Görüş Bildir
Haberler
Bahçeli: 'Canlı Döviz Bombalarına Eyvallah Etmeyeceğiz'

Bahçeli: 'Canlı Döviz Bombalarına Eyvallah Etmeyeceğiz'

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin MYK toplantısının ardından açıklama yaptı. Seçimin zamanında yapılacağını yineleyen Bahçeli, 'Canlı döviz bombalarına eyvallah etmeyeceğiz' dedi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin MYK toplantısının ardından gündeme ilişkin açıklama yaptı. Bahçeli özetle şunları söyledi:

'Bu dönemde her zamankinden daha dikkatli, uyanık ve şuurlu bir duruşa ihtiyaç duyulduğu karşımızdadır. Türkiye’yi kaosa sürmek için faaliyette beklenildiği ortadadır. Toplumsal huzursuzluğu kamçılayan odakların ateşle oynadığı abartılı bir tespit değildir. 

Ülkemizin bugünkü gerçek meselesi ekonomiyi çoktan aşmıştır. Varoluş, yok oluş noktasında kilitlenmiştir. Tehdit saçan gelişmeler sonrası devlet, milleti ile kenetlenmiştir ve dik duruş göstermiştir. Canlı döviz bombalarına, faiz ve rant lobilerine sonu sefa da, cefa da olsa eyvallah etmedik, eyvallah etmeyeceğiz. Döviz kuru ile kurulmadık, öyle de devrilmeyeceğiz. Türkiye'yi küstahça dize getirmek için Mavi Vatan'dan, Doğu Akdeniz'den vazgeçmemizi istemektedirler.

"Seçimler 2023 yılının haziran ayında yapılacak"

"Seçimler 2023 yılının haziran ayında yapılacak"

Kur, faiz, fiyatlar düzeyindeki dengesizlikleri ülkemize silah gibi kullanan muhalefet partileri tarihi bir hataya düşmüştür. 

CHP fırsatçıdır, faziletsizdir. Erken seçimden başka söyleyeceği bir şeyi olmayan zillet ittifakı hareket etmektedir. CHP Genel Başkanı'nın helalleşme çağrısına, 'Özerklik' şartı ile PKK'nın tamam demesi hain bir pazarlığın devam ettiğini göstermiştir. HDP'nin ikizi CHP'nin var olan iradesi bir tarafta Demirtaş bir tarafta PKK'ya eşit paylar halinde bölüştürülmüştür.

Terörizm zillet ittifakının üst aklı haline gelmiştir. Acı verici tablonun saklanacak bir yanı kalmamıştır. Kılıçdaoğlu’nun kokuşmuş açıklamalarının referansı HDP’dir. Türkiye küresel sermeye çetelerine, terör örgütlerine pes etmeyecektir. Türkiye uçuruma sürüklenmeyecektir. Darbeyle yapamadıklarını dövizle yapmak istemişlerdir. Seçimler 2023 yılının haziran ayında yapılacak, mandacılar, vesayetçilerle, hainlerle hesaplaşma bu tarihte olacaktır.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
13
11
6
2
1
1
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
İronici

Bununki kaset falan değil ya bu başka bişe. İnsan bi noktadan sonra “sikerim kaseti daha fazla savunamam seni” der ama bu demiyor. Israrla ve amaçsızca savun... Devamını Gör

Sıradan Biri

Bunun kaseti kamuoyununa çıksa gider kendi kafasına sıkar.

bir sinek vızırtısı var bu nerreden geliyor acebaa..vızzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

Shadow

Al birini vur ötekini, sıradan bir vatandaş olsa gerizekalının bile akıl danışmayacağı kişiler memleketi yönetiyor.