Görüş Bildir
Haberler
23 Şubat 2014 Günlük Burç Yorumları

23 Şubat 2014 Günlük Burç Yorumları

Pegarose
23.02.2014 - 17:31 Son Güncelleme: 23.02.2014 - 20:01

23 Şubat 2014 Günlük Burç Yorumları

Yükselen Burcunuza göre okumanızı tavsiye ederiz.

Koç burçları ve yükseleni Koç olanlar

(21 Mart – 19 Nisan)

Uluslararası konular, yabancılar, turist ziyaretler gün boyu etkili olacak. Hayatı bir üst basamaktan değerlendirecek, manevi anlamda gelişeceğiniz fırsatlar ortaya çıkabilir. Belki okuduğunuz bir yazı, tanıştığınız bir kişi sizi yeni fikirlere yöneltecek. İyimserliğiniz sayesinde rahat olabilirsiniz.

Boğa burçları ve yükseleni Boğa olanlar

(20 Nisan – 20 Mayıs)

Pazar gününü fırsat bilip sevdiğiniz kişiyle baş başa kalabilirsiniz. Romantik dakikalar sizi beklemektedir. Ancak şansınızı değerlendirirken partnerinizin duygusal ihtiyaçlarına önem vermelisiniz. Ortak hareket etmenin, bir olmanın gizemini anlamalı ve korumalısınız. Endişelerinizi bir kenara bırakmalısınız.

İkizler burçları ve yükseleni İkizler olanlar

(21 Mayıs – 20 Haziran)

Kendinizden çok eşinizle ilgilenerek geçireceğiniz bir Pazar günündesiniz. Tek başınıza karar vermemeli, karşınızdakine mutlaka danışmalısınız. Yakalayacağınız duygu birliği sayesinde günün keyfini çıkarabilirsiniz. Aksi halde gerilimlere sebep olana taraf haline gelebilir, eleştirilebilirsiniz.

Yengeç burçları ve yükseleni Yengeç olanlar

(21 Haziran – 22 Temmuz)

Herkes tatil yaparken siz çalışıyor olabilirsiniz. En azından birilerine hizmet etmeniz gerekebilir. Arkanıza yaslanıp tatil yapma planı yerine, pratik davranmanın yollarını aramalısınız. Yalnız kaldığınızda da sağlığınıza yönelik işlere ağırlık vermeniz iyi gelecek. Gündelik düzeninizi korumalısınız.

Aslan burçları ve yükseleni Aslan olanlar

(23 Temmuz – 22 Ağustos)

Pazar gününü en iyi geçirenler kişilerden olabilirsiniz. Her ne yaparsanız yapın neşe içinde olabilirsiniz. Çocuklarınızdan, sevdiğinizden yana güzel gelişmeler sayesinde daha da keyiflenebilirsiniz. Kendinizden daha emin, yaratıcı olmanız sanat, spor, hobi gibi uğraşlara yönelmenize sebep olabilir.

Başak burçları ve yükseleni Başak olanlar

(23 Ağustos – 22 Eylül)

Bu Pazar mümkünse evden çıkmamanız yapmanız gerekenleri toparlamanız ruhunuza iyi gelecek. Eğer dışarı çıkıyorsanız doğayla bütünleşmeyi ihmal etmemelisiniz. Parkta yapacağınız kısa bir yürüyüş bile sizi derinde etkileyecek. Aynı zamanda ev halkını, ebeveynlerinizi de ihmal etmemelisiniz.

Kaynak: http://www.pegarose.com/23-subat-2014...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın