Görüş Bildir
Haberler
2021 Miss Ukrayna Finalistleri Güzellikeriyle Mest Etti!

2021 Miss Ukrayna Finalistleri Güzellikeriyle Mest Etti!

GNS
15.10.2021 - 19:23

1990 yılından beri ara vermeden düzenlenmeye devam eden Miss Ukrayna yarışmasının 2021 dönemi 21 Ekim tarihinde yapılacak. Kriterlere uygun olarak değerlendirilen ve katılım şartlarına tam olarak uyan adaylar finalist olmaya hak kazandı. 21 Ekim’e günler kala açıklanan adaylar güzellikleriyle mest etti. 25 adayın her biri görenleri kendine hayran bırakıyor. 2021 döneminde yarışmaya Amerikalıların da katılmasıyla birlikte kurallar daha da katılaştırılmış ve seçim koşulları organizatörlerin zorlanmasına sebep olmuştu. Peki Miss Ukrayna 2021 finalistleri kimler? Haberimizde sizin için derledik…

İçeriğin Devamı Aşağıda

Miss Ukrayna yarışması 2021 dönemi 21 Ekim 2021’de düzenlenecek. Yarışmaya başvuran güzeller eleme sürecinde son derece katı kurallar doğrultusunda seçimlere tabi tutulmuştu. Yarışmaya bu sene Amerikalıları da dahil eden yönetim ile seçmeler güzellerin rekabetleriyle geçti. Peki hangi güzeller finale kalmaya hak kazandı? İşte Miss Ukrayna finalistleri…

İşte Miss Ukrayna Finalistleri

1. Yulia Andrienko / Юлія Андрієнко

1. Yulia Andrienko / Юлія Андрієнко

Ritmik jimnastikte üst düzey başarılar elde eden Yulia, senelerdir modellik yapıyor ve çekimlerde yer alıyor. Kısa süre önce kendi şapka markasını yaratan 25 yaşındaki model, Kharkiv'den geliyor.

2. Oleksandra Yaremchuk / Олександра Яремчук

2. Oleksandra Yaremchuk / Олександра Яремчук

Kiev Ulusal Üniversitesi'nde İşletme mezunu olan Yaremchuk, ondan fazla dalda profesyonel olarak dans ederken hayatının sporsuz geçmeyeceğini belirtiyor.

3. Victoria Gelytiuk / Вікторія Гелитюк

3. Victoria Gelytiuk / Вікторія Гелитюк

Hukuk öğrencisi olan Victoria aynı zamanda askeri eğitim almak istediği için iki üniversitede okuyor. On yıldır kareografik dansla uğraşan 20 yaşındaki model, ayrıca birçok dans turnuvası kazandı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

4. Veronika Vozna / Вероніка Возна

4. Veronika Vozna / Вероніка Возна

Ritmik jimnastikte uluslararası turnuva galibiyetleri bulunan 22 yaşındaki Veronika, liseyi ABD'de okurken lisansını California Üniversitesi İş İletişimi'nde tamamladı. ABD projesi Everybody Dances'e katılmaya hak kazanan model, dans şampiyonasında ikincilik elde etti.

5. Sofia Starzhynska / Софія Старжинська

5. Sofia Starzhynska / Софія Старжинська

On yıldan fazla süredir dans ve akrobasi ile uğraşan Sofia, çocukluktan beri sirklerde sahne alıyor. Ayrıca bir bale gösterisinde solist olarak da yer alan model, halihazırda Pazarlama okuyor.

6. Anastasia Tugay / Анастасія Тугай

6. Anastasia Tugay / Анастасія Тугай

Lisansını Psikoloji'de yapan Anastasia, gelecekte insanların daha mutlu olmasını sağlayacak psikolojik uygulamalara katılmak istiyor. Moda endüstrisinde dört yılı aşkın süredir çalışan model, 14 yaşından beri yoga dersleriyle uğraşıyor.

7. Anastasia Rudaya / Анастасія Рудая

7. Anastasia Rudaya / Анастасія Рудая

Ukrayna televizyonunda yayınlanan Top Model yarışmasına katıldıktan sonra adından söz ettiren Anastasia, Avrupa'da model olarak çalışırken bir yandan da giyim markasını geliştiriyor.

8. Olga Shamrai / Ольга Шамрай

8. Olga Shamrai / Ольга Шамрай

Yabancı dil öğrenmeye düşkün olan ve halihazırda dört dili aktif olarak konuşan 24 yaşındaki Olga, altı aydır model olarak çalışıyor.

İçeriğin Devamı Aşağıda

9. Nika Kuznetsova / Ніка Кузнецова

9.	Nika Kuznetsova / Ніка Кузнецова

Fitness, boks ve yabancı dil gelişimiyle ilgilenen 20 yaşındaki Nika piyano çalmayı ve resim yapmayı çok seviyor. 12 yaşından beri mankenlik sektöründe olan model, ayrıca sertifikalı bir iç mimar.

10. Veronika Benyakh / Вероніка Бенях

10.	Veronika Benyakh / Вероніка Бенях

Dört yıldır yurt dışında eğitim gören Veronika, saygı içinde büyüdüğü ailesinden sevginin her şeyin temelini olduğunu öğrendiğini söylüyor. Bu yılın Miss Lviv galibi olan 21 yaşındaki model, iyi derecede piyano çalıyor.

11. Nantina Dronchak / Нантіна Дрончак

11.	Nantina Dronchak / Нантіна Дрончак

Mimarlık diplomasının ardından Uluslararası Ekonomi okuyan Nantina, öncesinde Süper Model tecrübesine sahip. Samsung ve Hyundai reklamlarında da boy gösteren model, 26 yaşında.

12. Marta Reznichenko / Марта Резніченко

12.	Marta Reznichenko / Марта Резніченко

Eğitimine Kanada'da devam eden 20 yaşındaki pazarlamacı Marta, aktif olarak kadınların iş hayatına katılmasının yolunu açan 'PRO TEBE'nin başında yer alıyor.

13. Maria Miskova / Марія Мискова

13.	Maria Miskova / Марія Мискова

Kiev Üniversitesinde Reklamcılık okuyan Maria, on yılı aşkın süredir halk dansıyla uğraşırken ayrıca ata binmek ve resim boyamakla ilgileniyor.

İçeriğin Devamı Aşağıda

14. Luiza Filatova / Луїза Філатова

14.	Luiza Filatova / Луїза Філатова

Geçmişte TV sunuculuğu ve kukla tiyatrosu oyunculuğu yapan Luiza, hayalini kurduğu modellik uğruna 20 kilo verdi. Ata binmeyi seven 22 yaşındaki vejetaryen model, çocukluğunda Mini Miss Ukrayna'da ikincilik elde etmiş, gelecekte Miss Ukrayna olmaya söz vermişti.

15. Elizaveta Miroshnichenko / Єлизавета Мірошніченко

15.	Elizaveta Miroshnichenko / Єлизавета Мірошніченко

Halihazırda Ekonomi okusa da geleceğini medya sektöründe şekillendirmek isteyen 23 yaşındaki Elizaveta, öncesine Ermenistan'da bir televizyonda sunucu olarak çalışmıştı. İyi derecede İngilizce bilen model ayrıca dans etmeyi çok seviyor.

16. Marina Litvin / Марина Літвін

16.	Marina Litvin / Марина Літвін

Bu yıl Pazarlama bölümünden mezun olan Marina, bir yandan mankenlik yaparken bir yandan da kendi giyim markasını kurmaya çalışıyor. 20 yaşındaki model geçtiğimiz ay Makatsaria adlı mücevher markasının reklam yüzü olmuştu.

17. Alina Lyashuk / Аліна Ляшук

17.	Alina Lyashuk / Аліна Ляшук

Biri Ekonomi biri İngilizce Tercümanlık olmak üzere iki üniversiteden mezun olan 26 yaşındaki Alina, mükemmeliyetçi kimliğiyle öne çıkıyor. En büyük başarısının tüm zorluklara karşı iyi ve çocuksu kalbini korumak olduğunu söyleyen model, yarışmaya küçük bir kasabadan katılıyor.

18. Khristina Seleznova / Христина Селезньова

18.	Khristina Seleznova / Христина Селезньова

Bir yandan Hukuk bir yandan da Pedagojik eğitimi alan Seleznyova, Milano'daki festivalde En İyi Kadın Oyuncu Grand Prix ödülünü kazanmıştı. Boş zamanlarında piyano çalmayı seven 23 yaşındaki model, Kharkiv'den katılıyor.

İçeriğin Devamı Aşağıda

19. Evelina Yavkina / Евеліна Явкіна

19.	Evelina Yavkina / Евеліна Явкіна

Kiev'de doğan ve ailesiyle beraber yaşayan Yavkina, Ekonomi mezunu. En büyük hayali başarılı bir model olmak olan yarışmacı, halihazırda bazı markalarla iş birliği yapıyor.

20. Irina Dzhagarova / Ірина Джагарова

20.	Irina Dzhagarova / Ірина Джагарова

Kharkiv'de İç Mimarlık okuyan Irina, profesyonel olarak ritmik jimnastik ve senkronize yüzme ile uğraşıyor. Kendi aile şirketinin başında yer alan 24 yaşındaki model, eğitimini Avrupa'da tamamlayacak

21. Daria Zotova / Дарія Зотова

21.	Daria Zotova / Дарія Зотова

Ukrayna'da on senedir ritmik jimnastikle uğraşan Daria, ilk sözleşmesini 14 yaşındayken Japonya'da imzalamıştı. Balo salonu dansında şampiyonluk elde eden model, ayrıca çocuklara İngilizce öğretiyor.

22. Daria Govtva / Дар’я Говтва

22.	Daria Govtva / Дар’я Говтва

Üç yıl boyunca avukat olarak çalışan 26 yaşındaki Daria, kadın haklarının korunmasına yönelik projelerde yer alıyor. Gerçek güzellik kalbin saflığında yatar mottosuyla ilerleyen model, Harkov'dan mezun.

23. Maria Bobrovna / Марія Бобровна

23.	Maria Bobrovna / Марія Бобровна

Modelliğinin yanı sıra gazetecilik ve blog yazarlığı da yapan 22 yaşındaki Maria, kısa süre önce bölgesel bir golf turnuvasında şampiyonluk elde etti. Ülkesinde Liverpool'un en güzel taraftarı ilan edilen Maria aktif olarak tenis, satranç ve golf oynuyor.

İçeriğin Devamı Aşağıda

24. Anita Dmytrovska / Аніта Дмитровська

24.	Anita Dmytrovska / Аніта Дмитровська

Daha önce bölgesel bir güzellik yarışmasında birinciliği bulunan Anita, yedi yılı aşkın süredir yurt dışında modellik yapıyor. Riyad'daki moda haftasında da sahneye çıkan model, yarışmanın bariz favorileri arasında.

25. Julia Gotsak / Юлія Гоцак

25.	Julia Gotsak / Юлія Гоцак

Geçtiğimiz yıl Lviv'in en güzeli seçilen 19 yaşındaki Julia, kimya okuyor. Aile içi şiddet mağdurları için aktif olarak çalışmalara katılan model, gelişmesini yok eden hiçbir şeye izin vermediğini ifade ediyor.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
12
7
6
4
2
1
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?