Görüş Bildir
Haberler
2019’da Şansın Sana Hangi Alanda Gülecek?

etiket 2019’da Şansın Sana Hangi Alanda Gülecek?

Aşk, iş, aile, sağlık... Bakalım 2019'da şansın sana hangisinde gülecek?

Testi çöz ve sonucu öğren!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Haydi başlayalım. Geride bırakmak üzere olduğumuz 2018 yılına bir puan verecek olsan, 10 üzerinden kaç puan verirdin?

2. 2018'i unutmaya başlayalım artık. Pekii 2019 yılında hangisi gerçekleşse çok daha mutlu olursun?

3. 2018'den genel beklentilerinin kaçı gerçekleşti?

4. Mümkün olsa 2019'u hangi şehirde geçirmek istersin?

5. 2018 bir film olsaydı, ne tarz bir film olurdu?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Yaşadığımız Dünya ile ilgili en büyük şikayetin nedir?

7. Hangi ünlünün hayatı gibi bir 2018 geçirmek isterdin?

8. Geldik son soruya. Yeni yıl, yeni umutlar demek elbette. O zaman söyle bakalım; umut adına söylenen özlü sözlerden hangisine hak veriyorsun?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Aşk!

Aşk!

2019'da şansın sana aşktan yana gülecek! Bugüne kadar aşk konusunda yüzün hiç gülmedi belki de... Sevdiğin kişi/kişiler seni sevemedi, seni sevenleri de sen sevemedin. Ama bu yıl, bu döngü değişiyor. Aradığın aşkı belki de hayatının aşkını bu sene buluyorsun. Kim bilir belki ciddi adımlar bile atabilirsiniz beraber. Aşk konusunda daha önce yaptığın hataları yapmaman gerekiyor ama bunu çok iyi biliyorsun. Mutlu ve huzurlu olmak istiyorsan sevgiden de önce saygı birinci şart. Madem bu sene aşkta kazanacaksın, bunun hakkını ver de insanlar aşk görsün. :)

İş!

İş!

2019'da şansın sana işten yana gülecek! İş başvuruları, iş görüşmeleri, 'daha sonra sizi arayacağız' yalanları... Hepsi geride kaldı. Bu sene senin iş konusunda şanslı yılın. Hayalindeki, seni tatmin edecek işe sonunda kavuşuyorsun. Hali hazırda işinden, gücünden memnunsan da bir yükselme ya da maaş artışı harika olacak senin için. karşına hayatının fırsatı çıkacak belki de. Çok iyi değerlendirmeni umuyoruz bunu. Başlarda zorluklar yaşayabilirsin belki ama sabredersen ömür boyu mutlu olacağın bir işe kavuşacaksın. Sonradan pişman olmamak için top sende. Sana güveniyoruz. :)

Aile!

Aile!

2019'da şansın sana ailenden yana gülecek! Aile içi huzursuzluklara bu sene son. Aileden yana bu sene yüzün hep gülecek. Belki seni daha iyi anlayacaklar belki de sen kendini daha iyi anlatacaksın ama küçüklükten beri devam eden bu sorun çok şükür son bulacak. Artık bilmiyoruz hayatının insanını bulmuşsan da size hayatınızı birleştirme yolu bu sene açılacak. Aile, yaşamımızdaki en önemli değerlerden, önemini ailemizden birilerini kaybedince değil, onlar hayattayken fark etmek lazım. Pişman olacağın hiçbir şeyin olmadığı bir 2019 olsun, umarız :)

Sağlık!

Sağlık!

2019'da şansın sana sağlıktan yana gülecek! Sağlık sorunlarıyla mı boğuşuyorsun? Çok mu kilo aldın? Defalarca spor yapmaya meyil edip bir türlü başlayamadın mı? Hepsi bu seneyi bekliyormuş işte. Atman gereken her adımı attığın, sağlık açısından muhteşem bir yıl yaşayacaksın. Yediklerine, içtiklerine dikkat ettiğin, bol bol su tükettiğin yani kısaca daha önce yaptığın hataları yapmadığın bir yıl seni bekliyor. Ne mutlu bu bilince ulaşan ve devam ettirebilen insana. Daim olsun. :)

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
427
304
154
101
51
33
31
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Simple Aydan

Aşk! 2019'da şansın sana aşktan yana gülecek! Bugüne kadar aşk konusunda yüzün hiç gülmedi belki de... Sevdiğin kişi/kişiler seni sevemedi, seni sevenleri d... Devamını Gör

Simple Aydan

Hep her testde aşk aşk diyorsunuzda amma olmuyor kardeşim. Neden beni her defasında ümitlendirmek için bu kadar kendinizi zorluyorsunuz? Olmuyor işte olmuyor... Devamını Gör

Pasif Kullanıcı

Aşktan yanaaaaa şansım yoooooook ağlıyoruuuum derdim coook

Orhan Ulusoy

Aile!