Görüş Bildir
Haberler
2016 Yılının En İyi 5 Ücretsiz Kamera Uygulaması

2016 Yılının En İyi 5 Ücretsiz Kamera Uygulaması

Nida Aksu
23.09.2016 - 18:12

1. 2016 Yılının En İyi 5 Ücretsiz Kamera Uygulaması

otoğraf çekmek özellikle de birçok eğlenceli ve kaliteli selfie çekmek bu zamanlarda çok moda oldu. Telefonunuzun kamerası kötü olabilir ancak eğer doğru kamera uygulamasını bulur ve kullanırsanız çok daha kaliteli ve eğlenceli fotoğraflar çekebilirsiniz. Bizde size 2016 yılında ki en iyi ücretsiz 5 kamera uygulamalarını derledik.

1 – Retrica

Listemizin bir numarasında Retrica isimli kamera programı yer almakta. Android markette tam 5 milyondan fazla kullanıcının indirdiği uygulama, gerçekten alanında en iyisi olmayı hak edebilir. İçerdiği bir çok farklı efekt sayesinde fotoğraflarınızı çok daha eğlenceli ve güzel bir hale de getirebiliyorsunuz. Retrica aynı zamanda tek karede fotoğraf çekebileceği gibi zamanlama özelliği ile hızlı bir şekilde size pano oluşturabilecek türden fotoğraflarda çekmenize yardımcı oluyor.

2 – Camera 360

Camera 360 uygulaması listemizin 2. Sırasında yer almaktadır. Android marketteCamera 360 uygulamasını tam 4 milyondan fazla kişinin indirmesi ile kendi alanında üst sıralara çıkmayı kısa sürede başardı. Uzun zamandır markette olan uygulama kullanıcılara fotoğraflarına efektler uygulama farklı şekilde stickerslar ekleme imkanı sunması ile oldukça dikkat çekiyor.

3 – B612 – En İçten Selfiler

B612 gerçekten kaliteli bir kamera uygulaması. Özellikle en büyük avantajlarından birisi de oldukça seri bir şekilde çalışabiliyor olmasıdır. B612Android markette 2 milyonun üzerinde bir indirmeye sahip.

Uygulamada zamanlayıcı özelliği, kısa 3 – 6 saniyelik videolar çekme ve birçok farklı filtre ayarı bulunmaktadır. Aynı zamanda filtreyi kaybettiğinizde de rastgele butonu sayesinde en sık kullandıklarınızı size sunmaktadır.

4 – Camera FV-5 / Lite

Camera FV-5 kamera uygulamaları arasında gerçekten kendisini farklı kılan bir uygulama diyebiliriz. Diğer uygulamaların aksine Camera FV-5 uygulaması daha çok ayarlama yapmayı seven kullanıcılar için güzel bir seçenek olabiliyor. ÇünküCamera FV-5 uygulamasında kullanıcılar pozlama değerlerini ayarlayarak resim çekebiliyorlar.

5 – Camera 51

Listemizin son sırasında ise Camera 51 isimli uygulama yer almaktadır. Bu uygulama ise çoğu kullanıcı tarafından henüz keşfedilmemiştir. Özellikleri bakımından ise çabuk odaklama ve otomatik odaklama yeteneği bulunan uygulama özellikle düşük model telefon kullanıcıları için de çok çekici bir hale geliyor.

Kaynak: http://www.birincele.com
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın