Görüş Bildir
Haberler
26 Öğrencisini İstismar Eden Öğretmen: 'Evinizdeki Cihazların Kırmızı Işığından Sizi Görürüm'

etiket 26 Öğrencisini İstismar Eden Öğretmen: 'Evinizdeki Cihazların Kırmızı Işığından Sizi Görürüm'

Antalya'da 26 ilkokul öğrencisine cinsel istismar iddiasıyla 621 yıl hapse mahkum edilen öğretmen Mahmut Aydın Köksar'ın öğrencileri, 'Anne ve babanıza bunları söylemeyin. Zaten ben sizi evlerinizdeki elektronik cihazların üzerinde bulunan kırmızı ışıklardan görürüm' söyleriyle korkuttuğu ortaya çıktı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

DHA'nın haberine göre, mahkeme 26 çocuğa istismar suçundan 621 yıl hapis cezası alan öğretmen hakkında gerekçeli kararını açıkladı. 221 sayfalık gerekçeli kararda, tarihi cezanın ayrıntılarına yer verildi.

Cinsel istismar sırasında sanığın bazı mağdurlara, “Nasıl, hoşuna gidiyor mu' şeklindeki söylemlerinin fiziki olarak sanığın öğrenciye cinsel saldırısı devam ederken meydana geldiği, bu sözlerin sarkıntılık değil, cinsel istismar olarak nitelendirildiğine dikkat çekildi.

'Sizler de rezil olursunuz'

'Sizler de rezil olursunuz'

Sanığın mağdur öğrencilere, “Beni şikayet ederseniz, bu olup bitenler duyulursa mesleğimden olurum, maaşımı alamam, kendi kızlarımı okutamam. Sizler de rezil olursunuz. Ayrıca, anne ve babanıza bunları söylemeyin. Zaten ben sizi evlerinizdeki elektronik cihazların üzerinde bulunan kırmızı ışıklardan görürüm' şeklinde söylemi ile çocukların duygularını sömürdüğüne vurgu yapıldı.

İndirim uygulanmadı

İndirim uygulanmadı

Bir öğrencinin beyanında, “Organ sokmaya çalıştı, ancak ben müsaade etmedim, izin vermedim' şeklindeki anlatımının da mahkemece 'vücuda organ sokmaya teşebbüs suçu' olarak kabul edildiğine işaret edildi. Yargılama boyunca herhangi bir pişmanlık duymayan sanığa indirim uygulanmadığı da belirtildi.

621 yıla mahkum edilmişti👇

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
570
160
80
22
19
7
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Duru DENİZ

Ağız dolusu küfür etsem bile sinirim geçmez. Öyle bi şerefsiz. Hadım etmek lazım bunları.

Faruk Sütüseven

devletin veremediği adaleti hapiste mahkumlar veriyor. tahmin edebiliyorum eğer bunu bir koğuşa koydularsa başına ne geleceğini :D

minik su böreği

Ben kızları için de çok üzüldüm. Acaba onlara da tacizde bulundu mu şerefsiz? Bulunmadıysa bile o zavallılar bu utançla, bu damgayla nasıl yaşayacaklar ömürl... Devamını Gör

Dilan Bayram

11. sınıfta Felsefe öğretmenim katıldığı bir konferanstan şöyle bahsetmişti: ''İnsanlar sırf çocukları daha rahat istismar edebilmek için odak noktası çocukl... Devamını Gör