Görüş Bildir
Haberler
2.164.109 abonesi olan Marina JOYCE kaçırıldı mı?

2.164.109 abonesi olan Marina JOYCE kaçırıldı mı?

Kübra Zengin
20.01.2017 - 16:34

Marina JOYCE

Marina:                                                                                                                                                                                            (tanıtım)

Hepinize merhaba arkadaşlar. Beni ilk defa görmüş olabilirsiniz. Neyse, başlıktaki gibi konumuz: Marina Joyce. Bu kız 19 yaşında, 3 senedir makyaj videoları (eğer 2017 yılında bunu okuyorsanız) ve kıyafet videoları çeken kız.

Bu teori ne zamandan beri ortada?

Arkadaşlar, ben bir youtube videosunda öğrendim. Ve bu teori Temmuz'da çıktığını biliyorum. Genelde daha az abonesi olan Marina, bu teorisi ortaya çıkınca araştırmak için çoğu kişi ona abone oldu.

Gerçek olabilecek fikirker:

1. Şizofreni: Bu benim fikrim değil ama bence gayet mantıklı. Şizofreni, ruhsal bir hastalıktır ve insanlar bu hastalığa kapılırsa korkabilir/intihar edebilirler (Ay Allah korusun). Son olarak şizofreni hastaları hep hayal gücünde yaşar.

2.Cin: Korkundan tam anlatamadım. Eminim siz cinlere inanmazsınız. Neyse, bu teorinin tamamı Cin musallat olmaktır. Buraya göre ise Cinler insanlara bir şeyler yapıyor. Ne yaptıklarını tam bilemiyorum.' Bildiğim bir teori daha var, ama o zaten başlıkta yazıyor. Görüşmek üzere!

İçeriğin Devamı Aşağıda

İşte Marina!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın