Görüş Bildir
Haberler
2021 OGM Personel Alımı Başvurusu Ne Zaman? OGM Personel Alımı Başvurusu Nasıl Yapılır, Şartları Nelerdir?

2021 OGM Personel Alımı Başvurusu Ne Zaman? OGM Personel Alımı Başvurusu Nasıl Yapılır, Şartları Nelerdir?

dila bahar
19.10.2021 - 22:25

Orman Genel Müdürlüğü bünyesinde çalışacak olan vatandaşlar OGM personel alımı başvuruları ile ilgili araştırma yapıyor. Toplamda 47 personelin seçileceği taşra teşkilatlarında görevlendirilmek üzere yapılacak personel alımı için illere göre kontenjanlar belli oldu. 11 Ekim’de başlayan OGM başvuruları için son güne gelindi. Henüz başvuru yapmayanlar OGM personel alımı başvuru detaylarını sorguluyor. Peki OGM personel alımı ne zaman? 2021 OGM personel alımı başvurusu nasıl yapılır, şartları nelerdir? 2021 OGM personel alımı başvurusu ne zaman? İşte detaylar...

İçeriğin Devamı Aşağıda

OGM personel alımı ile ilgili son gelişmeler binlerce kişinin gündeminde bulunuyor. Orman Genel Müdürlüğü (OGM) en az ortaöğretim mezunu 47 sözleşmeli personel alım ilanı yayınlanmıştı. Yayınlanan ilana göre ilgili kuruma 47 personel alımı yapılacak. Kurum adaylardan en az KPSS 70 puan alma şartı arıyor. Peki OGM personel alımı ne zaman? 2021 OGM personel alımı başvurusu nasıl yapılır, şartları nelerdir?

OGM Personel Alımı Başvurusu Ne Zaman? Başvuru Nasıl Yapılır?

OGM Personel Alımı Başvurusu Ne Zaman? Başvuru Nasıl Yapılır?

Orman Genel Müdürlüğü (OGM) sözleşmeli personel alımı başvuruları 11 Ekim 2021 tarihi itibari ile başlayıp 20 Ekim 2021 tarihine kadar devam edecek. Adaylar http://isealim.ogm.gov.tr adresindeki sistem üzerinden e-devlet şifreleri ile 20 Ekim gecesi saat 23:59'da online olarak başvurularını kolaylıkla tamamlayabilecek. Şahsen, posta, dilekçe veya diğer şekilde yapılacak başvurular kabul edilmeyecek.

OGM Personel Alım Şartları Nelerdir?

OGM Personel Alım Şartları Nelerdir?

Orman Genel Müdürlüğü personel alımı yazılı ve/veya sözlü sınav yapılmaksızın, KPSS (B) grubu puan sıralaması esas alınmak suretiyle gerçekleştirilecek.

OGM İçin Ön Şartlar Nelerdir?

OGM İçin Ön Şartlar Nelerdir?

2020 yılı KPSS (B) grubu olmak üzere KPSSP3, KPSSP93, KPSSP94 puan türünden en az 70 puan almış olmak, ortaöğretim kurumlarının herhangi bir alanından mezun olmaları gerekmektedir. Destek Personeli (Şoför) pozisyonuna başvuranlar içinse en az B sınıfı ehliyete sahip olmak gerekiyor.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
1
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın