Görüş Bildir
Haberler
Erzurum'da 4.8 Büyüklüğünde Deprem! 22 Kasım Pazartesi AFAD ve Kandilli Deprem Listesi...

Erzurum'da 4.8 Büyüklüğünde Deprem! 22 Kasım Pazartesi AFAD ve Kandilli Deprem Listesi...

AFAD ve Kandilli verilerine göre 22 Kasım2021 Pazartesi günü deprem oldu mu merak ediliyor. Türkiye'nin dört bir yanında aktif fay hatları bulunması sebebiyle vatandaşlar deprem haberlerine yoğun ilgi gösteriyor. ‘Son deprem nerede oldu’ ve ‘deprem mi oldu’ sorularına cevap aranıyor. AFAD ve Kandilli Rasathanesi, ülkemizde ve komşu ülkelerde yaşanan depremleri liste halinde takipçileriyle paylaşıyor. İşte Kandilli Rasathanesi ve AFAD’ın yayınladığı son depremler sayfası…

İçeriğin Devamı Aşağıda

Son dakika deprem açıklamaları yakından takip ediliyor. Deprem mi oldu sorusu gündemde yer almaya devam ediyor. Vatandaşlar Kandilli Rasathanesi ve AFAD tarafından yapılan açıklamaları yakından takip ediyor, bu açıklamalardan gerçekleşen depremlerin şiddetini, derinliğini ve nerede olduğunu öğrenebiliyorlar. Son deprem haberi Erzurum'dan geldi. Kandilli Rasathanesi tarafından yapılan açıklamaya göre Erzurum Köprüköy'de saat 11:31'de 4.8 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

22 Kasım 2021 AFAD ve Kandilli Son Depremler

22 Kasım 2021 AFAD ve Kandilli Son Depremler

AFAD ve Kandilli Rasathanesi, ülkemizde ve komşu ülkelerde meydana gelen depremleri liste halinde takipçileriyle paylaşıyor. AFAD ve Kandilli Rasathanesi’nin paylaşımlarına bakarak çevrenizde deprem gerçekleşip gerçekleşmediğini kontrol edebilirsiniz.

KANDİLLİ RASATHANESİ SON DEPREMLER LİSTESİ

AFAD SON DEPREMLER SAYFASI

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın