Görüş Bildir
Haberler
12 Maddede 'Karizma' Olmanın Sırları

etiket 12 Maddede 'Karizma' Olmanın Sırları

HKO Company
05.11.2014 - 19:54 Son Güncelleme: 05.11.2014 - 23:26

Karizma Olmanın Sırları Burada!

Bir toplantıda, buluşmada, akşam yemeğinde karşınızdakinin hatta etraftaki tüm insanların dikkatini çekmek mi istiyorsunuz? İşte bu 12 maddeyi uygulayın ve karizma olun.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Ceket

Ceket

Nasıl biri olursanız olun takım elbise tercih edin ya da kombininizi ceketle tamamlayın. Ben sporcu yapıya sahibim sıkılırım diyorsanız. Sizi bu kimlikle tanıyanlar daha da çok etkileneceklerdir. (bkz. üstteki resim)

Hitabet Şekli

Hitabet Şekli

Eğer karizma olmak istiyorsanız bu en önemli maddelerden biri. Hitabet şeklinizi iyi ayarlayın ne çok samimi ne de çok ciddi olsun. İnsanlara sesleniş şekliniz size özel olsun. (sakın esnaf lokantalarındaki gibi müdür, koçum vb. demeyin.) Mesela Gatsby gibi 'oldsport' diyebilirsiniz. Bunlar havalı şeyler.

Sanat Anlayışı

Sanat Anlayışı

Kültürlü olmak karizma olmanın 1. adımıdır. İnsanlar görünüşünüze çok değer verirler ama kültürsüz bir insansanız kimse size hayranlıkla bakmaz. Tiyatro, sinema ve yeni kitapları takip edin. Bunlardan bahsedin, sanat galerilerine gidin. Senfonilere gidin. Çok okuyun, çok gezin.

Saç Stili

Saç Stili

Her yıl hatta her mevsim değişen saç modasını iyi takip edin. Her döneme ayak uydurun. Resimdeki Brad Pitt gibi. Değişimden korkmayın. Unutmayın değişim iyidir ama zamanında ve yeteri kadar olmak şartıyla.

Spor

Spor

Bunca işin arasında bir de bununla mı uğraşacağız? Kesinlikle evet! Spor yapmak sağlığa yararlı olmakla birlikte sizi daha havalı gösterir. Fit bir beden sahibi olmak her zaman çevrenizin size olan ilgisini arttırır.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Aile

Aile

Ailenize/Çevrenize zaman ayırın. Bu sizi rahatlatır ve çevrenizin de sizin hakkınızda iyi düşünmesini sağlar.

TV

TV

Soran olursa dizi izlemiyorsunuz. Sadece belgesel çünkü dizilere ayıracak kadar boş vaktiniz yok. Biraz klişe ama iyi bir klişe.

Plan

Plan

Hep programlı olun. Geleceğe ait planlarınız olsun. Ekonomiyi yakından takip edin ve iyi yatırımlar yapın.

Romantik Olun

Romantik Olun

Romantik olun insanlar duygusal yanınızın farkına varsınlar. Şiir okumak basit ama etkili bir yöntemdir.

Papyon Havalıdır

Papyon Havalıdır

Papyon bir aksesuardan çok daha fazlasıdır. O sizi sempatik ve havalı yapacak bir parçanızdır. Rengi ve deseniyle kişiliğinizi yansıtacak ve daha havalı görünmenizi sağlayacaktır. Unutmayın ''Bowties are cool''

İçeriğin Devamı Aşağıda

Kasıntı Olmayın

Kasıntı Olmayın

Güçlü görünmek amacıyla kendinizi kasıp ruhsuz biri gibi görünmeyin. Doğal olun duygularınızı o an yaşayın.

Eğlenceden Anlayın

Eğlenceden Anlayın

Ciddi, ağırbaşlı olacağım diye eğlenceden uzaklaşmayın. Gece eğlenceleri organize edin. Çevrenizdeki renkli kişilik olun. Ama unutmayın rahat anda rahat, ciddi anda ciddi biri olabilmek gerekir.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
31
18
11
8
6
4
4
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
First Time Lord

Bow ties are cool :)

AHMET OĞUZ

cok sacma hepsıde