Görüş Bildir
Haberler
12 Kasım Koronavirüs Tablosu Açıklandı! Bugünkü Korona Vaka Sayısı Kaç Oldu? İşte Koronavirüste Son Durum...

12 Kasım Koronavirüs Tablosu Açıklandı! Bugünkü Korona Vaka Sayısı Kaç Oldu? İşte Koronavirüste Son Durum...

Müge Kakşi
12.11.2021 - 20:48

Koronavirüs salgını tüm dünyayı etkisi altına alırken yapılan aşı çalışmalarıyla bir çok ülke normalleşme aşamasına geçmeye başladı. Ülkemizde de aşı çalışmalarının hızla devam etmesi ve en son yapılan tam kapanmayla beraber vaka artışının kontrol altına alınmasıyla birlikte düşüş sürüyordu. Fakat son zamanlarda paylaşılan koronavirüs tablolarında vaka sayılarında yükseliş görüldü. İşte 12 Kasım günlük vaka sayısı ve koronavirüs tablosu...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Sağlık Bakanlığı, corona virüs için son gelişmeleri ve günlük tabloyu paylaştı. Tabloya göre son 24 saatte 354 bin 287 Kovid-19 testi yapıldı, 23 bin 637 kişinin testi pozitif çıktı, 217 kişi yaşamını yitirdi.

12 Kasım Koronavirüs Tablosu

12 Kasım Koronavirüs Tablosu

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, yaş gruplarına göre vaka ve vefatlardaki verileri paylaşarak, 'Son 1 aydaki vakaların %15’ini 60 yaş ve üzeri oluşturuyor. Buna karşın, vefatların %84,8’i 60 yaş üzerindedir. Okul çağındaki 8-16 yaş grubundaki çocuklarımızın toplam vakalar içindeki oranı ise yaklaşık %10 seviyesinde düşüş göstermiştir. Bu, salgının seyri açısından önemlidir' ifadelerini kullandı.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
2
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın