Görüş Bildir
Haberler
12 Yaşındaki Çocuğu İstismar Eden Uşşaki Tarikatı Liderinin Cezası Belli Oldu

12 Yaşındaki Çocuğu İstismar Eden Uşşaki Tarikatı Liderinin Cezası Belli Oldu

Ulaş
23.06.2021 - 15:18

Sakarya’nın Akyazı ilçesinde 12 yaşındaki çocuğa cinsel istismarda bulunduğu gerekçesiyle tutuklu yargılanan Uşşaki tarikatı lideri Eyyup Fatih Şağban, çocuğun cinsel istismarı suçundan 10 yıl 5 ay hapis cezasına çarptırıldı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Sakarya'nın Akyazı ilçesi Kuzuluk kesimindeki tarikat dergahında, 12 yaşındaki kız çocuğuna cinsel istismarda bulunduğu gerekçesiyle Uşşaki tarikati şeyhi Eyyüp Fatih Şağban hakkında Sakarya Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından soruşturma başlatılmıştı.

Soruşturmanın tamamlanmasının ardından, Eyyup Fatih Şağban hakkında “zincirleme şekilde çocuğun cinsel istismarı” ve “çocuğa karşı kişiyi cinsel amaçla hürriyetinden yoksun kılma” suçlarından 15 yıl 4 aydan 48 yıl 8 aya kadar hapis cezası istendi.

Savcı mütalaasını açıkladı.

Savcı mütalaasını açıkladı.

Sakarya 1. Ağır Ceza Mahkemesi'ndeki karar duruşmasında, esas hakkındaki mütalaasını açıklayan cumhuriyet savcısı, sanığın “zincirleme şekilde çocuğun cinsel istismarı” suçundan cezalandırılmasını, “çocuğa karşı kişiyi cinsel amaçlı hürriyetinden yoksun kılma” suçundan ise beraat kararı verilmesini talep etti.

10 yıl 5 ay hapis cezasına çarptırıldı.

10 yıl 5 ay hapis cezasına çarptırıldı.

Davayı karara bağlayan mahkeme heyeti, sanık Eyyüp Fatih Şağban'ı “zincirleme şekilde çocuğun cinsel istismarı” suçundan 10 yıl 5 ay hapis cezasına çarptırdı. Öte yandan “çocuğa karşı kişiyi cinsel amaçla hürriyetinden yoksun kılma” suçundan ise sanığın beraatine hükmeden mahkeme, sanığın tutukluluk halinin devamına karar verdi.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
141
30
14
7
4
4
2
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Gerçek Oyunum

As as bitiremedi Ata'm tipini siktiğimin orrropsu çocuklarını. Hamam böceği gibi ürüyorlar. Bunlar bir de toplanıp eylem miting falan bile yapıyorlar.

Eliy Malik

çok büyük kitlelere hitap eden tarikat liderleri, politikacılar, sanatçılar şarkıcılar bu tür suçlarda daha fazla ceza alması gerekmez mi? normal vatandaş 20... Devamını Gör

GİZLİ ÖZNE

bizlerin unutmasını beklerler yaşından ötürü ev hapsine çevrildi deyip sessiz sedasız çıkarırlar...

hedefsizkitle

Yaa suratından belli ne hin olduğu insanlar böylelerine nasıl kanıyor? Nefret ediyorum dindar görünüp her haltı yiyenlerden dine en çok bunlar zarar veriyor