Görüş Bildir
Haberler
28 Mayıs’ta Eski Tasarıma Veda

28 Mayıs’ta Eski Tasarıma Veda

adem kara
07.05.2014 - 15:52

Twitter Kullanıcıları 28 Mayıs’ta Eski Tasarıma Veda Etmek Zorunda Kalacak

Twitter‘ın Facebook'a benzerliği ile dikkat çeken yeni arayüzüne geçiş için son gün belirlendi.

Sosyal ağ yeni arayüze tamamen geçiş tarihini ise resmi hesabı üzerinden duyurdu. Arayüzünü güncellemek isteyen kullanıcılar için aynı zamanda bir de bağlantı paylaşan şirket, 28 Mayıs’ta bütün kullanıcılar için tasarım değişikliğinin geçerli olacağını açıkladı.

Dünyasının en popüler sosyal paylaşım mecralarından biri olan Twitter, kullanısına kulak vererek kendini geliştirmeye devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde web paltformu için büyük bir güncelleme geçireceği öne sürülen Twitter’ın, güncellemesi tamamlandı.

Milyarlarca kullanıcısına daha aktif bir şekilde şekilde kolay bir kullanım sunmayı planlayan Twitter, sosyal ağ uzmanları tarafından Facebook’a benzetildiği gerekçesiyle büyük bir eleştiriye maruz kalmıştı.

TWITTER'DA YENİ TASARIMLA NE DEĞİŞTİ

Aslında yeni neler yok ki demek daha doğru olacak. Yenilenen Twitter’da ilk göze çarpan büyüyen görseller aslında. Kapak fotoğrafının çözünürlüğü bir hayli büyürken, kullanıcıların yeni tasarıma geçtiklerinde bu formata uygun daha yüksek çözünürlüklü bir fotoğrafı yüklemeleri gerekecek. Takip edilenler ve takipçi sayılarını gösteren bölümlerde artık listelenme şekli üçerli gruplar halinde olan Twitter’da geniş ekranlar baz alınmış ve olabildiğince alanlar geniş tutulmuş. Yeni tasarımın bir diğer artısı da kullanıcıların diledikleri taktirde herhangi bir tweet’i en tepeye sabitleyebilmesi.

CNN Türk

Kaynak: http://www.cnnturk.com/haber/bilim-te...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0