Görüş Bildir
Haberler
2015 Yılının En Çok Beklenen 5 Oyun!

2015 Yılının En Çok Beklenen 5 Oyun!

egecetinoglu
28.08.2015 - 15:37

En Çok Beklenen 5 Oyun!

Merhaba oyunseverler! İşte 2015 yılının en çok beklenen 10 oyunu listesi karşınızda!

5. Rocket League

Rocket League, arabaların yer aldığı bir futbol oyunu. Ve bu oyun için biraz geç kaldık. Steam'de şuan 10TL ödeyerek oyunu edinebilirsiniz. Ama düşük sistemlere önermiyorum, çok kaliteli çok :)

4. Call of Duty: Black Ops |||

Efsane seri devam ediyor! Infinity Ward ve Activision ikilisi yine muazzam bir oyunu sunuyor bize. Transformers'tan esinlenen yapımcılar, AW gibi robotik ve geliştirilebilir silahlar ve malzemeler eklemiş. Tabii yine düşük sistemlere önermiyorum.

3. Stranded Deep

Kapalı betaya çıkan bu oyun, lüks bir hayat süren bir adamın uçaktayken adaya düşmesi ile zincirleme yaşanan hayatta kalma olayları. Oyunun grafikleri, kapalı betaya göre gerçekten çok iyi ve çok ayrıntılı bir oyun.

2. PAYDAY 3

Efsane oyunumuz, 4 arkadaşın para hırsıyla yanıp tutuşup banka soymaya karar vermesiyle başlıyor. Bu suç serüveninde gerçekçiliğe, çok önem verilmiş. Overkill Software'in 3. oyunu, henüz piyasada değil.

1. Outlast 2

Eee... Birazda korku, öyle değil mi? Kalplerinizi durduracak korku oyunu Outlast, 2015'in sonlarına doğru çıkacak, yeni atmosfer, yeni konu ve tabiki yeni bir sistem sizi bekliyor...

Oyunlara bakarsanız, artık sistemlerin güncellenme vakti, görüşmek üzere :)

İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın