Görüş Bildir
Haberler
15 Gün Önce Kaybolan Beratcan'ın Cesedi Bulundu...

15 Gün Önce Kaybolan Beratcan'ın Cesedi Bulundu...

Ulaş
23.03.2016 - 18:24 Son Güncelleme: 24.03.2016 - 08:55

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube ekipleri, 15 gündür kayıp olan minik Beratcan Karakütük ile ilgili yeni bir ihbarı değerlendirdi. Ekipler, minik çocuğun cesedini Tuzla'da Tepeören'de ormanlık alanda buldu. Beratcan'ın cesedi ilk incelemenin ardından Adli Tıp Kurumu'na kaldırıldı.

İçeriğin Devamı Aşağıda
onedio.com

Kartal'da 15 gün önce esrarengiz bir şekilde ortadan kaybolduktan sonra Tuzla'da ormanlık alanda cesedi bulunan 10 yaşındaki Beratcan Karakütük'ü öldürdüğü şüphesiyle bir servis şoförünün polis tarafından arandığı belirtildi. Beratcan'ın cesedinin, şüphelinin aracındaki GPS ve kullandığı cep telefonu baz sinyallerinin takip edilerek bulunduğu öğrenildi. Polis şimdi şüpheliyi yakalamak için operasyonları sürdürüyor.

İlkokul öğrencisi Beratcan Karakütük'ün kaybolmasının ardından ailesi ve polisin yanı sıra vatandaşlar da seferber olmuştu. Olayla ilgili yapılan her türlü ihbar değerlendirilirken, çevrede yapılan özel eğitimli polis köpeğinin de katıldığı çalışmalarda bugüne kadar bir sonuç alınamamıştı. Olayla ilgili Çocuk Şube ve Asayiş Şube Müdürlüğü tarafından ortak yürütülen soruşturmada bugün öğlen saatlerinde talihsiz çocuğun cesedine ulaşıldı. Ceset Tuzla'da Tepeören'de ormanlık alanda bir su kanalının içinde bulundu.

  • DHA
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Kedisever

Kanım dondu ya varya. Allah ailesine sabır versin. İnşallah suçlu bir an önce bulunur ve ağır bir ceza alır -her ne kadar bu sistemle imkânsız olsa da-.

Pasif Kullanıcı

Bu ülkeye tecavüzcüye idam cezası verilmezse bu olayların önü kesilmez hatta yapanı bulup direk keseceksin aletini öyle gezecek amk oğlu

FeLiNa

Küçük çocuktan ne istemişler ? Ayıp ya insanlık lütfen.