Görüş Bildir
Haberler
20.20 Saat Anlamı Nedir? İç Sesinize Kulak Verin: Haklı Çıkabilir!

20.20 Saat Anlamı Nedir? İç Sesinize Kulak Verin: Haklı Çıkabilir!

İç sesinize ne kadar kulak veriyorsunuz? Bu aralar içinizdeki sürekli aynı şeyi söyleyen bir şüphe olabilir. 20.20 saatini görmek ise bu şüphelere bir kulak vermeniz gerektiğini söyler. 20.20 ayrıca kararsız kaldığınız zamanlarda evrenin size gönderdiği bir mesajdır. Gün içerisinde denk geldiğiniz çift ve ters saatler evrenin bizimle iletişim kurmasında en etkili yöntemlerden birisidir. 20.20 saati de en sık denk geldiğimiz çift saatlerden birisidir. Peki 20.20 görmenin anlamı nedir? 20.20 saatini görmek ne anlama gelir? Numerolojide 20.20'nin anlamı nedir? 

Gelin birlikte 20.20 saatini detaylıca inceleyelim...

İçeriğin Devamı Aşağıda

20.20 Saat Anlamı Nedir?

20.20 Saat Anlamı Nedir?

20.20 saati bazı konularda özgürleşeceğiniz, sıkıntılarınızı geride bırakacağınız, bazı konularda ise daha dikkatli olmanız gerektiği anlamına gelir. 20.20 saatinin anlamı aynı zamanda kariyerinizde çok güzel gelişmeler yaşayacağınızdır. 

20.20 saati bir çift saattir. Çift saatlerin anlamları ise bu kadardan ibaret değildir. Çift saatler mutluluk, aşk, huzur, heyecan gibi birçok konuda mesajlar içerir. Gelin şimdi daha detaylı bir şekilde 20.20 saatini inceleyelim. 👇🏻

20.20 Aşk Anlamı Nedir?

20.20 Aşk Anlamı Nedir?

Bu saati gören kişilere evrenin mesajı çok net: dikkatli olun. Sağlıklı giden bir ilişkiniz, başarılı devam eden bir kariyeriniz varsa buna sahip çıkmak için elinizden geleni yapın.

Siz çaba sarf ettikçe hiç beklemediğiniz yerlerden müjdeler gelmeye başlayacak! Yolunda gitmeyen durumlar varsa, bırakın yolunda gitmesin. Hayat size çok daha güzel kapılar açacak! Evet dostlar, bazen de bu bakış açısına sahip olmak gerekir. Kendinizi gereksiz yorduğunuz zamanlarda bir sonuç elde edebildiniz mi? Bir de akışına bırakmayı deneyin o zaman!

  • Eğer ilişkinizde bazı ufak tartışmalar varsa bunun büyümemesine, birbirinizi kırmamaya özen gösterin. 

  • Bu saatten itibaren eskiye dönüşler yaşanabilir. Eski sevgilinizden bir 'özledim' mesajı alabilir, duygularınızda bir karmaşa yaşayabilirsiniz...

20.20 Ne Demek? Tek kelimeyle: Özgürlük

20.20 Ne Demek? Tek kelimeyle: Özgürlük

İçinden çıkılamaz bir duruma girdiğinizde, kendinizi sıkışmış hissettiğinizde kafanızı kaldırdınız ve o saati gördünüz: 20.20. Böyle anlarda 20.20 saatini görmek özel bir anlam taşıyor. İçinizdeki tüm sıkıntılardan kurtulacağınızı, prangalarınızı geride bırakacağınızı ifade ediyor. Zihninizin ve bedeninizin kontrolü tamamen sizin elinizde. 

  • Size karşı yapılan hoşlanmadığınız tavırlara bir son diyeceğiniz, kendinizi gerçekleştireceğiniz bir döneme giriyorsunuz. Tadını çıkartın!

20.20 Saat Anlamı Nedir?

20.20 Saat Anlamı Nedir?

20.20 saatinin anlamı bundan ibaret değil elbette. 20.20 saatinin anlamı, aslında kişinin içinde bulunduğu duruma göre de değişiyor. Yani siz evrenden nasıl bir mesaj bekliyorsanız, evren size o yönde sinyaller veriyor. Bu durumda yapmanız gereken saatlerin ve dünyanın dilini okumayı öğrenmek.

  • Eğer kötü alışkanlıklarınızdan kurtulup yeni bir yaşam kurmak istiyorsanız bunun tam zamanı! Emeklerinizin karşılığını alacağınız, mutluluktan zaman kavramını unutacağınız bir dünya sizi bekliyor.

20.20 Saati Kariyeriniz İçin Neler Söyler?

20.20 Saati Kariyeriniz İçin Neler Söyler?

Bu saate denk gelen kişilerin emeklerinin karşılığını alacağını söylemiştik. Ancak bu biraz zorlayıcı olabilir. Özellikle iş arkadaşlarınız tarafından zorlanabilirsiniz. Bu durumda yapmanız gereken şey kendi sınırlarınızı belirlemek ve korumaktır. Eğer siz kendinize değer vermeye başlarsınız, etrafınızdaki kişiler de size değer vermeye başlayacak.

İşinizde şimdilik köklü değişiklikler görünmüyor. Yalnız ufukta birtakım olumlu gelişmeler var. Bu dönemde patronunuzla yakın bir iletişim kurabilir, fikirlerinizle kendinizi ön plana çıkartabilirsiniz. Bu gelişme sayesinde de işiniz hakkında hissettiğiniz olumsuz düşünceler bir bir ortadan kaybolacak!

İçeriğin Devamı Aşağıda

20.20 size bolluk ve bereket dolu bir gelecek vadediyor!

20.20 size bolluk ve bereket dolu bir gelecek vadediyor!

Her ne kadar ikili ilişkileriniz konusunda olumsuz mesajlar içerse de maddi konuda güzel mesajları var 20.20'nin. Kariyerinizde yaşayacağınız olumlu gelişmelere ek olarak kazancınızda da bir artış olacağını söyleyebiliriz. Bu gelişme ise sadece maaşınızda olmayacak. Yaptığınız veya yakın zamanda yapacağınız bir yatırımdan büyük kazançlar elde edeceksiniz. Yalnız bu kazancı iyi değerlendirmekte fayda var. 

  • Har vurup harman savurmamaya dikkat edin!

20.20 Saati Hangi Tarot Kartıyla İlişkili?

20.20 Saati Hangi Tarot Kartıyla İlişkili?

Çift ve ters saatler bazı Tarot kartlarıyla ilişkilidir. Bu kartların anlamlarını da taşırlar. 20.20 saatinin bağlı olduğu kart ise Judgement (Mahkeme) kartıdır. Bu kart ise sizlere artık değişimden korkmamanız gerektiğini söyler. Aileniz ve sevdiklerinizin desteğiyle kurduğunuz yeni dünyada çok güzel gelişmeler sizi bekliyor. 

Eski acılarınızı, korkularınızı, aldığınız yanlış kararların pişmanlıklarınızı geride bırakma zamanı geldi. Bu saatle birlikte yeni kararlarınızı uygulamaya koyun ve gerisini evrene bırakın. O işini biliyor.

Numerolojide 20.20 Ne Demek?

Numerolojide 20.20 Ne Demek?

Numerolojide 20.20 saatini incelemek için iki yöntem bulunur. Öncelikle rakamları tek tek ardından toplam rakamı incelemek gerekir. 

  • 2 rakamı, en yüksek enerjiye sahip rakamdır. 20.20 saatinin içerisinde iki kez başta yer alması ise enerjinin doruklarda olduğunu gösterir. Yani, evren sizin için elinden geleni yapıyor!

  • 0 rakamı, ilahi gücü temsil eder. Yokluk içerisinde varlık demektir. 0 rakamı içerisinde bulunduğu sayının enerjisini sıfırlamaz, aksine yükseltir.

Numerolojide 20.20 Başka Neyi İfade Ediyor?

Numerolojide 20.20 Başka Neyi İfade Ediyor?

Numerolojinin diğer anlamlarına ulaşabilmek için 20 ile 20'nin toplamı olan 40 sayısına bakmak gerekiyor. 40 sayısının anlamları ise şu şekilde:

  • Kararsız kalınan zamanlarda kişi kendisine güvenmeli.

  • Stresli zamanlarda kişi derin bir nefes alıp kendisini akışa bırakmalı.

  • Kişi çekincelerinden kurtulup iç gücünü keşfetmeli.

20.20 saati gezegenlerin en etkileyicisinin enerjisini taşıyor!

20.20 saati gezegenlerin en etkileyicisinin enerjisini taşıyor!

Jüpiter öyle bir enerjiye sahiptir ki bolluğa, neşeye, zevke ve zenginliğe güç verir. Enerjisi altına aldığı her şeye bir bolluk ve bereket katar. Jüpiterin enerjisinden yararlanabildiğiniz zamanlarda, örneğin 20.20 saatinde, size bir şans eli uzatır. 

Jüpiter aynı zamanda varlık, zenginlik ve sadakate işaret eder. İçinde bulunduğunuz duruma dair şüpheleriniz varsa Jüpiter, sizin haklı olduğunuzu fısıldar. Bu sebeple Jüpiter'e denk geldiğiniz zamanlarda neler hissettiğinize odaklanmakta fayda var!

Gezegenlerin belki de en etkileyicisi Jüpiter, mitolojide tanrıların babası olarak nitelenir. Öyle güçlü bir etkiye sahiptir ki göklerin tanrısı olarak tanınır. Ancak emin olun, onu asla sinirlendirmek istemezsiniz. Siz siz olun, bu aralar attığınız adımlara dikkat edin!

İçeriğin Devamı Aşağıda

20.20 saatini gören Balık burçları dikkat!

20.20 saatini gören Balık burçları dikkat!

20.20 saatinin Jüpiter'in enerjisini taşıdığından bahsetmiştik. Jüpiter ise Balık burcunda yöneticidir. Yani bu saate denk gelen Balık burçları için birkaç tane daha uyarımız var!

Balık burçları her daim iyilik peşinde koşan burçlardır. Ancak bu kadar fazla iyilik yapmak kişinin kendisini bir kenara atmasına sebep olabilir. Özellikle balık burçları bu dönemde biraz daha kendilerine yatırım yaparsa çok güzel sonuçlar elde edeceklerdir. 

20.20 Astrolojik Yorumu

Bu saatin hangi burçla ilişkili olduğundan bahsettik. Fakat saatler sadece bir burcu değil, her burcu etkiler. 20.20 saatini gören burçlar ise Jüpiterle bağlantılarını kontrol edebilirler. Yani eğer Jüpiter sizin 3.evinizdeyse aile içi iletişimlerde birtakım farklılıklar yaşayabilirsiniz. 

Peki siz bu saate denk geldiğinizde neler yaşadınız? En çok hangi saatlere denk geliyorsunuz? Yorumlarda buluşalım!

Bu içeriklerimizi de beğenebilirsiniz.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
6
1
1
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın