Görüş Bildir
Haberler
16 Yaşındaki Kız Çocuğuna Pitbulllar Saldırdı: 56 Dikiş Atıldı

16 Yaşındaki Kız Çocuğuna Pitbulllar Saldırdı: 56 Dikiş Atıldı

İstanbul'da komşusuna giden 16 yaşındaki kız çocuğuna pitbull cinsi iki köpek saldırdı. Komşuların yardımıyla kurtarılan ve ağır yaralanan genç kıza 56 dikiş atıldı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

İstanbul Başakşehir’de komşusuna şarj aleti almaya giden 16 yaşındaki genç kıza, pitbull cinsi iki köpek saldırdı. 

Köpeklerin saldırısı sonucunda ağır yaralanarak hastaneye kaldırılan genç kızın vücuduna 56 adet dikiş atıldı.

Köpeklerin genç kıza saldırdığı anlar güvenlik kamerasına yansıdı. 📹

Olay, geçtiğimiz günlerde Başakşehir Şahintepe Mahallesinde meydana geldi. İddiaya göre, 16 yaşındaki M. D. evinin bulunduğu sokaktan çıktı ve yan sokaktaki komşusundan şarj aleti almaya gitti.

Genç kıza başka bir komşusunun pitbull cinsi iki köpeği saldırdı. Köpeklerin saldırısından mahallelinin yardımıyla kurtarılan genç kız Başakşehir Çam ve Şakura Şehir Hastanesi’ne kaldırıldı.

Saldırı sonucunda vücudunun çeşitli yerlerinde ağır yaralar oluşan genç kıza 56 dikiş atıldı. Köpeklerin 16 yaşındaki M.D’e saldırdığı anlar ise güvenlik kamerası tarafından kaydedildi.

Saldırı sonrasında polis ekiplerinin müdahalesi ile çevreye zarar veren iki pitbull cinsi köpek çevre güvenliği alındıktan sonra, sakinleştirilerek sahibi Zeynep Bestan’ın eşliğinde Başakşehir İlçe Rehabilitasyon Merkezine götürüldü.

'Kızın durumu perişan'

Köpek seslerini duyup dışarı çıktığını söyleyen mahalle sakini Mikail Akgün, “Hemen köpeğe koştum. Köpeklerin azgın olduğunu biliyorduk. Komşu ile oğlu olmasaydı köpekler kızı öldürürdü. Kızın durumu perişan. Günde iki sefer pansumana gidiyor” ifadelerini kullandı.

Başka bir pitbull saldırısı haberi de geçtiğimiz günlerde Bursa'dan gelmişti 👇

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
ayda52464065

Hem pitbull lar hem başıboş köpekler sokaklardan toplanmalı. Sokağın kedisi kuşu olur ancak herbiri 50-60 kg olan 10'ar kişilik sürüler haline gelebilen kang... Devamını Gör

Mert Küçük

Şu köpeği besleyip ağızlık takmadan gezdiren OROSPU ÇOCUKLARI için bir şey yapılır mı? Sanmam.

Pasif Kullanıcı

Sadece pitbull cinsi köpekler değil sokak köpekleri de yeri gelince gayet saldırgan olabiliyor. Aşırı duyar kasmaya gerek yok. Hayvan dostlarımız diyorsun... Devamını Gör

Mr.Hate

@murat Tekin Yobaza ne anlatıyon kardeşim? Anlar mı yobaz? Pitbulldan bile daha tehlikeli beyinsiz bir yobaz işte... nefesini tüketmeye deymez!