Görüş Bildir
Çorlu Tren Faciası Davasında Karar Çıktı
25 kişinin hayatını kaybettiği Çorlu tren faciası davasının 20'inci duruşmasında karar çıktı. Dönemin TCDD Bölge Müdürü Nihat Aslan'a 15 yıl, dönemin TCDD Müdür Yardımcısı Meriçli'ye 9 yıl 2 ay hapis cezası verilirken, 4 sanık hakkında tahliye kararı alındı. 
O Defteri Kapadık! Türkiye, Yeniden IMF'ye Gider mi?
Türkiye'nin IMF ile 1950'lerin sonunda başlayan ve yıllar süren 'toksik' bir ilişkisi olduğu bilinir. 2013 itibarıyla sonlanan ilişki, yer yer dedikodularla sürse de yeniden başlaması hep soru işareti oluşturur. Türkiye'de son dönemde ekonomik durum IMF gündemini yeniden manşetlere taşıyor. Peki, Türkiye yeniden IMF'e gider mi?
Reklam
Reklam
Fatih Altaylı'dan Süleyman Soylu'nun Açıklamalarına Sert Yanıt: 'Haddini Bilsin, Tepemi Attırmasın!'
YouTube programında uyuşturucu ticareti işleyişine ilişkin iddialarda bulunan gazeteciler Murat Ağırel, Timur Soykan ve moderatörlük yapan Fatih Altaylı'ya yönelik sert açıklamalarda bulunan Süleyman Soylu'ya Altaylı'dan aynı sertlikte yanıt geldi. Altaylı, kendisine 'Arkadaşım' diyen Soylu'ya 'Ben onun arkadaşı değilim, haddini bilsin. Tepemi attırmasın benim. Ben Süleyman beyi zeki bir insan zannederdim. Yayından sonra Soylu'yu fazla koruduğumu bile düşündüm, şimdi buradan onun dediği gibi aleyhine bir şey çıkarmak... Bunu bile göremeyecek kadar gözü körleşmiş' dedi.
Ortalık Yine Fena Karışacak! Uğur Dündar'a Babalık Davası Açılmıştı: Songül de Babasını Arıyor
Metin Akpınar'ın kızı olduğunu mahkeme kararıyla ortaya çıkaran Duygu Nebioğlu,  “Ablamın babası da ünlü gazeteci” demesi sonrası ortalık karışmıştı. Dilara Gülatan, ünlü gazeteci Uğur Dündar'ın kızı olmadığı Adli Tıp raporuyla ortaya çıkarıldı. Ancak rapor sonrası sular bir türlü durulmadı. Duygu Nebioğlu, annesini aramak için Müge Anlı'ya çıktıktan sonra kardeşi Songül'ün de babasını aramaya karar verdiği öğrenildi.
Reklam
Ölümlü Kaza Sonrası Yazar Eylem Tok ve Oğlu ABD'ye Kaçmışlardı: Avukattan Açıklama Geldi
Geçtiğimiz aylar gündeme bomba gibi düşen ve günlerce konuşulan olay, yeniden gündeme geldi. 17 yaşındaki Timur Cihantimur., ehliyetsiz olarak kullandığı lüks araçla bir kişinin ölümüne neden olmuş ve annesi Eylem Tok ile yurt dışına kaçmıştı. Kazada hayatını kaybeden Oğuz Murat Aci'nin aile avukatı Hacı Orhan haberglobal.com.tr'den Şifa Kaymak'a konuştu.
Reklam
Reklam
24 Nisan Çarşamba Akşamı Kaçırdığın Haberler
Dün akşam gözden kaçırdığınız ya da tüm detayları ile yeniden okuyup 'ne olmuştu ya?' diyeceğiniz haberleri sizler için derledik.İşte 24 Nisan Çarşamba akşamının gözden kaçırılmaması gereken ve mutlaka okumanız gereken içerikleri...
Stüdyoda Korku Dolu Anlar: Canlı Yayında Bayıldı
YouTube üzerinden yayın yapan Rönesans Spor TV isimli kanalda futbol yorumculuğu yapan Haldun Domaç, yayın sırasında fenalaştı. Yayının kesilmesi için işaret yapan ve ayağa kalkan Domaç, masanın üzerinde düştü.
Reklam