Görüş Bildir
Haberler
26 Eylül Benzemez Kimse Bize Konukları Kimler?

26 Eylül Benzemez Kimse Bize Konukları Kimler?

Müge Kakşi
26.09.2021 - 17:17

Star Tv ekranlarının sevilen eğlence programı Benzemez Kimse Bize her hafta Pazar günü akşamları izleyici karşısına çıkıyor. Programın sunuculuğunu Türk müziğinin divası Bülent Ersoy ve usta sanatçı Musta Keser üstlenirken program her hafta birbirinden başarılı sanatçılar konuk ediyor. Peki 26 Eylül Benzemez Kimse Bize konukları kimler? Detayları haberimizde sizler için derledik...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Yapımcılığını Poll Production by Polat Yağcı'nın üstlendiği Benzemez Kimse Bize programı her Pazar ekranlarda yer alıyor. Sevilen eğlence programının sunuculuğunu ise Türk sanat müziğinin Divası Bülent Ersoy ve Türk halk müziğinin usta ismi Mustafa Keser üstleniyor. İzleyicilerin müziğe ve eğlenceye doyacağı program da her hafta birbirinden başarılı konuklar ağırlanıyor.

Benzemez Kimse Bize Konukları

Benzemez Kimse Bize Konukları

Yapımcılığını Poll Production By Polat Yağcı’nın üstlendiği Benzemez Kimse Bize, yine dopdolu bir bölümle ekrana geliyor. Bu hafta; arabesk müziğin kraliçesi Kibariye, güçlü yorumu ve dillerden düşmeye şarkılarıyla Benzemez Kimse Bize'ye renk katacak. Programın bir diğer konuğu ünlü komedyen Şafak Sezer ise herkesi kahkahaya boğacak. Bülent Ersoy ve Mustafa Keser ile müzik ziyafeti verecek olan Kibariye, samimi açıklamaları ve neşeli sohbetiyle de izleyenlere unutulmaz anlar yaşatırken, Şafak Sezer ise keyifli sohbetiyle hem güldürecek hem de unutulmaz bir gece yaşatacak.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın