Görüş Bildir
Haberler
13 Yaşındaki Bir Çocuk Karne Almaya Bir Gün Kala İntihar Etti

13 Yaşındaki Bir Çocuk Karne Almaya Bir Gün Kala İntihar Etti

Deniz Gök
22.01.2016 - 01:22 Son Güncelleme: 22.01.2016 - 11:38

Kayseri'de 13 yaşındaki bir çocuk karne almaya 1 gün kala kendisini asarak intihar etti. Küçük çocuğun ders notlarının kötü olduğu ve bu yüzden bunalıma girerek intihar ettiği öne sürüldü.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Kayseri'de 13 yaşındaki S.C.K. kendisini kemerle kalorifer borusuna asarak intihar etti. Yakınları, çocuğun ders notlarının kötü olduğunu, bu nedenle bunalıma girmiş olabileceğini söylediler.

Doğan Haber Ajansı'nın (DHA) haberine göre olay Kayseri'nin Kocasinan ilçesindeki bir evde saat 21.00 sıralarında meydana geldi. 

S.C.K., ailesiyle akşam yemek yedikten sonra odasına gitti. Bir süre sonra oğlunu merak eden babası Murat Keleş, odanın kapısını açtığında S.C.K.'ı kalorifer borusuna kemerle asılı halde buldu.

Baba Murat K. oğlunu asılı olduğu yerden indirdikten sonra durumu sağlık ekiplerine bildirdi. Gelen 112 Acil sağlık ekipleri, ilk müdahalenin ardından çocuğu Kayseri Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne götürdü. 

Burada tedaviye alınan S.C.K., tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. 

Ajansa konuşan küçük çocuğun yakınları, S.C.K.'nın ders notlarının kötü olduğunu, bu nedenle bunalıma girmiş olabileceğini söylediler.

Geçtiğimiz hafta da Bursa'da, TEOG sınav sonuçlarının açıklanmasının ardından bunalıma girdiği belirtilen 13 yaşındaki bir kız çocuğunun intihar ettiği haberi gelmişti.

DHA

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
zender-one

Kendisi daha üniversite bitirememiş adamlar çocuğunu profesör etme derdinde...Bu intiharların iki sorumlusu var:1.eğitim sitemi 2.aile baskısı

Raif Can Kahraman

O yaştaki çocuklar bile gelecek kaygısı yüzünden intihar ediyorsa böyle sistemin amına koyim. Saygılar.

Aleyn

Cidden siz bu çocuklara napıyorsunuz? Hadi kendim gibi ygs öğrencilerini filan geçtim ama bunlar ufacık çocuk resmen. Böyle eğitime sıçayım