Görüş Bildir
Haberler
2014 Oscar Ödül Töreninde Kim Ne Giydi?

etiket 2014 Oscar Ödül Töreninde Kim Ne Giydi?

selin damla
11.03.2014 - 16:46 Son Güncelleme: 11.03.2014 - 18:09

1. 2014 Oscar Ödül Töreninde Kim Ne Giydi?

Bu haftaya damgasını vuran Oscar Ödül Töreninden bahsetmek de fayda görüyorum. Kimilerimiz için, sezon trendlerini doğru yansıtan hanımlar ve beylerin şıklık yarışı bizlere özel günlerimiz için kılavuzluk etmektedir. Kırmızı halıda her sene olduğu gibi merakla bekleyen gözlerimiz, yıldızların göz kamaştıran geçişleri ile adeta büyük bir moda defilesine dönüşüyor.

Aslında orijinal adı “Sinema Sanatları ve Bilimleri Akademisi” tarafından verilen Oscar, 1929 yılından beri dünyada tek bilinen film ödülleridir. Bu yılki töreni, Soçi Olimpiyatları’ndan dolayı her zaman ki tarihini bir hafta sonraya ertelemek zorunda kalınan tören, geç de olsa yapıldı. Bir filmin aday gösterilebilmesi için en az 40 dakikadan uzun olması ve ABD Los Angeles sınırları içerisin de paralı gösteriminin 1 hafta gösterilmesi şartıyla yapılmış olması gerekmektedir. O kadar kolay Oscar vermediklerini eklememiz gerekir ki, akademi üyesi olan 5830 üye ile değerlendirmeler yapılıp oylar verilir. 86. Oscar Ödülleri gecesin de komedyen Ellen Degeneres ve Jim Carrey’in espirileri ile konuklara eğlenceli vakit geçirten ikilinin sunduğu organizasyon da her yıl da olduğu gibi Los Angeles’da düzenlendi. Ödülleri merak edenler için kısa bir hatırlatma yapmakta fayda görüyorum; en iyi film ödülü’nü 12 Yıllık Esaret alırken, en iyi erkek oyuncu ödülü’nü Matthew McConaughey de ilk oscar heykelciğini bu sene almayı başarır. En İyi Kadın Oyuncu Ödülü’nü ise Cate Blanchett’ın aldığı gece de Oscar’ın “Yerçekimi” ne daha fazla dayanamadığını söylemeliyiz 7 dalda aldığı ödülle Yerçekimi geceye damgasını vuran filmin ardından 10 dalda aday gösterilen American Hustle ise şaşırtıcı bir şekilde eli boş gitti.

Kırmızı Geçitten Dedikodular..

Geceye katılanlar arasında Anne Hathaway  Gucci elbisesi ile sadeliği tercih etti . Üst kısmı parlak taşlar ile süslü olup saç kesimini ön planda tutmuş olan aktris çok zarifti.

Jennifer Lawrence, turuncu peplum bir Dior elbise ve Ferragamo clutch bir çanta ile olduğundan farklı bir görünüm içerisindeydi.

Lupita Nyong’o,ten rengini ön plana çıkaran muhteşem piliseli uçuk mavi Prada elbise ile tüm dikkatleri üzerine topladı.. Fred Leighton takıları ile aksesuarlarını tamamlamıştı.

Giambattista Valli Haute Couture koleksiyonundan bir elbise tercih eden Penélope Cruz,  Jimmy Choo ayakkabılar ile kombinlediği kıyafetin de trend olan pembeyi yakalamış ama  her zamanki şıklığını yakalayamamıştı.

Ünlü modacılardan Alexander McQueen elbisesi seçen Sandra Bullock, Lorraine Schwartz mücevherleri ile asil görünüyordu.

Angelina Jolie, Elie Saab elbisesi ve Salvatore Ferragamo topuklu ayakkabıları ile pudra tonlarında ışıltılı elbise tercih eden yıldız, daha kapalı bir elbisenin ardın da çok şık görünüyordu.

Sadeliği ile göz dolduran Amy Adams safir renkte Gucci elbisesi ile Tiffany & Co. takılar ile kombinlerken, Christian Louboutin ayakkabıları ile gece de çok konuşulan isimler arasında oldu.

Bir diğer favori isim ise pudra rengi tercih eden yıldızlardan Cate Blanchett‘tı. Armani Privé elbisesi ve Chopard mücevherlerini kullanan yıldızın şıklığındaki mütevazılık her halinden belli oluyordu. Bir kez daha Oscar sahibi olan aktris hepimizi büyüledi.

Farklı bir şıklık içerisinde olan Kate Hudson Atelier Versace beyaz elbisesi ve Neil Lane mücevherleri ile kırmızı halının kadını seçilmeyi bizim gözümüzde başardı.

Sizler için yorumladığımız bazı ünlülere bir göz atıp siz de kendi en şık kırmızı halı kadınını seçebilirsiniz.Bu sene ki son Oscar dosyasını, sonraki konumuz olan Oscar Partisi kıyafetlerinden söz edip sayfayı kapatacağız.. Oscar Sonrası kıyafetlerini değiştiren baylar bayanları bakalım beğenecek misiniz?.

Kaynak: http://www.dunyamodasi.net/2014-oscar-odul-toreninde-kim-ne-giydi.html

İçeriğin Devamı Aşağıda

2.

2.
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın