldıktan sonra hemen müşade altına alınan gencin durumu şuan için kritik. Doktorların yaptığı açıklamaya göre, genç oyuncu temel fonksiyonlarını yerine getirebilecek fakat konuşma ve zihinsel bazı işlevlerinde sorun yaşayabileceğini belirtti.

PCH Tavsiye: Online oyunların ülkemizde de sürekli bağımlılık yaptığı şu günlerde, gençlerimizin bu durumlar ile karşılaşmamaları için mutlaka ara vermeli ve spor yapmaları gerektiğinin altını çiziyor ve günde en az 2 litre su içerek doğru beslenme alışkanlıklarının da sağlanması gerektiğini önemle belirtiyoruz.

Pchocasi

Kaynak: http://www.pchocasi.com/3-gun-araliks...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın