Görüş Bildir
Haberler
Son Dakika: 2 Aralık Koronavirüs Tablosu Açıklandı! Bugün Koronavirüs Vaka Sayısı ve Vefat Sayısı Kaç Oldu?

Son Dakika: 2 Aralık Koronavirüs Tablosu Açıklandı! Bugün Koronavirüs Vaka Sayısı ve Vefat Sayısı Kaç Oldu?

Müge Kakşi
02.12.2021 - 20:48

Koronavirüs salgını tüm dünyayı etkisi altına alırken yapılan aşı çalışmalarıyla bir çok ülke normalleşme aşamasına geçmeye başladı. Ülkemizde de aşı çalışmalarının hızla devam etmesi ve en son yapılan tam kapanmayla beraber vaka artışının kontrol altına alınmasıyla birlikte düşüş sürüyordu. Fakat bir süredir paylaşılan koronavirüs tablolarında vaka sayılarında yükseliş görüldü. Peki 2 Aralık koronavirüs vaka sayısı kaç? Koronavirüs vefat sayısı kaç oldu? İşte 2 Aralık günlük vaka sayısı ve koronavirüs tablosu...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Sağlık Bakanlığı, corona virüs için son gelişmeleri ve günlük tabloyu paylaştı. Türkiye'nin günlük koronavirüs tablosu açıklandı. Türkiye'de son 24 saatte 354 bin 385 Kovid-19 testi yapıldı, 21 bin 747 kişinin testi pozitif çıktı, 192 kişi yaşamını yitirdi.

2 Aralık Koronavirüs Tablosu

2 Aralık Koronavirüs Tablosu

Sağlık Bakanlığı, 2 Aralık Corona virüs tablosunu ve aşılamada son durumu paylaştı.

Bakan Koca yaptığı paylaşımda, 'Salgın hayatı değiştirdi, salgın boyunca da değişimler yaşadık. Bu değişimlerden biri aşının bulunmasıyla önlemlerin kısmen esnekleşmesi oldu. Bugün, hayat kalitelerimiz için aşıya çok önem vermeliyiz. Tıpkı, ilk günlerde tedbirlere verdiğimiz önem kadar. Ve dikkatli olmalıyız.' ifadelerini kullandı.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
1
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın