Görüş Bildir
Haberler
18 Ocak Yengeç Dolunayının Burçlara Etkisi Nedir? 18 Ocak 2022 Yengeç Burcunda Dolunay...

18 Ocak Yengeç Dolunayının Burçlara Etkisi Nedir? 18 Ocak 2022 Yengeç Burcunda Dolunay...

Günlük burç yorumları okumak burçlara inanan inanmayan herkesin rutini haline gelmiştir. Astroloji haritası her gün farklı bir mesaj verir. Burç severler ise bu durumda dikkat etmesi gereken veya yapması gerekenleri günlük burç yorumlarına göre planlar. Hal böyle olunca astroloji uzmanları burada devreye giriyor. Peki 18 Ocak Salı günü burç haritanız neler gösteriyor? Hangi burç nelere dikkat etmeli? 18 Ocak 2022 Yengeç dolunayının burçlara etkileri nelerdir? Astrolog Özlem Recep tarafından kaleme alındı. İşte koç, boğa, ikizler, yengeç, aslan, başak, terazi, akrep, yay, oğlak, kova, balık burçlarına 18 Ocak 2022 yengeç dolunayının etkileri...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Astroloji uzmanları günlük, haftalık ve aylık verileri burç severler ile paylaşıyor. Gökyüzünün etkisi bugün içgüdüler çalışsa bile yanıltabiliyor diyor. Peki 12 ayrı burçta neler oluyor? 18 Ocak Yengeç Dolunayının gökyüzü koşullarını ve burçlarınızı neler bekliyor, Gökyüzü  ve gezegenler bize neler fısıldıyor. Yengeç dolunayı  kimlere neleri verecek?  İşte 18 Ocak koç, boğa, ikizler, yengeç, aslan, başak, terazi, akrep, yay, oğlak, kova, balık burçlarının yengeç dolunayında etkileri nedir? Astrolog Özlem Recep cevaplıyor...

Yengeç Dolunayında Hesaplaşma

Yengeç Dolunayında Hesaplaşma
  • Dolunay Yengeç Burcuyla  18 Ocak Salı günü 02:47 sularında gerçekleşecek, etkilerini önümüzdeki 15 gün derinden hissedeceğimiz Yengeç Burcu Dolunay'ı etki edecek.

  • Yengeç Dolunayıyla birlikte 2020 yılının

  • başından bu yana etkilendiğimiz pek çok konuyla adeta hesaplaşma, hakkın hakka teslim

  • edildiği karşılaşmalar ve tesadüfi haberler alacağız.

  • Evim, yuvam, ailem, annem teması hakimken, ailemizdeki

  • düzene karışanlardan tutunda, evliliğin içerisinde huzursuzluk vermeye çalışan kişilerle ilgili bir döngü yaşayacağız.

  • İkili ilişkiler sınavdan geçerken, bizden saklananlar gözler önünde olacak..

  • Hukuksal süreçlerle ilgili yarım kalmış davalarınız hızlı bir

  • şekilde çözüme ulaşacağı önemli bir döngü yaşayacağız.

  • Sağlık açısından çocuklarımıza ve hamile yakınlarımız varsa dinlenmesi

  • ve beslenmesine ekstra önem vermeli, covid'in en artış yaptığı

  • bir dönemin içerisinde bulunuyor olacağız. Ayrıca

  • kemik, diş ve deri, pıhtı ve kalp rahatsızlıklarına dikkat edelim ve

  • yakınlarımız böyle bir şeyler içerisinde olursa hemen yanlarında olalım.

  • Askeri hareketlenmelerle ilgili önemli bir hafta olabilir, birlik beraberlik içerisinde olup Asker ve Polislerimizi korumak için Fetih suresi okuyalım.

  • Bu hafta trafikte hız yapmamaya, iletişim kazalarına,

  • internet alışverişinde dolandırılmalara, elektronik aletlerdeki hasarlara, uçak yolculuklarında bavul kaybetme, uçağı kaçırma gibi olaylarla karşılaşabiliriz.

Koç Burcu Yorumu

Koç Burcu Yorumu

Kariyer Konusunda bir dönüm noktasında olacaksınız. Tamam mı devam

mı kararı alacaksınız. Eviniz ve iş yeriniz arasındaki dengeyi dengelemekte

zorlanabilirsiniz. İş yerinizde yaşadığınız zorluklar ve hayal kırıklıkları

Şubat ortasıyla birlikte yön değiştirebilir biraz sabır. Aile ve aile kökeninizdeki akrabalarınızın size ihtiyacı olabileceği bir döngüden geçiyor olabilirsiniz. Bir kısım Koç burçları başka ülke yada şehre yerleşmek için görüşmeler yapıyor olabilirken, bir kısmı hukuksal konularla ilgili hararetli zamanlar yaşayabilir Sosyal çevrenizdeki arkadaşlarınıza, yatırımlarınıza, elektrik elektronik aletlerinde eğer bu hafta arıza var ise bunu şimdiden ertelemeden biran önce çözümlemeniz gerektiğini de hatırlatalım.

Boğa Burcu Yorumu

Boğa Burcu Yorumu

Önemli bir eğitimi tamamlama ya da sınavları verdiğiniz günlerden geçiyor olabilirsiniz. Kısa seyahatler ve yolculuklar yapabilirsiniz. Seyahatleriniz sırasında olası bavul kaybetme ya da  hırsızlıklara çok dikkat etmelisiniz. Kalbi boş olan Boğa burçları uzun zamandır haber alamadığı eski flörtlerden bu hafta haberler alacak.  Geçmişten kalan davalarınızın çözüme ulaşacağı ya da haberler alacağınız bir döngüde de olabilirsiniz. Özellikle iş yerinde kayıtlarınızı yedeklemenizi bu hafta öneriyorum. Uzun süredir iş yerinizde zaten bir sıkışma baskılanma yaşarken birde üzerine şuan yaşanılan merkür retrosunun eklenmesiyle kapanmayan konuları tekrar önünüze getirecektir. Ani tepki vermemeye dikkat edin.

İkizler Burcu Yorumu

İkizler Burcu Yorumu

Bu hafta finansal konularda gelen maddi kaynaklar olduğu gibi bir o kadar giden bir enerji sizinle birlikte olacak gibi görünüyor. Evli olan İkizler burçları eşleriyle birbirlerine kenetlendiği ve birbirlerine özel vakti biraz daha fazla ayıracağı

zamanlardan geçerken, zihinlerindeki tamam mı devam mı soruları belki de bu hafta çözüm bulabilir. Eğitim, öğretim, yurtdışı ve hukuksal konularla ilgili yarım

kalan projelerinizi tamamlamak ve bu konulardan haklarınızı almak için gökyüzü sizi destekliyor. Eşinizin ailesiyle olası küslüklere dikkat..

İçeriğin Devamı Aşağıda

Yengeç Burcu Yorumu

Yengeç Burcu Yorumu

Bu hafta sağlığınıza oldukça dikkat etmelisiniz, çünkü Dolunay Yengeç burcunda gerçekleşecek ve sizi yoracak. Evliliğinizle ilgili özellikle boşanma döngüsü geçirenler tamam mı devam mı kararı alacaklar. Retro enerjilerle birlikte tez canlı hareket etmemek oldukça önemliyken, eskiden kalan problemleri karşılıklı çözmek için fırsatlarınız bulunuyor. Eşiniz zaten ameliyat ve olası sağlık sıkıntıları içerisinde de zorlanıyor olabilir. Borçlar ve banka kredilerinde bu hafta temkinli adımlar atmalı, ödeyemeyeceğiniz zorlukların içerisine kendinizi atmamalısınız. Bu hafta gerçekleşen Dolunay'ın bir diğer konusuysa sizin için kim dost kim düşman karşınızda olacak.

Aslan Burcu Yorumu

Aslan Burcu Yorumu

Çalışma hayatınızda gerçekleşen önemli bir değişim döngüsü sizi bekliyor olabilir. Takım arkadaşlarınızın açık düşmanlıklarıyla uğraşmak ve gerçek yüzlerini fark ettiğiniz süreç içerisinde sakin kalmanız oldukça önemli görünüyor. Evinizin satılması ya da kiracınız bulunuyorsa kira problemleriyle uğraşma gibi bir döngü sizi bekliyor olabilir. Yakınlarınızın sağlığı ve hastane işleriyle koştururken, evcil hayvanınız bulunuyorsa onun da sağlığına çok dikkat etmeniz gereken bir döngüden geçmektesiniz. Hayatınızdaki kişiyle ben sen kavgaları içerisinde bulunmak belki de ihtiyacınız olan desteği az görmek bu hafta sizi yorabilir. Bu hafta kendinize hediye alın eminim ki kendi değerinizi hatırlatmak ruhunuza çok iyi gelecek.

Başak Burcu Yorumu

Başak Burcu Yorumu

Sizin için Aşk haftası.. Kalbi boş olanlar geçmişten gelen kişilerle haberleşirken retro da gelen retro da gider sözünü unutmamanız gerektiğinin altını çiziyorum ve bu gelen kişinin gerçek yüzü sizin hiç de bildiğiniz gibi olmadığını da söylemek istiyorum.. Aldatılmalarla karşılaşabilirsiniz, dikkatli olmalısınız. Çürümüş bir beraberliğiniz varsa noktalandırabilirsiniz. Birbirine kenetli olan evliliklerse etkilenmeyecek, onlar eskiden dizlerinin titrediği döngülere geri dönecek. Bu hafta çocuklarının sağlığıyla ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz. Sinir sitemi ve kazalara dikkat etmenizi öneriyorum.

Terazi Burcu Yorumu

Terazi Burcu Yorumu

Kendinizi ıssız hissettiğiniz bir süreçten geçiyor olabilirsiniz. Aile büyüklerinizin sizin desteğini beklemesi, iş konusunda yaşanılan belirsiz konular ve tamamlanma enerjisi içerisinde olmanız muhtemel. Eski aşklardan görüşmediğimiz yakın arkadaşlarınızdan geri dönüşler alabilirsiniz. Uzun zamandır hamile kalmak isteyip kalamayanlar içinde hazırlık döngüsü diyebiliriz, doktor kontrolünde olmanız sizin için ayrıca önemli. Bitiremediğiniz projeler var ise tamamlamak için uygun zaman.

Akrep Burcu Yorumu

Akrep Burcu Yorumu

Yeni sözleşme ve projelerle ilgili bir tamamlanma aşamasında olabilirsiniz. İş yerinizde sizin hakkınızda yapılan gizli süreçler sizi yoruyor olabilir. Sözleşmeler ve hukuksal süreçleri iyi inceleyerek hareket etmelisiniz. Bu hafta uzak yolculuklar, yurtdışı, eğitimle ilgili bir girişimlerin yarım kalan prosedürleriyle ilgilenirken kendinizi bulabilirsiniz. Eşinizin ailesi ve akrabalarınızla olası küslüklere aile bireylerinizin sebep olması gibi sıkıntılı süreçlerden de geçebilirsiniz. Evlilik hazırlığı içerisinde olanlar özellikle bu konulara çok dikkatli ve temkinli olmalarını öneriyorum.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Yay Burcu Yorumu

Yay Burcu Yorumu

Parasal konularla ilgili çok dikkatli adımlar atmanız gereken önemli bir hafta görünüyor. Olası ameliyatlar ve sağlık sıkıntıları sizi yoruyor olabilir. Eşinizin gerçek yüzüyle karşılaştığınız bir döngüden geçerken, olası küslüklere çok dikkat etmelisiniz. Aşk ve ilişkilerde kendinize zaman tanımanız gereken bir döngü olduğunun altını çizmeden geçemiyorum. Bu hafta Elektrik ve elektronik cihazlarında arızalar çıkabilir.  Bunun dışında kardeşler, yakın arkadaşlarınız, yakın akrabalarınızla vakit geçirip eskiye dönüp sohbetler gerçekleştirebilirsiniz. Yakın seyahatleri gündemimizde olacak gibi görünüyor.

Oğlak Burcu Yorumu

Oğlak Burcu Yorumu

Dost düşman her şey gözler önünde olacak bu hafta. Size söylenenlerle yapılanlar arasındaki farklılıkları gördüğünüzde ruhunuz sıkılabilir. Maddi anlamda vergi borcundan tutunda, ödemelerinizi toplayamadığınız zorlu bir süreçten geçiyor olabilirsiniz. Tüm bu süreçlerden geçerken eşinizle ben sen kavgaları yerine biz değerini önemseyebilirseniz, bu süreci rahat atlatabilirsiniz. Bilinçdışınız zorlanıyor, gizli düşmanlıklar ve iş yerinizdeki arkanızdan çevrilen oyunlara karşı çok dikkat etmelisiniz. Sağlık kontrollerinizi aman ihmal etmeyiniz.

Kova Burcu Yorumu

Kova Burcu Yorumu

Çalışma ortamınız, alamadığınız ödemeleriniz, çalışan takım arkadaşları ya da çalıştırdığınız kişilerin iş yerinizden ayrılması gibi zorlayıcı bir dönemden geçiyor olabilirsiniz. Tüm bu süreçler psikolojik iç dünyanızı etkiliyor olabilir. Kendinizi anlatamadığınız bir haftadan geçerken, pek çok kişi tarafından yanlış anlaşılabilirsiniz. Kalbinizdeki kişinin sizin yanınızda olmasını istediğiniz vakitlerden geçerken, gerçekten sizi hak eden kişi sizin yanınızda olacak.

Balık Burcu Yorumu

Balık Burcu Yorumu

Hayal kırıklıklarının içerisinde ne yapacağını bilemeyen Balıklar, aşk konusunda da önemli bir döngüyü ya tamamlayacaklar ya da gerçekler karşısında iyileşmek için tüm açık yüreklilikle karşısındaki kişiye beni gerçekten hak ediyor musun diyecekler. Evli balıklar çocuklarının sağlığı ve hastanesel süreçlerle ilgilenirken, içe dönüş ve maneviyat çok önemli olacak.  Psikolojinizi derinden etkileyen konular zihninizde büyüyorsa sakin olmak önemli. Evlilik hazırlığı içerisinde olanlarsa beraberliğinize karışan gizli düşmanlara ya da birilerinin vesveselerine karşı lütfen dikkatli olunuz.

Bu Haberler de İlginizi Çekebilir 👇

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
3
2
1
1
1
1
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın