Görüş Bildir
Haberler
2014 Model Şahin Ve Doğan Slx Modelleri (Holland Car Docc)

2014 Model Şahin Ve Doğan Slx Modelleri (Holland Car Docc)

Meraklı Penguen
08.05.2014 - 17:21 Son Güncelleme: 08.05.2014 - 18:34

2014 Model Şahin Ve Doğan Slx Modelleri (Holland Car Docc)

Geçtiğimiz yıllarda Holland Car yaptığı en sağlam araba araştırmasında en sağlam arabanın Türk Doğan ve Şahin model arabalarının olduğunu ortaya çıkarmıştı. Bunun üzerine hemen işe koyulan Hollandalı firma bildiğimiz üzere ülkemizde 1986-2002 yılları arasında üretilen ve satışa sunulan Doğan ve Şahin modellerinin patentini Tofaş’tan almıştı.

Tofaş’tan Doğan ve Şahin modellerinin patentini aldıktan sonra bu modelin ismini Docc olarak değiştiren Holland firması 2002 yılında aldığı patent ile 2005 yılından itibaren yeni Doğan Slx ve Şahin yeni adıyla Docc marka otomobiller i üretmeye başladı. 2010 yılına kadar ürettiği bu otomobilleri Etiyopya başta gelmek üzere çeşitli Afrika ülkelerine satan Holland Car firması, arabanın bir çok ülkede satış patlaması yaşaması üzerine üretimini ilerleyen yıllarda da devam ettirdi.

Ülkemizde bir çok tutkunu bulunan Tofaş Doğan Slx ve Şahin otomobil modellerinin 2014 serilerinin ülkemizde de satışa sunulmasını bekleyen büyük bir kitle var. Öyle ki modifiyeli Doğan Slx ve Şahin modelleri ni arabanın üretiminin sona ermesine rağmen yollarda sık sık görmekteyiz. Holland Car firmasının Tofaş’tan patentini aldığı bu otomobillerin Türkiye pazarında satılmaması da ayrı bir üzüntü kaynağı. Umarız Hollan Car firması yeni üretilen Doğan Slx ve Şahin modeli Docc otomobiller için Türkiye’deki bu geniş hayran kitesini farkeder ve Türkiye pazarına açılma kararı alır. Geçtiğimiz sene satışa sunulan 2013 model Doğan Slx ve Şahin modeli Docc marka otomobilin satış fiyatı 25.000 TL civarı bir fiyata tekamül ediyordu.

Kaynak: http://www.meraklipenguen.com/2014-mo...
İçeriğin Devamı Aşağıda
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
3
2
2
1
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın