Görüş Bildir
Haberler
2021'de Ruhunu Hangi Renk Yansıtacak?

etiket 2021'de Ruhunu Hangi Renk Yansıtacak?

31.12.2020 - 13:00

Hangi renk yeni yılda seni yansıtacak, 2021 senin için nasıl geçecek merak ediyorsan doğru adrestesin.

O zaman haydi teste!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Hazırsan başlıyoruz: Bu renkli dövmelerden en çok hangisini beğendin?

2. Yeni yılının hangi tatlı gibi geçmesini istersin?

3. Yeni yıldan en büyük dileğin ne?

4. Yeni yılda fantastik bir evrene gidebilseydin burası neresi olurdu?

5. Hangisi senin için daha önemli?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Yeni yıla yalnız gireceksin diyelim... Yalnız başına kalmanın en güzel tarafı ne?

7. Peki, 2020'de en çok hangisinin eksikliğini hissettin?

8. Son olarak, 2020'ye bir puan verecek olsan bu hangisi olurdu? (1 en az, 9 en çok)

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Mavi!

Mavi!

2020'nin bütün karamsarlığını ve üzüntülerini üstünden at. Seni huzur dolu, masmavi bir yıl bekliyor! Sen son derece sakin ve ılımlı bir yapıya sahipsin. Bunu da çevrene bütünüyle yansıtıyorsun. Olduğun ortamda huzur ve sakinlik hakim oluyor adeta. Empati konusunda da oldukça yeteneklisin. Bir kere empatlığın sana getirdiği yetenekler sayesinde etrafındaki herkesi çok iyi anlıyorsun; onlar konuşmasa bile nasıl hissettiklerini hissedebiliyor ve onlara duymaya ihtiyaç duydukları şeyleri söylüyorsun. Tüm bunlara bakarsak, gelecek yılın da tıpkı karakterinde olduğu gibi, son derece huzurlu ve sakin bir şekilde ve öfkeden, tartışmalardan uzak şekilde geçecek! Mutlu yıllar!

Kırmızı!

Kırmızı!

Düşük enerjili 2020 ile vedalaş, enerjisi yüksek ve tutku dolu bir yıl seni bekliyor! Sen son derece tutkulu ve kesinlikle enerjisi çok yüksek olan bir insansın: İnsanlar ya sen olmak istiyor ya da senin yanında. Karakteristik özelliklerin de bu yıla yön veriyor adeta. 2021'de aşkı doyasıya yaşayacak, kalbini ve ruhunu bu ilişkiye adayacaksın. Tutkun hiç bitmeyecek, girdiğin her işte başarılı olacaksın. Yine de kendini çok kaptırmamakta fayda var. Mantığını tamamen dışarıda bırakmamanı öneririz. Sadece şunu bil, hayatının aşkını bulmaya çok yakınsın! Mutlu yıllar!

Yeşil!

Yeşil!

Sağlık problemleriyle dolu 2020'yi geride bırak, huzurun bol olduğu, sağlıklı bir yıl seni bekliyor! Kısacası hayatta en çok değer verdiğin şeylerin olacağı bir yıl olacak. Sen hayatında huzurun ve mutluluğun hakim olmasını istiyorsun. Bunun için en önemlisinin de sağlık olduğunun farkındasın. Dengeli olmak senin için her şeye bedel! Bu yüzden 2021'den en büyük beklentilerin klasik gibi görünse de sağlık ve mutluluk. Bir yıldan başka ne bekleyebilirdin ki! Senin için harika olacağından eminiz. Umuyoruz ki bu huzurun ömrünün tamamına yayılabilir. Mutlu yıllar!

Gri!

Gri!

2020 neredeyse dünyanın tamamında olduğu gibi sende de pek bir karamsar geçmiş anlaşılan. Bu umutsuzluğu üstünden atamamışsın, ha 2020, ha 2021 ne fark eder diyorsun. Büyük bir karamsarlık içindesin ve dünyanın içinde bulunduğu durumdan kolay kolay kurtulamayacağını, böylece bireysel hayatlarımızda da yeterli mutluluğa ulaşamayacağımızı düşünüyorsun. Ama aslında her şey senin elinde! Sen bir yılın içinde bembeyaz sayfalar da açacaksın, kimi zaten üzüntüler de duyacaksın. Bu yüzden yeni yılda ruhunu yansıtacak renk gri. Zaten hep öyle değil midir? Tek yapman gereken üzüntü ve umutsuzluk duyduğunda kendini buna hapsetmemen. Bembeyaz sayfalar seni bekliyor çünkü! Mutlu yıllar!

Beyaz!

Beyaz!

Sen 2020'den kendini tamamen soyutlamış, mutlu ve umut dolu bir insansın. Hayal ettiklerinin üstüne üstüne gidiyorsun ve hedeflerine ulaşman için hiçbir engel yok. Bu sebeple yeni yılın tertemiz ve iyilik dolu geçecek! Tıpkı sahip olduğun ruhun gibi, hiçbir kötülük bulaşmamış, saf ve temiz. Böyle bir yılın ardından umut dolu ve dimdik giriyorsun yeni yıla. Bunu başarabildiğin için seni tebrik ediyoruz. Yine de dikkat etmen gereken noktalar yok değil tabii. Mutsuz olduğunda aniden çökmemelisin. Bu konuda biraz dikkat etsen iyi olur. Mutlu yıllar!

Sarı!

Sarı!

2020'nin bütün negatifliğini bir kenarda bırakarak, bol neşeli, pozitif ve hayat dolu bir yıl seni bekliyor! Sen kendini asla boş yere üzmeyen, daima hayatın tadını çıkarmaya çalışan ve içinde bulunduğu her anı severek hayatı daha da çok sevmeye çalışan bir insansın. Tüm dünyada kötü gelişmeler yaşanırken de bunların geride kalacağını düşünerek umutla dolduruyorsun kendini ve çevrendekileri. Bu da takdir topluyor herkes tarafından. Kısacası yeni yılda ruhunu sarı renk yansıtıyor! Peki bu ne anlama mı geliyor? Öncelikle tıpkı senin gibi son derece neşeli, enerji ve mutluluk dolu bir gelecek anlamına geliyor. Dahası, yakın geleceğinde karşına çıkacak yeni fırsatlar ve yeni başlangıçları da içeriyor! Hayatındaki güzel değişikliklere hazırlıklı ol. Mutlu yıllar!

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
365
214
78
43
31
22
20
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın