Görüş Bildir
Haberler
2022 MSÜ Başvuru Ücreti Ne Kadar? MSÜ Başvuru Ücreti Hangi Bankaya Yatırılacak?

2022 MSÜ Başvuru Ücreti Ne Kadar? MSÜ Başvuru Ücreti Hangi Bankaya Yatırılacak?

MSÜ başvuru ekranı bugün ÖSYM AİS üzerinden adayların erişimine açıldı. ÖSYM tarafından Askeri Öğrenci Aday Belirleme Sınavı başvuru kılavuzunun yayımlanması ile birlikte başvuru şartları da belli oldu. Peki, MSÜ başvuru nasıl yapılır? MSÜ başvuru şartları 2022 neler, MSÜ 2022 başvuru ücreti ne kadar? İşte  MSÜ başvuru ekranı...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Milli Savunma Üniversitesi'nde eğitim almak isteyen adayların katılacağı sınav için MSÜ başvuru işlemleri 13 Ocak ile 9 Şubat tarihleri arasında alınacak. ÖSYM tarafından gerçekleştirilecek sınav işlemleri için, MSÜ başvuru kılavuzu yayımlandı. MSÜ sınavı 27 Mart tarihinde merkezi olarak uygulanacak.

MSÜ Başvuruları Başladı!

MSÜ Başvuruları Başladı!

ÖSYM tarafından az önce erişime açılan MSÜ başvuru kılavuzu ile başvuru işlemleri başladı. Adaylar başvuru işlemlerini ais.ösym.gov.tr adresi üzerinden yapabilecek. MSÜ başvuruları 13 Ocak tarihinde başladı ve 9 Şubat'ta sona erecek. Geç başvuru günü ise 22 Şubat olarak açıklandı.

MSÜ BAŞVURU KILAVUZU İÇİN TIKLAYINIZ

MSÜ Sınavı Ne Zaman?

MSÜ Sınavı Ne Zaman?

MSÜ 2021 yılında 27 Mart tarihinde merkezi olarak uygulanacak. Sonuçlar 14 Nisan'da erişime açılacak.

MSÜ Sınavı Başvurusu Nasıl Yapılır?

MSÜ Sınavı Başvurusu Nasıl Yapılır?

Adaylar, başvurularını elektronik ortamda ÖSYM Başvuru Merkezleri aracılığıyla veya bireysel olarak internet aracılığıyla (ÖSYM'nin https://ais.osym.gov.tr internet adresinden) yapacaklardır.

Sınava başvuruda HES kodu bilgisi alınacağından adayların, sınava başvuru işlemi yapmadan veya başvuru için başvuru merkezlerine gitmeden önce HES kodunu edinmiş olmaları gerekmektedir. Adaylar, HES kodunun nasıl edinileceği bilgisine Sağlık Bakanlığının https://hayatevesigar.saglik.gov.tr internet adresinden ulaşabileceklerdir.

MSÜ BAŞVURU EKRANI İÇİN TIKLAYINIZ

İçeriğin Devamı Aşağıda

MSÜ 2022 Başvuru Ücreti Ne Kadar?

MSÜ 2022 Başvuru Ücreti Ne Kadar?

Başvuru ücreti olarak adaylar 130 TL ödeyecek.

Bu Haber de İlginizi Çekebilir 👇

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
1
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın