Görüş Bildir
Haberler
23 Mart 2017 Günlük Burç Yorumları

23 Mart 2017 Günlük Burç Yorumları

müstesna
24.03.2017 - 14:42

Bakalım yıldızlar 23 Mart 2017'de günlük burç yorumları ve burç uyumları için bugün bize neler söylüyor!

Yükselen burcunuzu hesaplayıp, günlük burç yorumlarını okumayı unutmayın!

İçeriğin Devamı Aşağıda

Koç Burcu Günlük Yorum

Bugün her zamankinden daha uzlaşmacısın Sevgili Koç! Ay Kova burcunda ve senin sosyal hayatını olumlu yönde etkiliyor. Günlük işlerinde ve harcamalarında ayrıntılara dikkat etmelisin. Akşam saatleri senin için stresli geçebilir ama bu sayede önemli konular açıklığa kavuşacak.

Boğa Burcu Günlük Yorum

Kova burcundaki Ay sayesinde kariyer ve uzun vadeli hedeflerin gündeme oturuyor. Bu alanda somut adımlar atabilirsin. Gördüğümüz kadarıyla derin mevzular ve düşünceler zihninin dört bir yanını sarmış Sevgili Boğa! Bize kalırsa senin için önem taşıyan konularda içinde biriktirdiğin ne varsa dışa vurma zamanı. Ancak bunu yaparken sakin kalabilirsen olumlu sonuçlar alacaksın. Hatta bir dönüm noktası bile yaşayabilirsin.

İkizler Burcu Günlük Yorum

Ay bugün Kova burcunda ve senin gelişim evini aydınlatıyor. Seyahat edebilir ya da farklı alanlarda yeni şeyler öğrenebilirsin. Yönetici gezegenin olan Merkür Koç burcuna geçerken seni sosyal kelebek haline getirebilir. Kendine has özelliklerinle çevrendekilerde hayranlık yaratman mümkün. Ancak fazla muhabbet tez dram getirmesin, dikkatli ol lütfen.

Yengeç Burcu Günlük Yorum

Bugün haleti ruhiyende bir yoğunluk var ki sorma gitsin! Ama ne zaman yok ki zaten? Sen her şeyi dibine kadar yaşayan, derin düşünen ve duyguları derin bir insansın ne de olsa. Gelelim bugüne Sevgili Yengeç... Farklı sanatsal faaliyetler ya da hobilerin için vakit ayırmak sana iyi gelecek. Biraz şaşırtıcı olabilir ama, finansal konularda duyguların elini kolunu bağlayabilir. Biz şaşırmadık açıkçası. İkili ilişkilerde yaşanan sorunlar karşısında ne kadar sakin kalırsan o kadar karlı çıkacaksın.

Aslan Burcu Günlük Yorum

Kova burcundaki Ay sayesinde ailevi ya da ikili ilişkiler bugün gündeminin tamamını kaplayarak seni meşgul edebilir. Gerçekleştireceğin bir konuşma senin için bir hayli stresli geçse de ufkunu genişleteceğine eminiz. Hatta stresine stres katan bu konuşmada soğukkanlılığını koruyabilirsen ne mutlu sana! Bunun dışında, senin için sosyal bir gün diyebiliriz.

Başak Burcu Günlük Yorum

Ay bugün Kova burcunda ve yarım kalmış işleri tamamlamak senin için her zamankinden daha kolay olacak. Hatta uzun süredir aklını kurcalayan bazı alışkanlıklarına son verebilirsin Sevgili Başak! Partnerinle her zamankinden daha derin mevzular hakkında konuşmanız mümkün. Güven duygun güçlenerek geri geliyor adeta.

Terazi Burcu Günlük Yorum

Ay bugün Kova burcunda ve yaratıcılığını artıyor Sevgili Terazi! Hatta etrafına pozitif enerji saçıyorsun diyebiliriz. Akşam saatlerine doğru ciddi konularda hiç ummadığın bir konuşma gerçekleştirmen gerekebilir. Ancak kendini çok iyi ifade edebilir ve olumlu gelişmelere yol açabilirsin.

Akrep Burcu Günlük Yorum

Kova burcundaki Ay sayesinde şöyle bir kafanı dinlemek isteyebilirsin. Ev ve ailevi konular gündeminde Sevgili Akrep! Mücadeleci ruhun öyle bir atakta ki her şeye çözüm bulabilirsin gibi duruyor bize sorarsan. Üstünde baskı oluşturduğunu düşündüğün konular hakkında bazı konuşmalar gerçekleştirebilir ve büyük değişimlere yol açabilirsin.

Yay Burcu Günlük Yorum

Kova burcundaki Ay senin iletişim evini aydınlatıyor ve pek bir dost canlısısın Sevgili Yay! Hatta yeni insanlar tanımak ve yeni yerler görmek için can atıyorsun sanki. Bugün gerçekleştireceğin bir konuşmada uzlaşmak neredeyse imkansız gelebilir. Umudunu kaybetmemelisin çünkü B planı yapmak için geç değil.

Oğlak Burcu Günlük Yorum

Kova burcundaki Ay senin finansal evini aydınlatıyor Sevgili Oğlak! Hatta maddi konular ve uzun vadeli hedeflerin durmadan aklını kurcalıyor. Sürekli düşünmek sana güzel fikirler olarak geri dönebilir ve somut adımlar atabilirsin. Beklediğinden çok daha derin ve uzun süreli bir konuşma yapabilirsin. Bize kalırsa senin için bir hayli verimli bir diyalog olacak.

Kova Burcu Günlük Yorum

Ay bugün senin burcunda ve kendine kulak vermenin zamanı geldi Sevgili Kova! Bugün içinden gelenlere ve sezgilerine güvenmen gerek. Kariyerin ve iş yaşamın için fazlasıyla olumlu bir gün geçirmen mümkün. Farklı fikirlerin ve yaratıcılığın ile tüm gözler üzerine çevrilebilir.

Balık Burcu Günlük Yorum

Bugün tüm liderliğin üstünde Sevgili Balık! Hedeflediğin başarı için somut adımlar attığın ve çaba gösterdiğin bir gün olacak. Akşam saatlerine doğru uzun süren, derin konuşmalar gerçekleştirebilirsin. Çevrendeki insanların enerjisini etkilediğin kadar, onların enerjisinden de etkileniyorsun. Bugün hiç kimsenin seni olumsuz yönde etkilemediğinden emin olmalısın.

Güncel takip için 👇

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
3
3
3
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın