Görüş Bildir
Dilan Polat, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a Yazdı Ancak Mektubu Göndermedi: ''Tahliye Bekliyorum''
Polat çiftinin avukatı Hüseyin Kaya, Dilan Polat'ın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a mektup yazdığını ancak gönderilmesine karşı çıktığını, bu yüzden de mektubun Erdoğan'a gönderilmediğini anlattı. 10haber'den Miray Tamer'in haberine göre avukat Kaya, MASAK raporunu işaret ederek, ''MASAK değerlendirmesinden sonra diğer suçtan da bütün şüphelilerin tahliye edileceğini düşünüyorum'' dedi.
50 Yılda İlk Kez Görüntülendi! ÖSYM'nin Çöp Bile Çıkmayan Dünyadan İzole Sınav Merkezi'nde Neler Oluyor?
Milyonlarca gencin heyecanla beklediği ve çalıştığı YKS için geri sayım başladı. 8 ve 9 Haziran tarihlerinde gerçekleşecek olan Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) öncesi, ÖSYM'nin dışarıya çöp dahi çıkmayan izole merkezi görüntülendi. 100'ün üzerinde ÖSYM görevlisinin soru kitapçıklarının basımı, paketlenmesi, kontrolü ve sevki için 45 gün boyunca dış dünyadan izole yaşayacakları kapalı merkezde neler oluyor? İşte, detaylar...
Reklam
Timur Cihantimur Olayında Tek Tutuklu Sanıktı: Acılı Ailenin Karara Tepkisi
Ünlü sosyetik doktor Bülent Cihantimur ile Eylem Tok’un oğlu Timur Cihantimur, ehliyetsiz olarak kullandığı lüks aracıyla bir kişiyi öldürdükten sonra annesiyle birlikte yurt dışına kaçmıştı. Anne ile oğulun kaçışına yardım eden ailenin çalışanı Ayşe Ceren Saltoğlu geçtiğimiz günlerde tahliye edilmişti. Kazada hayatını kaybeden Oğuz Murat Aci’nin ailesi karara tepki gösterdi.
Reklam
AK Partili Nihat Zeybekçi, Kısıtlanan İsrail ile Ticareti Savundu: “6 Satıp 1 Aldığımız Ülke”
İsrail’in, Filistin’de yaptığı katliam devam ederken, Türkiye’den İsrail ile gönderilen mallar tartışma konusu olmuştu. Sanayi ve Ticaret Bakanlığı, İsrail ile yapılan ticarete kısıtlama getirildiğini açıklamıştı. AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Ekonomi İşleri Başkanı Nihat Zeybekçi ise İsrail ile ticaretin sürmesi gerektiğini ifade etti.
19 Nisan Cuma Akşamı Kaçırdığın Haberler
Dün akşam gözden kaçırdığınız ya da tüm detayları ile yeniden okuyup 'ne olmuştu ya?' diyeceğiniz haberleri sizler için derledik.İşte 19 Nisan Cuma akşamının gözden kaçırılmaması gereken ve mutlaka okumanız gereken içerikleri...
Reklam
Reklam
Reklam
İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya Duyurdu: İki İl İçin Müfettişler Görevlendirildi
İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, iki il için dikkat çeken açıklama geldi. Twitter hesabından açıklamada bulunan Bakan Yerlikaya, 'Mardin Büyükşehir Belediye Meclisinin açılışında 'İstiklal Marşı’nın okutulmadığına', Diyarbakır Büyükşehir Belediye Meclisinin açılışında ise 'Türk bayrağının kaldırıldığına' ilişkin iddialarla ilgili Mülkiye Müfettişlerimiz görevlendirilmiştir' dedi.
Reklam