Görüş Bildir
Haberler
15 Dakikada Forma Gir ve Zayıfla!

15 Dakikada Forma Gir ve Zayıfla!

Pegarose
19.09.2014 - 13:54 Son Güncelleme: 19.09.2014 - 17:26

Her yerde yapabileceğin bu 15 dakikalık kolay egzersizlerle forma gir ve zayıfla!

Evde egzersiz yapmak varken spor salonlarında sıra beklemek zorunda değilsin. New Yorklu fitness uzmanı Mike Mejla tarafından hazırlanan bu egzersiz, neredeyse bütün kas gruplarını çalıştırıyor. Ayrıca unutma ki, bir hareketten diğerine geçerken dinlenmezsen daha çok kalori yakabilirsin.

Her hareketi 6-10 defa uyguladıktan sonra diğerine geç. Dört hareketi bitirdikten sonra bir dakika dinlenip yeniden tekrarla. “Bent-Over Row” hareketini 6-10 defa tekrarlayabileceğin bir ağırlık kullanmalısın. Kısa sürede verimli bir sonuç almak istiyorsan egzersizi haftada en az iki-üç kez uygula!

Kaynak: http://www.pegarose.com/15-dakikada-f...
İçeriğin Devamı Aşağıda

Lunge

Alt gövdeyi çalıştıyor.

Ellerine bir çift dambıl alarak ayakta dur. Sağ kalça yere paralel olana kadar öne hamle yap. Başlangıca dön ve bu sefer de sol bacağını geriye atarak hamle yap. Sonra da sol bacağınla öne hamle yaparken sağ bacakla arkaya hamle pozisyonuna geç.

Romanian Deadlift

Kalça ve dizleri çalıştırıyor.

Dambılları eline al ve bacaklarını omuz genişliğinde açarak dizlerini hafifçe kır. Dambıllar, kalça hizasında, vücudun önünde olmalı. Belini iyice büküp dambılları aşağı indirirken dizlerini hafif kırmalısın. Tekrar doğrulurken de kalça kaslarını sıkmalısın. Kendini biraz daha zorlamak istiyorsan hareketi tek bacak üzerinde durarak dene.

Bent-Over Row

Sırt ve kolları çalıştırıyor.

Her iki eline bir çift dambıl alarak bacaklarını omuz genişliğinde aç ve dizlerini hafifçe kır. Sırt yere paralel oluncaya kadar kalçanı iyice kır. Dambılları yukarı kaldır ve omuz kemiklerini birbirine yaklaştır. Biraz bekleyip dambılları tekrar indir. Bu hareketi doğrulmadan uygulamaya çalış.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
33
14
11
10
6
6
4
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın