Görüş Bildir
Haberler
2014 İlkbahar Makyaj Modası

etiket 2014 İlkbahar Makyaj Modası

Pegarose
31.01.2014 - 12:35 Son Güncelleme: 13.05.2022 - 16:43

2014 İlkbahar Makyaj Modası

2014 İlkbahar'ında nasıl makyaj yapacağız?

Ünlü moda tasarımcıları 2014 İlkbahar Yaz koleksiyonlarını tanıtırken, hangi makyaj stillerinin önümüzdeki ilkbahar ve yaz moda olacağının da sinyallerini verdi.

Hangi tasarımcı hangi makyaj trendini öneriyor?

İşte 2014 İlkbahar makyaj trendleri…

Alexandre Vauthier kırmızı rujun tüm ihtişamını meydana çıkaran harika bir makyajla koleksiyonunu tanıttı. Bu makyajı uygulamak için dudaklarınıza mat kırmızı ruj sürün ve gözlerinize belli belirsiz koyu kahverengi bir kalem çekin.

Stephane Rolland ilkbahar yaz koleksiyonunu tanıtmak için iddialı bir makyaj seçti. Davetlerde, düğünlerde ve kutlamalarda harika görünmek için dumanlı göz makyajı ve kiremit tonlarda ruju birleştirebilirsiniz.

Jean Paul Gaultier maviyi ve siyah tonlarını birleştirerek yoğun bakışlar yaratmayı başarmış. Bu makyajı ünlü tasarımcı gibi kırmızı bir rujla tamamlayarak tüm bakışları üzerinize çevirebilirsiniz.

Jean Paul Gaultier kadar cesursanız, siz de yaz döneminde parlak mavi tonlarını gözlerinizde kullanabilirsiniz.

Giambattista Valli, eyelinerın önümüzdeki yaz sezonunda da bir hayli revaçta olacağını gösterdi. Gözlerinizle daha tutkulu ve şehvetli bakışlar yaratmak istiyorsanız, kuyruklu eyelinerlar tam size göre.

Elie Saab ilkbaharın romantik tonlarından esinlenerek yarattığı makyajında genellikle pastel tonlar kullanıyor. Eğer doğal makyajdan yanaysanız, siz de ilkbahar ve yaz döneminde bu tonları tercih edebilirsiniz.

Christian Dior dudaklarda kırmızının en güzel tonu olan bordoyu kullandı. Gözleri kırmızı farla meydana çıkaran ünlü lüks moda markası, bu makyajla tutkulu kadınlara sesleniyor.

Chanel her zaman ki gibi iddialı tavrını makyajında da kullanıyor. Metalik renklerin moda olacağı yaz döneminde siz de göz altlarınıza metalik eyeliner kullanabilirsiniz. Tabii bu kadar kalın olmaması şartıyla.

Atelier Versace metalik renklerin ön plana çıkacağını vurguluyor. Özellikle yazın çok fazla karşılaşacağımız maviyi göz pınarlarında kullanarak enerjik bir görüntü yaratıyor.

Dumanlı göz makyajının tüm ihtişamını yansıtan Armani Prive, gözleri ön plana çıkaran bu stili kullanırken dudakları nude tonlarında bırakmayı tercih etmiş.

Kaynak: http://www.pegarose.com/2014-ilkbahar...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın