Görüş Bildir
Haberler
17 Ocak Hava Durumu Tahminleri: Bugün Hava Nasıl Olacak?

17 Ocak Hava Durumu Tahminleri: Bugün Hava Nasıl Olacak?

Ocak ayının son günlerine ilerlerken yeni haftanın ilk gününde havanın  nasıl olacağı vatandaşlar tarafından merak ediliyor. Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden yapılan son hava durumu tahminlerine göre; bugün Artvin, Kars ve Hakkari çevreleri kar yağışlı diğer bölgeler parçalı bulutlu olması bekleniyor. Gece saatlerinden itibaren ise kıyı Ege, Batı Akdeniz ve Marmara'da sağanak; iç Ege, Batı Karadeniz ve İç Anadolu'nun batısında kar yağışın etkili olması bekleniyor. Peki bugün hava nasıl olacak? İşte detaylar...

İçeriğin Devamı Aşağıda

17 Ocak Pazartesi hava durumu tahminleri vatandaşlar tarafından araştırılıyor. Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son tahminlere göre; bugün ülkemizin kuzey, iç ve batı kesimlerinin parçalı ve çok bulutlu, Marmara'nın güney ve doğusu, Ege, Batı Akdeniz, Batı Karadeniz'in batısı ile Hatay kıyıları, Eskişehir, Kastamonu'nun kıyı kesimleri, Hakkari ve Ardahan çevrelerinin aralıklı yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık olması bekleniyor.

Yağışların Kıyı Ege, Batı Akdeniz kıyıları, Batı ve Doğu Karadeniz kıyıları ile İstanbul, Sakarya ve Kocaeli kıyı kesimlerinde yağmur, yağış alan diğer yerlerde karla karışık yağmur ve kar şeklinde olması bekleniyor. Doğu Karadeniz’in iç kesimlerinin yüksekleri ile Doğu Anadolu’nun güneydoğu kesimlerinin dik yamaçlarında çığ riski bulunuyor.

Rüzgar Kuvvetli Esecek!

Rüzgar Kuvvetli  Esecek!

Bugün rüzgâr; Güneydoğu Anadolu'nun kuzey kesimlerinde kuzeyli, Orta Karadeniz'in iç kesimlerinde güneyli yönlerden kuvvetli (40-60 km/sa) olarak esmesi bekleniyor.

Sıcaklıklar Mevsim Normallerinin Altında!

Sıcaklıklar Mevsim Normallerinin Altında!

Hava sıcaklığının kuzey ve iç kesimlerde mevsim normallerinin 1-3 derece altında, diğer bölgelerde ise mevsim normallerinde seyretmesi bekleniyor.

Zirai Don Uyarısı Yapıldı!

Zirai Don Uyarısı Yapıldı!

Ege ve Akdeniz bölgelerinde kıyılarda hafif, iç kesimlerinde orta kuvvette, yükseklerinde kuvvetli zirai don olayı yaşanması bekleniyor.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın